- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Canım en başından beri neler hissettiğini neler düşündüğünü birebir herkesten çok gördüm seninle birlikte yaşadım inan çok duygulandım kendim yaşamıs kadarda sevindim mutlu oldum allah seni dahada çok mutlu etsin eski acılar dertler üzüntüler çabalarhepsi geride kaldı artık yeni yılla birlikte yepyeni sayfalar aç kendine ve geçmişi unut sil gitsin her şey simdikinden dahada güzel olacak eminim ben ve çok daha mutlu olacaksın... Allahım temiz kalbin ve gönlüne göre verdi darısı burdaki herkesin başına inşallah.. artık hiç bir şey düşünme eşinle mutlu olmaya bak kuzum gözün aydın...Kızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.
@hilal8535 bebegim kendini kasma ve bol kayganlastrici sür dayan biraz sabret hadi sende güzel haberle gel.. ben acikcasi demistim kizlar olmadi galiba die yazcaktim buraya umudumu kaybetmistim hatta bizi kandirmislar al iste dedim kendime.. sakarya fln da demekki gercek degilmis dedim kan gelene kadar.. ama degilmis kizlar hersey dogru sakaraynin dedikleri bir bir oldu.. birazcik burda sizinle bag kurabildiysek inanin sizin de olcak turgay beye guvendim pisman olmadim yaptiranlar uzulmeyin strese girmeyin bosuna hersey tahmin ettiginizden de harika olcak bakin adam kan gelmeden bile emin oldu benden yani..
Dicek cok sey var da yakalanmiyim uzun uzun konuscam sizinle ben cok cektim hala da o yillarin yuku ustumde sizin stres olmaniza izin vermicem.
Bu arada pembe kan geldi ama hala tam giremedi sadece onceki gunlere göre ucu birazcik girdi ve bu cok mutlu edio onu sonucta ilk defa yasiyosun zamanla aliscaksin genislicek biraz fln dio kizlar valla billa gercek gbi hersey ya.
Evet kanaması için veriyoruz kanama cok önemli zaten bizim amacımız bu degil mi cnm okdr harap ediyoruz kendimizi hangimizde psikoloji kaldı ki düşünsene ama darlık onemli kanama onemli fln deyince sen azönce şaşırdım oyuzden açıkcası benValla bilmiyorum ama kanaması ıcın o kadar para veriyoruz yanı
Harun özkan 4 binlira ama gecen 4 sene sonra kzıın kanaması olmus
Karsımızdakı adama anlatamayızkı
2. Kez oldu canmSenin kac kez yapıldı? :/
Haklisin canm yaa bakalim bir iki ay sonra nasil olucak acebaCnm zamanla oturuyor benimde şuan biraz daha iyi ilk zamanlara göre ama sen artık içini biraz rahatlatmalısın doktorlardan daha iyi bilecek değiliz sana gayet iyi seyler söylemiş bnu da oyle olmasa söylemez zaten
Evet kanaması için veriyoruz kanama cok önemli zaten bizim amacımız bu degil mi cnm okdr harap ediyoruz kendimizi hangimizde psikoloji kaldı ki düşünsene ama darlık onemli kanama onemli fln deyince sen azönce şaşırdım oyuzden açıkcası ben
Benim favorim boğazmanzarası . Yaşadıkları film olur ve netflix te yayınlanır.
Herkes kurtulsun ya sıra sıra inş oyuzden sadece darlık degil mesele yani asıl Önemli olan kanama olması şu da yadsınamaz bir gerçek tabi dar olursa zaten kanama olur heralde diye bir sey geliyo insanın aklına ama boğazmanzaraısnın yeterince dardı yaniCanım ya kız kurtulsunda insallah gecsın bıtsınde
Ama hakıkaten korktum yanı
Herkes kurtulsun ya sıra sıra inş oyuzden sadece darlık degil mesele yani asıl Önemli olan kanama olması şu da yadsınamaz bir gerçek tabi dar olursa zaten kanama olur heralde diye bir sey geliyo insanın aklına ama boğazmanzaraısnın yeterince dardı yani
Benim favorim boğazmanzarası . Yaşadıkları film olur ve netflix te yayınlanır.
Bide bizi takıp edıyorlar utanmadan yaKızlar bu kişinin mesajlarına itibar etmeyınız
Bızım canımızın derdındeyız bunlarda reklam pesınde malesef
Boğazmanzarası tam ilişki olmadı henüz dedi ama yani bence ondan dolayıBurda harun beyın reklamını yapmıcam ama o bıle o sayfada kötülenmıs ya??
Kızlar burda bır arkadas ıslemı yaptırdıktan 4 yıl sonra ılıkıye gırmıs bır sürü kanaması olmus
Ama cok pahalı malesef benden ozaman 4 binlira ıstemıstı
Neyse hayırlısı olsun insallah hılalın guzel kanaması olur
Ben uyıce bu kalıcıdan sogudum valla
bn iyice gıcık oldum ya isteyen istediğine yaptırır size neeBide bizi takıp edıyorlar utanmadan ya
Dalga mi geçiyorsunuz?Benim favorim boğazmanzarası . Yaşadıkları film olur ve netflix te yayınlanır.
bn iyice gıcık oldum ya isteyen istediğine yaptırır size nee
Canım haklısın tabi ama daha tam ilişkiye girilmemiş yani normalinde bile ilkinde az gelse kan sonrasında ilişkiyle açıldığı için vajina girişi kanma olabiliyor yani yırtılmasına bağlı birazdaCanım kanama olmamıs? Hafıf pembe kahverengı bır sey gelmıs günler sonra
Bu cok büyük basarı degıl?
Canım haklısın tabi ama daha tam ilişkiye girilmemiş yani normalinde bile ilkinde az gelse kan sonrasında ilişkiyle açıldığı için vajina girişi kanma olabiliyor yani yırtılmasına bağlı birazda
Kesin çözüm tamam ama düğün arefesi onlarla uğraşmak çok zor ve daha yıpratıcıAma bilmiyorum ama keske gecıcı yapsaydım
Kesın cozum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?