Kesin çözüm tamam ama düğün arefesi onlarla uğraşmak çok zor ve daha yıpratıcı
Kırmızı olmuyor ki herkesin kahve pembe diyenler de var ben hiç kan görmedim mesela. Allah akıl fikir versin bunlara ya gerçekten. Kandıran doktor da var yapan da var bilmiyorum ki canım. Bir doktor kalıcıyı önerirken diğeri geçiciyi Öneriyor. Muamma hepValla kızlar insallah bizi kandırmıyorlardır ne dıyım
Çünkü benım olayda cok kan gelmıstı kıpkırmızı cocuk oyle anladı tam anlamıyla bakıre olduğumu
Her erkek bogazmanzarasının gıbı olmuyo manyagın birine denk gelsek ne olacak bılmıyorum acıkcası gecıcı cok daha mantıklıymıs :/
Evet cnm her ikisinin de zor yanları var Herkes en uygunu yaptırsın cnm herkesde cok şükür karar verip kendine yetirecek kdr akıl da var bazı seyleri de karar verip yaptırtıp gerisini Allah’a bırakmak lazım dua etmek lazımKesin çözüm tamam ama düğün arefesi onlarla uğraşmak çok zor ve daha yıpratıcı
Giriş nerde diye bakacak mı bir de tövbe canım ben müsade etmem şahsen ki giriş nerde olabilir allah aşkınaKizlar cok korkuyorum anlicak esim diye benimkinin sekli kotu anlayabilir birde bakicaktir esim belkide giris nerde falan diye iki giris olucak kenarlarda dikis izleri falanda var bilmiyorum daha dar olmasi lazim bogazmanzarasinin soylediklerinide duydunuz
Katılıyorum cnmArkadaşlar burda kalıcı yöntemlede bir sürü başarılı sonuç alan insan var lütfen umudumuzu kırmayın hem boğazmanzarası kanamam olmadı demedi ki biraz oldu dedi cünkü tam bir ilişki olmadı dedi bence bırakında gelsin detaylarıyla anlatsın..
Kırmızı olmuyor ki herkesin kahve pembe diyenler de var ben hiç kan görmedim mesela. Allah akıl fikir versin bunlara ya gerçekten. Kandıran doktor da var yapan da var bilmiyorum ki canım. Bir doktor kalıcıyı önerirken diğeri geçiciyi Öneriyor. Muamma hep
Cnm ben anlamadım açıkçası sen darlık önemli kanama önemli değil dememiş miydin? Karşımızdaki adama anlatamayız ki deyince de insanın aklı karışıyor yaniValla bilmiyorum ama kanaması ıcın o kadar para veriyoruz yanı
Harun özkan 4 binlira ama gecen 4 sene sonra kzıın kanaması olmus
Karsımızdakı adama anlatamayızkı
Cnm ben anlamadım açıkçası sen darlık önemli kanama önemli değil dememiş miydin? Karşımızdaki adama anlatamayız ki deyince de insanın aklı karışıyor yani
Canim yakinmi iliskiye gircegin tarih seninKizlar cok korkuyorum anlicak esim diye benimkinin sekli kotu anlayabilir birde bakicaktir esim belkide giris nerde falan diye iki giris olucak kenarlarda dikis izleri falanda var bilmiyorum daha dar olmasi lazim bogazmanzarasinin soylediklerinide duydunuz
Şu an sen panik olmuşsun bence. Kalıcıdan sonuç alanlar var. İşlem yaptırmadım o yüzden kesinlikle diyemiyorum ama sonuç alanlar var sonuçta canım. Kalıcı tutarsa çok daha iyi gibi geliyor bana. Geçici de zaman problemi o psikolojiyi atlatamadan ilişki aman belli olur mu derdi falan kabus gibi. Kalıcı da tutacak mı hadi tuttu kanayacak mı kanamazsa nolcak derdi var gözlemlediğim. İçin rahat etmiyor mu düğün öncesi tek bi dikiş daha attırın canım ne deyim ki... ama dikişsiz sonuç da alıyorlar görüyorsunuz. Doktor seçimi güven önemli geçiciyi hepsi yapar evet ama geçici için garanti hiç bir doktor veremez diyen doktor da oldu :) Rabbim yardımcımız olsun. Sen de psikolojini bozma daha fazla işlem oldun sonuçta tuttuysa da rahat olAslında ben cok arastırdım gecıcı kesın çözüm dıye ayrıca istanbuldayım
Ama işte piskolojık cok etkılendım hemen yaptırdım ama kanama olmazsa sorun bırde su var en dandik doktor bıle gecıcıyı becerıyo herkesınde miss gıbı kanıyo yanı aslında bence en mantıklısı gecıcı sehrınde bır doktor ayarlayıp yaptıracaksın
Şu an sen panik olmuşsun bence. Kalıcıdan sonuç alanlar var. İşlem yaptırmadım o yüzden kesinlikle diyemiyorum ama sonuç alanlar var sonuçta canım. Kalıcı tutarsa çok daha iyi gibi geliyor bana. Geçici de zaman problemi o psikolojiyi atlatamadan ilişki aman belli olur mu derdi falan kabus gibi. Kalıcı da tutacak mı hadi tuttu kanayacak mı kanamazsa nolcak derdi var gözlemlediğim. İçin rahat etmiyor mu düğün öncesi tek bi dikiş daha attırın canım ne deyim ki... ama dikişsiz sonuç da alıyorlar görüyorsunuz. Doktor seçimi güven önemli geçiciyi hepsi yapar evet ama geçici için garanti hiç bir doktor veremez diyen doktor da oldu :) Rabbim yardımcımız olsun. Sen de psikolojini bozma daha fazla işlem oldun sonuçta tuttuysa da rahat ol
Canım kanasın da 1 damla ya da 1 bardak olmasının bi önemi yok rahat ol... ilkinde senin bayağı kanamış sanırım ondan bu şekilde düşünüyorsun. Öyle bir şey yok benim hiç kanamam olmadı mesela anlatabiliyor muyum? Sıkma canını 2-3 damla kanasın yeter fazlasına lüzum yok zaten. Erkekler de burayı okuyup en az 1 fincan demek ki oluyordurBana bogazmanzarasının işlemini attılar gayet guzeldı kesın baya kanama olur dıyordum
Hala aklım almadı yanı bayada delık kucuktu :/ bendede delık cok mınık ama ınsan korkuyo ıste
Allah komseye bu pıskolojıyı yasatmasın gerçekten zor
Canım kanasın da 1 damla ya da 1 bardak olmasının bi önemi yok rahat ol... ilkinde senin bayağı kanamış sanırım ondan bu şekilde düşünüyorsun. Öyle bir şey yok benim hiç kanamam olmadı mesela anlatabiliyor muyum? Sıkma canını 2-3 damla kanasın yeter fazlasına lüzum yok zaten. Erkekler de burayı okuyup en az 1 fincan demek ki oluyordurabartmayın o yüzden bence onlar da yanlış düşünüyor sonra. Her zarın yapısı farklı. Günlerce kanayan da var hiç kanaması olmayan da var ben gibi, bir kaşık kadar kanayan da, bir iki damla kanayan da...
Biz bile bizden beklemezdik. Yaşamamız gerekiyormuş demek ki az sabır canımValla cok oldu ya acık kırmızı pecete kan doldu
Yanı o kadar zorlama falanda olmadı
Ama bana bunu yasatanları allaha havale edıyorum bazen toparlasamda bazen cok korkuyorum aılem bunu benden hıc beklemezdı ögrenseler kahrolurlar emınım
Su kanamaktan korkmayin artik orda et yirtilcak sonucta bi darbe olmus olcak et kopcagi icin kaniycak az yada cok miktarda mutlaka kanama olcak elimizi kolumuzu sert bi sekilde bi yere surttugumuzde bile siyrildiginda kaniyo orda yirtilan etten mi kan gelmiycek tuttuktan sonra mutlaka kanar oyle dusununBana bogazmanzarasının işlemini attılar gayet guzeldı kesın baya kanama olur dıyordum
Hala aklım almadı yanı bayada delık kucuktu :/ bendede delık cok mınık ama ınsan korkuyo ıste
Allah komseye bu pıskolojıyı yasatmasın gerçekten zor
Evet herkesin kanamasi ayni miktarda olmuyo bakirelerde bile boyledir bazisinin bi damla geliyo bazisinin cok fazla geliyo herkesin kan miktari ayni olmaz resmen seyimizin derdine dustuk tobe yarabbim yaCanım kanasın da 1 damla ya da 1 bardak olmasının bi önemi yok rahat ol... ilkinde senin bayağı kanamış sanırım ondan bu şekilde düşünüyorsun. Öyle bir şey yok benim hiç kanamam olmadı mesela anlatabiliyor muyum? Sıkma canını 2-3 damla kanasın yeter fazlasına lüzum yok zaten. Erkekler de burayı okuyup en az 1 fincan demek ki oluyordurabartmayın o yüzden bence onlar da yanlış düşünüyor sonra. Her zarın yapısı farklı. Günlerce kanayan da var hiç kanaması olmayan da var ben gibi, bir kaşık kadar kanayan da, bir iki damla kanayan da...
Koptum yaBenim islemden sonra hic koyu renk değildi sanki bi yerim kesilmişte kanamis gibi kırmızı kan geldi hatta Bi tık daha acıktı rengi. Ve baya kanama oldu bu kişiden kişiye Degisiyo benim ikinci ilişkimde de kanama oldu bi kaç damla yine kırmızıdan acik pembeye doğru bi rengi vardi. Rengine ve miktarına kadar takmayın bu kadar ya bu erkekler bu kadarına gerçekten degmiyolar. Biz kanın rengini bile takıyoruz ne gerek var ya. Kan miktarı kişiden kişiye Degisiyo demekki ve rengi de aynı şekilde zaten bi erkek kanın rengine miktarına takiyosa o kafayi yemiş demektir gercekten bu kadar sığ bi insansa eşiniz gerçekten kınayın yüzüne karşı gercekten kan yani bu oldu olacak çarşafı güneşe tut güneş geçerse bakire oldugumu düşün geçmezse bakire değildir de diyin mesela bozun eşinizi
Bu tarz şeyler yapan erkeklere cok sinir oluyorum ya yemin ederimKoptum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?