cnm her şeyin yolunda olmasına cok sevindimmm o huzurlu günler geldi artık senin için cnm benim rahatla ve keyfini çıkar artık her şeyin zamanla tam girilir ilişkiye onu dert etme sakın bundan sonra da hr sey gönlünce olur inş

Aynen zaten dar olması yetıyo cnm
Ne kadar kapalı o kadar ıyı
Kan gelmesede önemlı degıl yanı
Erkekler kana degıl o darlık olayına bakıyor:))

Kızlar size haber vercem die uyuyamadim yemin ediyorum
Kanamam daha anca oldu cunku yeni girebildik tam olarak Allah canimi aldi resmen yani.. tahmin ettigim kadar kotu gitmedi olaylar anlatcam tatil bitince. Iyiki varsiniz
Kuzummm çok sevindim ya neler çekiyordun atlattın çok şükür musmutlu bir yuvan olur inşallah bundan sonra darısı da bizim başımıza :)

Bebegim gözünaydin senin adina cok sevindim cok sukur kurtuldun artik darisi bizleri basina ayy hep mutlu ol bundan sonra bebeginide kucagina almayi nasip etsin insallah :)

şuan mutluluktan havaya uçuyorum Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Bayagi ugrastiniz yani cok acidimi cok kan geldimi canim cok sevindim gozun aydin canin

Bayagi ugrastiniz yani cok acidimi cok kan geldimi canim cok sevindim gozun aydin canin

Baya uğraşmışlar bir kac gün sonra azcık pembemzı kahverengı bırsey gelmıs
Ama onemlı olan kanama degıl cok darmıs
Kocasıda dar olamsından anlamamıs

Cok sevindim
Canim senin adina bitti kurtuldun ne guzel bundan sonra hep mutlu ol insallah en buyuj yuku attin sirtindan emeklerinin skntlrinin karsligini aldin cok gecmis olsun canim

Ama ben biliyordum ne kadar kapalı o kadar iyi kan gelmese bıle darlıgı yetıyo yanı:)
Sıkı olması yeterlı kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…