Akın bey benım umrumda degıl

Ayrıca kendısı bır süre calısmayacakmıs

Akın beyı bosver

Harun özkan Türkiyenın en ıyı plastık cerahı
Onu bıle yerın dıbıne sokmus

Istedıgınız kadar yorum yapın ama burcu nur demırel sayfası sahteeee
Hatta sızın yerınızde olsam sıkayet ederım bütün yorumlarınızı paylasıyo

Yahu olurmu ?? En azından pecete kan olmalı
Herneyse Ama su burcu nur demırel denen sayfa sahte bunu bilir bunu söylerım
Burada kanaması olmadı diyorsun Bogazmanzarasi nın geldiğinde kendi söylesin kanamanın ne kadar olduğunu bence canım. Ben bakire iken kanamam olmadı Rabbim o kadar kız yarattın neden zarım kanamıyor diye isyan etmedim bak burada böyle yazıyorsunuz erkekler de sanıyor ki kanama çok olmalı az olursa veya hiç olmazsa sorun var o kız değil işlem olmuş demek ki gibi. Gerçekte kanama hiç olmayabildiği gibi çok da olabiliyor bir iki damla da olabiliyor. Yanlış bilgilerle bence hem erkeklerin beynini yıkayıp bizim için bakireyken de zor olan bi durumu daha da çirkinleştirmeyelim hem de burada garip tartışmalar olmasın

Canım sahte yada degıl benım umrumda degıl
Benım ılk tercıhım harun özkandı zateb
Orda yazacaklarına sıkayet etsınler :)

Lütfen konuyu yine doktor tartışmasına döndürmeyin. Bırakın kim kime guvendiyse ona gitsin . Sayfayı tartışma alanına cevirmeyin yine .
Doktor muhabbetine ben döndürmedim muhabbeti canım umrumda da değil açıkcası. Kız kanamam oldu diyor bu arkadaş kanamamış diyor anlam veremiyorum :) ve doktor muhabbetini patlatan gözlemlediğim hep akın bey hastaları. İkisi için de sahte olduğunu kanıtlayan kimse yok ancak tartışma çıkarılıyor umut sömürülüyor. Ben de yapmamaları taraftarıyım

Kızlar onu bosver
Sizden tek birsey ıstıyorum BURCU NUR DEMİREL kim????
Ben cok arastırdım bulamadım
Neden yorumlarımızı paylasıyo?
Doktor sahte ise nıye şikayet etmıyo?
Neden bütün doktorlar kötülenıyo?
Ben turgay beyın sayfası %99 olduguna emınım
Yerınızde olsam yorumlarımızı orda paylaştırmam

Canım ortada doktor muhabbetı yok
Sadece o sayfa sahte dedım ben
Kımseyı onermedım
Ama yalan soyleyenın insallah yaptırdığı işlem tutmaz ve bunu umutsuz kadın yaptı gercekten ayıp ettı yukarda allah var

Bana biri özet yapabilir mi ?

Ben akın beye ıslem yaptırdım kız gelmıs burcu nur demirel sayfasını paylasıp doktor sahte falan dıyo
Bende o sayfayı arastırdım ve bu sayfanın sahte oldugunu anladım burdakı kızların bütün yorumlarını paylasmıslar turgay bey harıc bütün doktorlar kötü denmıs
Ama bu ısımde bırı yok yanı sahte

Canım ortada doktor muhabbetı yok
Sadece o sayfa sahte dedım ben
Kımseyı onermedım
Ama yalan soyleyenın insallah yaptırdığı işlem tutmaz ve bunu umutsuz kadın yaptı gercekten ayıp ettı yukarda allah var

Seni allaha havale ediyorum su an da ve baska bir sey demiyorum. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Burada konustugum kizlar beni biliyor.

Seni allaha havale ediyorum su an da ve baska bir sey demiyorum. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Burada konustugum kizlar beni biliyor.

Canım yalan söyleyenın ınsallah ıslemı tutmaz
Ben asla sana doktor onermedım
Burcunur demırel sayfası reklam amaclı yapılmıs sahte bır saygadır

Ayrıca arastırılsın lütfen ben umutsuz kadına doktor önerdımmı? Sayfa sahte gecın arastırın yanı

Yahu ben ilk basta butun kizlara akin bey dedim sonra arastirmalarima dayanarak ve buradan konustugum birkac arkadasimin islemlerine dayanarak turgay beyde karar kildim. Sen bana gecmis sahte diyorsun. Neye dayanarak?

Yahu ben ilk basta butun kizlara akin bey dedim sonra arastirmalarima dayanarak ve buradan konustugum birkac arkadasimin islemlerine dayanarak turgay beyde karar kildim. Sen bana gecmis sahte diyorsun. Neye dayanarak?

Sen degıl burcu nur demırel denen sayfa sahte
Burdakı yorumları patlasıyorlar hersey hemde

Bana biri özet yapabilir mi ?
Turgay beyin işlem yapamadığı ve burcu Nur Demirel kimse bilmiyorum onun sahte olduğu iddiaları mevcut. Daha önce de akın beyin sahte olduğu iddiaları vardı. Ben doktorlar hakkında yorum yapmıyorum buraya gelen arkadaşların ara ara bu kaosa neden olmalarını anlamıyorum.

Bu kadar sıkintı cekiyorken su an da senin yarattigin kaos ortami gercekten cok cirkin. Burada ki bir suru arkadasimin hakkina giriyorsun. Ben bir kere bile suna yaptirin su doktor iyi demedim doktor kotulemedim. Arastirdim ve kizlarinda arastirmasi icin bilgiler verdim ama asla kotulemedim. Kendim de buradan cok arkadasa sordum doktor tavsiyesi.

Doktor muhabbetını kım actı yaaa??? Bırı bulsunda paylassın lütfen
Ben burcu burcu nur demırelın sahte sayfa oldıgunu soyluyorum gıdın arastırın varmı öyle bırı?

Gıdın arastırınfa burcu nur demırel kımın sayfası? Burdakı bütün yorumları paylasıyo lar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…