- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
ben baktım ama göremedim
Ben gecekusunun turgay beye hic islem yaptirmadigini sadece akin beye yaptirdigini ve sekil bozuklugundan dolayi durumdan rahatsiz oldugunu hatirliyorum hatta kontrol icin sonradan turgay beye gittigini turgay beyinde sekil bozuklugu var evet ama yine de kanayacak dedigini hatirliyorum. Yanlisim varsa duzeltin kizlar allah askina
Hayır kızlar kendı söyler zaten
Ilk turgay beye gitti adam yapamamıs komple acık
Yanlış bilgi vermez misin lütfen. G Gecekusu123 açıklama yaptı burada bazı benden kaynaklanan nedenlerden dolayı tutmadı diyerek. Akın beye gitti ikinci kere. O da işlem yaptı. Sonra yine Turgay beye gitti kontrole diye hatırlıyorum. Madem Turgay bey kötü neden gitsin di mi? Kızlar ben burada Akın beye işlem yaptıran insanların tavrından da açıkça rahatsızım. Turgay beyin reklamı yanlış evet ama Akın beyin hastasıyım deyip burada Turgay beyi taşlayan da çok insan var maalesef bu da hoş değil. Boğazmanzarası Turgay beye gitti ama akın bey hakkında caydırıcı hiç bir yorumu yok. Siz neden bu şekilde davranıyorsunuz anlamıyorum. Bir de boğazmanzarası kanama olmadı demedi tam bir girş olmadı kanamam az oldu o da gördü dedi. Siz oluk oluk kan akacak sanıyorsunuz kurban mı kesiyorsunuz hayırdır yaniTatlım bende yenı gördüm
Turgay beye gitmiş ilk hıc tutmamıs sonra akın beye gıtmıs ve cok guzel tutmus bende bugün gördüm
Ben su an da bunu ilk defa senden duyuyorum ve burada turgay beye yaptiran benimde mesajlastigim arkadaslar hep memnunlar. Bence sen akin beyin reklamini yapmak icin buradasin bu acikca gorunuyor.
Yanlış bilgi vermez misin lütfen. G Gecekusu123 açıklama yaptı burada bazı benden kaynaklanan nedenlerden dolayı tutmadı diyerek. Akın beye gitti ikinci kere. O da işlem yaptı. Sonra yine Turgay beye gitti kontrole diye hatırlıyorum. Madem Turgay bey kötü neden gitsin di mi? Kızlar ben burada Akın beye işlem yaptıran insanların tavrından da açıkça rahatsızım. Turgay beyin reklamı yanlış evet ama Akın beyin hastasıyım deyip burada Turgay beyi taşlayan da çok insan var maalesef bu da hoş değil. Boğazmanzarası Turgay beye gitti ama akın bey hakkında caydırıcı hiç bir yorumu yok. Siz neden bu şekilde davranıyorsunuz anlamıyorum. Bir de boğazmanzarası kanama olmadı demedi tam bir girş olmadı kanamam az oldu o da gördü dedi. Siz oluk oluk kan akacak sanıyorsunuz kurban mı kesiyorsunuz hayırdır yani
Akın bey hakkında ıyı yada kötu dıyemem zateb kendısı rahatsızlıgından dolayı calısmıyor
Sadece burcu nur demırel denen sayfa sahte turgay beyın o sayfayıda o actı cok arastırdım
Yanlış bilgi vermez misin lütfen. G Gecekusu123 açıklama yaptı burada bazı benden kaynaklanan nedenlerden dolayı tutmadı diyerek. Akın beye gitti ikinci kere. O da işlem yaptı. Sonra yine Turgay beye gitti kontrole diye hatırlıyorum. Madem Turgay bey kötü neden gitsin di mi? Kızlar ben burada Akın beye işlem yaptıran insanların tavrından da açıkça rahatsızım. Turgay beyin reklamı yanlış evet ama Akın beyin hastasıyım deyip burada Turgay beyi taşlayan da çok insan var maalesef bu da hoş değil. Boğazmanzarası Turgay beye gitti ama akın bey hakkında caydırıcı hiç bir yorumu yok. Siz neden bu şekilde davranıyorsunuz anlamıyorum. Bir de boğazmanzarası kanama olmadı demedi tam bir girş olmadı kanamam az oldu o da gördü dedi. Siz oluk oluk kan akacak sanıyorsunuz kurban mı kesiyorsunuz hayırdır yani
Neden bana mesajda turgay beye gitme yapamiyor iste o beceremiyor akina git dedin acikca o zaman?
Anlamadığınız şu biz iki doktora eşit mesafedeyiz her şeye rağmen siz neden taraflısınız? Ben işlem yaptırmadım tarafsızım Boğazmanzarası allah razı olsun Turgay beyden diyerek geldi o memnun ama akın a asla gitmeyin demez asla o da iyi doktor der hatta. Siz neden Turgay şöyle böyle Akın mükemmel imajı yaratıyorsunuz? Gerçekleri konuşalım lütfen. Hani geçici daha iyi galiba diyorsun ya evet en azından sahtesi yok reklamı yok bundan sebep daha iyiPekı sana sorarım burda kızların piskolojısını bozmaya ne hakkı var? Kız gelmıs burcu nur demrel dıye paylasım yapıyo
Sonra o doktor sahte bu doktor kötü?
Benım ve gecekusunun pıskolojısı ne olacak?
Burcu nur demırel kım ya? Allah askına bakım bütün yorumlarınız paylasılıyo ve bütün doltorlar kötülenıyo turgay bey harıc
Neden bana mesajda turgay beye gitme yapamiyor iste o beceremiyor akina git dedin acikca o zaman?
Kanama oldu zaten olmadığını nerden çıkardın ??? Boğazmanzarası oldu diye geldi sen kanamayı ne sanıyorsun allah aşkına kurban mı kesiliyor ne kadar kan bekliyorsunCanım ben para verıyorsam benım kanamam olmak zorunda
Sayfaya gırın bakın allah askına ya
Anlamadığınız şu biz iki doktora eşit mesafedeyiz her şeye rağmen siz neden taraflısınız? Ben işlem yaptırmadım tarafsızım Boğazmanzarası allah razı olsun Turgay beyden diyerek geldi o memnun ama akın a asla gitmeyin demez asla o da iyi doktor der hatta. Siz neden Turgay şöyle böyle Akın mükemmel imajı yaratıyorsunuz? Gerçekleri konuşalım lütfen. Hani geçici daha iyi galiba diyorsun ya evet en azından sahtesi yok reklamı yok bundan sebep daha iyi
Kanama oldu zaten olmadığını nerden çıkardın ??? Boğazmanzarası oldu diye geldi sen kanamayı ne sanıyorsun allah aşkına kurban mı kesiliyor ne kadar kan bekliyorsun
Bilemem öyleyse bile şu var akın bey de Sağlık bakanlığında çıkmıyor Turgay bey çıkıyor. Akın beyin reklamı yok. Turgay bey reklam yapıyor. Buraya gelen ikisinden de olumlu sonuç alıyor. Akın beyin hastaları Turgay beye daha fazla karalama yapıyor. Turgay beyin hastaları öyle değil. Tüm mesele bunlar değil mi yanlış mı anlıyorum :) ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var o zamanBen akın beyı asla savunmam. Aslaaaa
Çünkü sonuc almadım
Ama burcu nur demırel denen sayfa turgay beyın sayfası bunu ıstedıgınız kadar arastırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?