Canım en başından beri neler hissettiğini neler düşündüğünü birebir herkesten çok gördüm seninle birlikte yaşadım inan çok duygulandım kendim yaşamıs kadarda sevindim mutlu oldum allah seni dahada çok mutlu etsin eski acılar dertler üzüntüler çabalarhepsi geride kaldı artık yeni yılla birlikte yepyeni sayfalar aç kendine ve geçmişi unut sil gitsin her şey simdikinden dahada güzel olacak eminim ben ve çok daha mutlu olacaksın... Allahım temiz kalbin ve gönlüne göre verdi darısı burdaki herkesin başına inşallah.. artık hiç bir şey düşünme eşinle mutlu olmaya bak kuzum gözün aydın...

Valla bilmiyorum ama kanaması ıcın o kadar para veriyoruz yanı
Harun özkan 4 binlira ama gecen 4 sene sonra kzıın kanaması olmus
Karsımızdakı adama anlatamayızkı
Evet kanaması için veriyoruz kanama cok önemli zaten bizim amacımız bu degil mi cnm okdr harap ediyoruz kendimizi hangimizde psikoloji kaldı ki düşünsene ama darlık onemli kanama onemli fln deyince sen azönce şaşırdım oyuzden açıkcası ben

Cnm zamanla oturuyor benimde şuan biraz daha iyi ilk zamanlara göre ama sen artık içini biraz rahatlatmalısın doktorlardan daha iyi bilecek değiliz sana gayet iyi seyler söylemiş bnu da oyle olmasa söylemez zaten
Haklisin canm yaa bakalim bir iki ay sonra nasil olucak aceba

Canım ya kız kurtulsunda insallah gecsın bıtsınde
Ama hakıkaten korktum yanı

Canım ya kız kurtulsunda insallah gecsın bıtsınde
Ama hakıkaten korktum yanı
Herkes kurtulsun ya sıra sıra inş oyuzden sadece darlık degil mesele yani asıl Önemli olan kanama olması şu da yadsınamaz bir gerçek tabi dar olursa zaten kanama olur heralde diye bir sey geliyo insanın aklına ama boğazmanzaraısnın yeterince dardı yani

@

Valla resmen pişmanım keske gecıcı düsünseydım yanı
Gecıcıde sonuc almayanı görmedım

Benim favorim boğazmanzarası . Yaşadıkları film olur ve netflix te yayınlanır.

Kızlar bu kişinin mesajlarına itibar etmeyınız
Bızım canımızın derdındeyız bunlarda reklam pesınde malesef

Burcu nur demırel diye biri yok
O sayfada kı hersey sahte
Bu profılde o
Yorumlarımızıda paylasıyorlar malesef

bunların derdi ne anlamıyorum herkes kendi işine baksın yok şöyle yok böyle size ne kardeşim sizenee sizin hayatınızda film olsun derdiniz nedir ya durup durup aynı muhabbet bizim umutlarımızda oynuyorlar resmen tuhaf tuhaf isimlerle değiştirip değiştirip yazıyorsunuz Ya sabır

Boğazmanzarası tam ilişki olmadı henüz dedi ama yani bence ondan dolayı

Canım kanama olmamıs? Hafıf pembe kahverengı bır sey gelmıs günler sonra
Bu cok büyük basarı degıl?
Canım haklısın tabi ama daha tam ilişkiye girilmemiş yani normalinde bile ilkinde az gelse kan sonrasında ilişkiyle açıldığı için vajina girişi kanma olabiliyor yani yırtılmasına bağlı birazda

Canım haklısın tabi ama daha tam ilişkiye girilmemiş yani normalinde bile ilkinde az gelse kan sonrasında ilişkiyle açıldığı için vajina girişi kanma olabiliyor yani yırtılmasına bağlı birazda

Ama bilmiyorum ama keske gecıcı yapsaydım
Kesın cozum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…