Bi kanin derdine dusmusler keske onlarda bi ölcermatik fln olsaydida bizde baksaydik kac kisiyle ne halt yemisler allahin cezalari pislikler
Valla hepsi ayrı ayrı pislik yani neler yaptıklarını az cok tahmin edebiliyoruz hepimiz eslerimizin ama ne yapalım iste ne yazıkki ata erkil bi toplumda doğup büyümüşüz elden de bi yere kadar biseyler gelebiliyo.

Haklisin canm yaa bakalim bir iki ay sonra nasil olucak aceba

Canım benımde bir ay oldu ama ilk ve ıkıncı ıslemın arasında dünyalar kadar fark var
Cok begendım kanaman %100 ılk ıslem cok kötüydü akın bey basıl o ıslemı nasıl o kadar ıyı yapmıs hayretler ıcerısındeyım
2 ayda tam ıyılesıyo cnm
Sakın baska bırsey yapma ayrıca ben bakıreykende benımkıde öyleydı seklınde hıc sorun yok

Kizlar neler oluyor? Ben anlayamadim. Hangi doktorlar sahte? Kim burcu nur demirelmis? Gercekten burada herkes sahte mi yani? Ben iyice kafayi yemeye basladim artik. Ayrica bogazmanzarasinin az da olsa kanamasi olmus sonucta ve istnende bu degil miydi zaten? Ben mi yanlis anliyorum

Sen ikinci kezmi yaptirdin

Bu kadar stresimizin altinda bir de sacma yorumlarla kafa karisikligi yaratiliyor. Kim hangi doktora yaptirdiysa yaptirdi. Gecti bitti ve onemli olan kanama olmasi

Bu kadar stresimizin altinda bir de sacma yorumlarla kafa karisikligi yaratiliyor. Kim hangi doktora yaptirdiysa yaptirdi. Gecti bitti ve onemli olan kanama olmasi
Canim kafan karismasin senin herkes istedgine yaptirsin sonucta herkes birine guveniyo senin aklin karismasin hic

Valla yaaa demın görseydın

Kadın gelmıs BURCU NUR DEMİREL dıye sayfa paylasıyo zırt pırt
Sonra o doktor sahte bu doktor kötü yorumlar baska bır sey yok
Burcu nur demırel diye bırı yok sayfa sahte hepimiz bılıyoruz
Cok panık yaptım bende gecekusuda cok korktu bunu yapanları gercekten allaha havale edıyorum

Inanmiyorum ya gercekten. Kime guvenecegiz simdi ben randevu alip gidecektim simdi gidecegim doktor iyi degip mi yani? Ama bir cok kisi yaptirip iyi sonuc aliyor. Yapmayin lutfen ya elim ayagim titriyor artik

Inanmiyorum ya gercekten. Kime guvenecegiz simdi ben randevu alip gidecektim simdi gidecegim doktor iyi degip mi yani? Ama bir cok kisi yaptirip iyi sonuc aliyor. Yapmayin lutfen ya elim ayagim titriyor artik

Canım gecekusunun işlemını gör aradakı farkı sen anla
Bogazıcının kanaması bıle olmadı hafıf pembebsı kahverengı bırsey geldı günler sonra
Malesef burcu nur demırel de sanırım turgay beyın sayfası cok arastırdım

Sen senin gideceğin doktorun kötü olduğunu nereden çıkardın şimdi . Kimse kötü denedi ama reklam sayfası olduğunu düşünüyorlar o kadının sayfasının ve burada Turgay bey hakkında yazılan bütün iyi yorumların ekran resmini sayfasında paylaşmış ve diğer bütün doktorları kötülemiş

Ben bogazmanzarasinin islemini de gordum ama onunki de gayet iyi cok sasirmistim hatta gercek kizlik zarindan bi farki yoktu bence

Ama kanama olmadıktan sonra ne anlamı var
Harun beyede yaptırmıs bır kız 4 sene sonra bir sürü kanaması olmus sonucta para veriyoruz kanaması hakkımız degılmı
Ya karsımızdakı kısı kan dıye tutturursa?

Evet o benim de dikkatimi cekmisti ben de gercek yorumlardan alinti yapti sanmistim. Hicbir seyin dogrusunu bilemez hale geldim artik. Allah sonumuzu hayir etsin baska bir sey demiyorum.

Valla doktorlarda bunu yapıyorsa ne dıyeyım artık
Bız canımızın derdındeyken onlar para derdınde malesef
Allaha havale edıyorum ne yapım
Hem maddı hem manevı sömürülüyoryz

şuan sen de bir doktor hakkında olumsuz yorum yapıyorsun gece kusu ikinci defa akına gitti ve şekli farklı oldu boğaz manzarasıda gayet memnundu doktorundan bence kafa karışıklığına sebeb olunmamalı

ben baktım ama göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…