Yaaa çok sevindim Bogazmanzarasi inanılmaz çok sevindiiiim. Rabbim tüm yükünü alsın artık inşallah darısı hilale olsun öncelikle sonra sırayla bize :) darlık yetiyor evet ama buradan okuyan erkeklere de yine güzel bilgiler vermeden edemeyeceğim :) her kızın açıklığı farklı boyutlarda çok açık olandan kurşun kalem ucu kadar açık olana kadar. Bu anatomik bir durum kanama da aynı şekilde farklı hiç gelmeyebiliyor da. Bakire biri kolay da ilişkiye girebilir zor da. Farklı senaryolar ile ekşimeyin kızlara. Ki önemli olan her zaman yürek. Bizim pişmanlıklarımız aşikar. Bu haldeysek maalesef güvendiklerimiz yüzünden yine bu haldeysek eş olacağımız insanlar yüzünden. Herkesi yaftalamayın lütfen kimin ne yaşadığını bilemezsiniz

Gecıcı dıyordun yaaaa kesınlıkle katılıyorum kanama kesın oluyo
Kalıcı bıraz daha rısklı sanırım

Cok guzel aciklamissin canim

Gecıcı dıyordun yaaaa kesınlıkle katılıyorum kanama kesın oluyo
Kalıcı bıraz daha rısklı sanırım
Riskini bilmiyorum canın doğru doktorlar sonuç alınıyor sonuçta. Geçiciye mecbur hissediyorum ama kalıcı da yaptırabilirim kafamda kesinlikle geçici diye bir şey yok. Sanırım geçici için düğün üstü her şey problem kalıcı da düğünden önce ve o gece. İkisinden de sonuç alanlar var sıkma canım kendini

Ben bu forumu didik didik arastırdım gecıcı yaptıranların hepsı kesın sonuc almıs hepsınınde kanaması olmus en basit doktordan bıle sonuc almıslar hıc sorun olmamıs
Aslında bende ilk gecıcı düşündüm ama sonra piskolojımın bozuklugu yüzünden kalıcı yaptırdım olay basıma geldıkten 3 hafta sonra
Ama ıste gecıcıde zamanlama yı iyi yapmak gerekiyor

Evet canım geçicinin de kendine göre riskleri var ama sonuç alınıyor. Kalıcıdan da doğru doktor ile alıyorlar gözlemlediğim ama araştırmalarıma göre kalıcıda kanama olma ihtimali bakire birinde olduğu kadar. Hani esnekse kanama olmayabiliyor sonuçta bakirede de. Geçicide de zamanlama çok çok önemli evet. Rabbim yardımcımız olsun. Ben de geçici yoğun düşünüyorum aslında ama kalıcı nasip olursa yine yaptırırmışım gibi. Geçici psikolojisi de çok ağır çünkü düğün üstü.

Valla kızlar insallah bizi kandırmıyorlardır ne dıyım
Çünkü benım olayda cok kan gelmıstı kıpkırmızı cocuk oyle anladı tam anlamıyla bakıre olduğumu
Her erkek bogazmanzarasının gıbı olmuyo manyagın birine denk gelsek ne olacak bılmıyorum acıkcası gecıcı cok daha mantıklıymıs :/

Canım ben cok arastırdım Türkiyenın en ıyı plastık cerrahı harun özkan bıle kotulenınce ben orda bır iş var dedım
Burdakı kızlar dahıl hepmız oranın tırgay beyın sayfası oldugunu biliyoruz
Kendıde ınkar edemez zaten:)
Oraya güvenme

Burda harun beyın reklamını yapmıcam ama o bıle o sayfada kötülenmıs ya??
Kızlar burda bır arkadas ıslemı yaptırdıktan 4 yıl sonra ılıkıye gırmıs bır sürü kanaması olmus
Ama cok pahalı malesef benden ozaman 4 binlira ıstemıstı
Neyse hayırlısı olsun insallah hılalın guzel kanaması olur
Ben uyıce bu kalıcıdan sogudum valla

Katılıyorum kesinlikle. Geçici yaptıracaktın madem canım 2 kere o masa psikolojisini boşuna yük etmeseydin kendine. Bence gerek yok artık hırpalamayın kendinizi... G Gecekusu123
Kizlar cok korkuyorum anlicak esim diye benimkinin sekli kotu anlayabilir birde bakicaktir esim belkide giris nerde falan diye iki giris olucak kenarlarda dikis izleri falanda var bilmiyorum daha dar olmasi lazim bogazmanzarasinin soylediklerinide duydunuz

Senin kac kez yapıldı? :/

Canım kanama olmamıs? Hafıf pembe kahverengı bır sey gelmıs günler sonra
Bu cok büyük basarı degıl?
Tam detay bilmiyoruz ki cnm ilişki anına yönelik gelince hepsini detaylıca anlatır ki az bir kanama olması bir başarı örneği olup olmayacağını göstermez doktorluk birsey degil çünkü kendi yapısı ile ilgili herkese göre değişir

Cnm zamanla oturuyor benimde şuan biraz daha iyi ilk zamanlara göre ama sen artık içini biraz rahatlatmalısın doktorlardan daha iyi bilecek değiliz sana gayet iyi seyler söylemiş bnu da oyle olmasa söylemez zaten

Valla bilmiyorum ama kanaması ıcın o kadar para veriyoruz yanı
Harun özkan 4 binlira ama gecen 4 sene sonra kzıın kanaması olmus
Karsımızdakı adama anlatamayızkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…