- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Tesekkür ederim kuzum :)Çok sevindim zaten olcağını biliyorduk Allah kurtardı seni bu dertten şimdi sıra bizde inşallah :)
cnm her şeyin yolunda olmasına cok sevindimmm o huzurlu günler geldi artık senin için cnm benim rahatla ve keyfini çıkar artık her şeyin zamanla tam girilir ilişkiye onu dert etme sakın bundan sonra da hr sey gönlünce olur inşKızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
@hilal8535 bebegim kendini kasma ve bol kayganlastrici sür dayan biraz sabret hadi sende güzel haberle gel.. ben acikcasi demistim kizlar olmadi galiba die yazcaktim buraya umudumu kaybetmistim hatta bizi kandirmislar al iste dedim kendime.. sakarya fln da demekki gercek degilmis dedim kan gelene kadar.. ama degilmis kizlar hersey dogru sakaraynin dedikleri bir bir oldu.. birazcik burda sizinle bag kurabildiysek inanin sizin de olcak turgay beye guvendim pisman olmadim yaptiranlar uzulmeyin strese girmeyin bosuna hersey tahmin ettiginizden de harika olcak bakin adam kan gelmeden bile emin oldu benden yani..
Dicek cok sey var da yakalanmiyim uzun uzun konuscam sizinle ben cok cektim hala da o yillarin yuku ustumde sizin stres olmaniza izin vermicem.
Bu arada pembe kan geldi ama hala tam giremedi sadece onceki gunlere göre ucu birazcik girdi ve bu cok mutlu edio onu sonucta ilk defa yasiyosun zamanla aliscaksin genislicek biraz fln dio kizlar valla billa gercek gbi hersey ya.
Tesekkür ederim kuzum :)
Kızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
@hilal8535 bebegim kendini kasma ve bol kayganlastrici sür dayan biraz sabret hadi sende güzel haberle gel.. ben acikcasi demistim kizlar olmadi galiba die yazcaktim buraya umudumu kaybetmistim hatta bizi kandirmislar al iste dedim kendime.. sakarya fln da demekki gercek degilmis dedim kan gelene kadar.. ama degilmis kizlar hersey dogru sakaraynin dedikleri bir bir oldu.. birazcik burda sizinle bag kurabildiysek inanin sizin de olcak turgay beye guvendim pisman olmadim yaptiranlar uzulmeyin strese girmeyin bosuna hersey tahmin ettiginizden de harika olcak bakin adam kan gelmeden bile emin oldu benden yani..
Dicek cok sey var da yakalanmiyim uzun uzun konuscam sizinle ben cok cektim hala da o yillarin yuku ustumde sizin stres olmaniza izin vermicem.
Bu arada pembe kan geldi ama hala tam giremedi sadece onceki gunlere göre ucu birazcik girdi ve bu cok mutlu edio onu sonucta ilk defa yasiyosun zamanla aliscaksin genislicek biraz fln dio kizlar valla billa gercek gbi hersey ya.
Kuzummm çok sevindim ya neler çekiyordun atlattın çok şükür musmutlu bir yuvan olur inşallah bundan sonraKızlar size haber vercem die uyuyamadim yemin ediyorum
Kanamam daha anca oldu cunku yeni girebildik tam olarak Allah canimi aldi resmen yani.. tahmin ettigim kadar kotu gitmedi olaylar anlatcam tatil bitince. Iyiki varsiniz
amin inşallahKuzummm çok sevindim ya neler çekiyordun atlattın çok şükür musmutlu bir yuvan olur inşallah bundan sonradarısı da bizim başımıza :)
Bebegim gözünaydin senin adina cok sevindim cok sukur kurtuldun artik darisi bizleri basina ayy hep mutlu ol bundan sonra bebeginide kucagina almayi nasip etsin insallah :)Kızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
şuan mutluluktan havaya uçuyorum Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahKızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
Bayagi ugrastiniz yani cok acidimi cok kan geldimi canim cok sevindim gozun aydin caninKizlar korkuodum dar die hani girmicek die ama iyiki dar yapmis kanama olmasa bile inanmisti zaten esim ilk günden... resmen bakire kiz gibi ya girebilmek icin o kadar inceledi anlamadi bisey seninki cok dar bu cok guzel bisey dedi durdu sadece..bozulduktan sinra da goruntu apayri guzel oldu serce parmagi kadar yuvarlak bi delik var cok harika gorunuo saskinim valla..ben ciktim kizlar kanama biraz zorluo ama gunler sonra da olsa oluo merak etmeyin.. yazcam daha siz sorun girebilirsem cevaplarim ayrintilari
Bayagi ugrastiniz yani cok acidimi cok kan geldimi canim cok sevindim gozun aydin canin
Cok sevindimKızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
Ne guzel darisi hepimizin basina olsun insallah canimBaya uğraşmışlar bir kac gün sonra azcık pembemzı kahverengı bırsey gelmıs
Ama onemlı olan kanama degıl cok darmıs
Kocasıda dar olamsından anlamamıs
Ne guzel darisi hepimizin basina olsun insallah canim
Kızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
Delik bayagi kcuktu canim dardi bayagi onunkiOnunkı nasıldı? Cok kapalımıydı? Anladım ne kadar kapalı o kadar iyi
Delik bayagi kcuktu canim dardi bayagi onunki
Evet bayagi dar olmasi gerekiyo sanirim canimKızlar azcık kahverengi pembemsi birsey gelmıs
Demekkı cok cok kapalı olması lazımkı kanama kesın olsun yanı
O yapamamis sonra deniyceklermis canim olmuyomus zorlanmis bayagi sanirimHilal de bir gelseydi güzel haberle de rahatlasaydık iyice inş onun da yolundadır her sey kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?