Ben gecekusunun turgay beye hic islem yaptirmadigini sadece akin beye yaptirdigini ve sekil bozuklugundan dolayi durumdan rahatsiz oldugunu hatirliyorum hatta kontrol icin sonradan turgay beye gittigini turgay beyinde sekil bozuklugu var evet ama yine de kanayacak dedigini hatirliyorum. Yanlisim varsa duzeltin kizlar allah askina

Tatlım bende yenı gördüm
Turgay beye gitmiş ilk hıc tutmamıs sonra akın beye gıtmıs ve cok guzel tutmus bende bugün gördüm

Kızlar ben sadece burcu bur demırel sayfasının sahte oldugunu söyluyorum
Ve o sayfada bütün yorumlarınız paylasılıyor
Zateb sayfayı ıyıce arastırın burda kız gelıp süreklı o sayfayı paylasıyo
Ayrıca gecekusu ılk turgay beye gıtmıs bunu kendı söyledı
Kızlar benım pıskolojım alt üst oldu korkudan Sonucta bende akın beye gıttım

Tatlım bende yenı gördüm
Turgay beye gitmiş ilk hıc tutmamıs sonra akın beye gıtmıs ve cok guzel tutmus bende bugün gördüm
Yanlış bilgi vermez misin lütfen. G Gecekusu123 açıklama yaptı burada bazı benden kaynaklanan nedenlerden dolayı tutmadı diyerek. Akın beye gitti ikinci kere. O da işlem yaptı. Sonra yine Turgay beye gitti kontrole diye hatırlıyorum. Madem Turgay bey kötü neden gitsin di mi? Kızlar ben burada Akın beye işlem yaptıran insanların tavrından da açıkça rahatsızım. Turgay beyin reklamı yanlış evet ama Akın beyin hastasıyım deyip burada Turgay beyi taşlayan da çok insan var maalesef bu da hoş değil. Boğazmanzarası Turgay beye gitti ama akın bey hakkında caydırıcı hiç bir yorumu yok. Siz neden bu şekilde davranıyorsunuz anlamıyorum. Bir de boğazmanzarası kanama olmadı demedi tam bir girş olmadı kanamam az oldu o da gördü dedi. Siz oluk oluk kan akacak sanıyorsunuz kurban mı kesiyorsunuz hayırdır yani

Ben su an da bunu ilk defa senden duyuyorum ve burada turgay beye yaptiran benimde mesajlastigim arkadaslar hep memnunlar. Bence sen akin beyin reklamini yapmak icin buradasin bu acikca gorunuyor.

Akın bey hakkında ıyı yada kötu dıyemem zateb kendısı rahatsızlıgından dolayı calısmıyor
Sadece burcu nur demırel denen sayfa sahte turgay beyın o sayfayıda o actı cok arastırdım

Pekı sana sorarım burda kızların piskolojısını bozmaya ne hakkı var? Kız gelmıs burcu nur demrel dıye paylasım yapıyo
Sonra o doktor sahte bu doktor kötü?
Benım ve gecekusunun pıskolojısı ne olacak?
Burcu nur demırel kım ya? Allah askına bakım bütün yorumlarınız paylasılıyo ve bütün doltorlar kötülenıyo turgay bey harıc

Akın bey hakkında ıyı yada kötu dıyemem zateb kendısı rahatsızlıgından dolayı calısmıyor
Sadece burcu nur demırel denen sayfa sahte turgay beyın o sayfayıda o actı cok arastırdım

Neden bana mesajda turgay beye gitme yapamiyor iste o beceremiyor akina git dedin acikca o zaman?

Canım ben para verıyorsam benım kanamam olmak zorunda
Sayfaya gırın bakın allah askına ya

Neden bana mesajda turgay beye gitme yapamiyor iste o beceremiyor akina git dedin acikca o zaman?

Yahu akın bey yok calısmıyorkı???
Ayrıca mesajları ıncelesınler tatlım allah yukarda asla demem
Ben sadece burcu nur demırelın sahve turgay beyın oldugunu soyluyorum
Zaten kız buraya bır kac kez yazdı o sayfayı paylastı engellendı

Anlamadığınız şu biz iki doktora eşit mesafedeyiz her şeye rağmen siz neden taraflısınız? Ben işlem yaptırmadım tarafsızım Boğazmanzarası allah razı olsun Turgay beyden diyerek geldi o memnun ama akın a asla gitmeyin demez asla o da iyi doktor der hatta. Siz neden Turgay şöyle böyle Akın mükemmel imajı yaratıyorsunuz? Gerçekleri konuşalım lütfen. Hani geçici daha iyi galiba diyorsun ya evet en azından sahtesi yok reklamı yok bundan sebep daha iyi

Canım ben para verıyorsam benım kanamam olmak zorunda
Sayfaya gırın bakın allah askına ya
Kanama oldu zaten olmadığını nerden çıkardın ??? Boğazmanzarası oldu diye geldi sen kanamayı ne sanıyorsun allah aşkına kurban mı kesiliyor ne kadar kan bekliyorsun

Ben akın beyı asla savunmam. Aslaaaa
Çünkü sonuc almadım
Ama burcu nur demırel denen sayfa turgay beyın sayfası bunu ıstedıgınız kadar arastırın

Kanama oldu zaten olmadığını nerden çıkardın ??? Boğazmanzarası oldu diye geldi sen kanamayı ne sanıyorsun allah aşkına kurban mı kesiliyor ne kadar kan bekliyorsun

Yahu olurmu ?? En azından pecete kan olmalı
Herneyse Ama su burcu nur demırel denen sayfa sahte bunu bilir bunu söylerım

Ben akın beyı asla savunmam. Aslaaaa
Çünkü sonuc almadım
Ama burcu nur demırel denen sayfa turgay beyın sayfası bunu ıstedıgınız kadar arastırın
Bilemem öyleyse bile şu var akın bey de Sağlık bakanlığında çıkmıyor Turgay bey çıkıyor. Akın beyin reklamı yok. Turgay bey reklam yapıyor. Buraya gelen ikisinden de olumlu sonuç alıyor. Akın beyin hastaları Turgay beye daha fazla karalama yapıyor. Turgay beyin hastaları öyle değil. Tüm mesele bunlar değil mi yanlış mı anlıyorum :) ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…