Bilemem öyleyse bile şu var akın bey de Sağlık bakanlığında çıkmıyor Turgay bey çıkıyor. Akın beyin reklamı yok. Turgay bey reklam yapıyor. Buraya gelen ikisinden de olumlu sonuç alıyor. Akın beyin hastaları Turgay beye daha fazla karalama yapıyor. Turgay beyin hastaları öyle değil. Tüm mesele bunlar değil mi yanlış mı anlıyorum :) ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var o zaman
Burada kanaması olmadı diyorsunYahu olurmu ?? En azından pecete kan olmalı
Herneyse Ama su burcu nur demırel denen sayfa sahte bunu bilir bunu söylerım
Bilemem öyleyse bile şu var akın bey de Sağlık bakanlığında çıkmıyor Turgay bey çıkıyor. Akın beyin reklamı yok. Turgay bey reklam yapıyor. Buraya gelen ikisinden de olumlu sonuç alıyor. Akın beyin hastaları Turgay beye daha fazla karalama yapıyor. Turgay beyin hastaları öyle değil. Tüm mesele bunlar değil mi yanlış mı anlıyorum :) ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var o zaman
Doktor muhabbetine ben döndürmedim muhabbeti canım umrumda da değil açıkcası. Kız kanamam oldu diyor bu arkadaş kanamamış diyor anlam veremiyorum :) ve doktor muhabbetini patlatan gözlemlediğim hep akın bey hastaları. İkisi için de sahte olduğunu kanıtlayan kimse yok ancak tartışma çıkarılıyor umut sömürülüyor. Ben de yapmamaları taraftarıyımLütfen konuyu yine doktor tartışmasına döndürmeyin. Bırakın kim kime guvendiyse ona gitsin . Sayfayı tartışma alanına cevirmeyin yine .
Arkadaşlar insanlar doktor için fikir alışverişinde bulunabilir zaten burda hepimizin pskolojisi yeterince iyi değil hep bir acabalar varken böyle mutsuz edici şeyler yazmayın lütfen..
Doktor muhabbetine ben döndürmedim muhabbeti canım umrumda da değil açıkcası. Kız kanamam oldu diyor bu arkadaş kanamamış diyor anlam veremiyorum :) ve doktor muhabbetini patlatan gözlemlediğim hep akın bey hastaları. İkisi için de sahte olduğunu kanıtlayan kimse yok ancak tartışma çıkarılıyor umut sömürülüyor. Ben de yapmamaları taraftarıyım
Bana biri özet yapabilir mi ?
Canım ortada doktor muhabbetı yok
Sadece o sayfa sahte dedım ben
Kımseyı onermedım
Ama yalan soyleyenın insallah yaptırdığı işlem tutmaz ve bunu umutsuz kadın yaptı gercekten ayıp ettı yukarda allah var
Seni allaha havale ediyorum su an da ve baska bir sey demiyorum. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Burada konustugum kizlar beni biliyor.
Ayrıca arastırılsın lütfen ben umutsuz kadına doktor önerdımmı? Sayfa sahte gecın arastırın yanı
Yahu ben ilk basta butun kizlara akin bey dedim sonra arastirmalarima dayanarak ve buradan konustugum birkac arkadasimin islemlerine dayanarak turgay beyde karar kildim. Sen bana gecmis sahte diyorsun. Neye dayanarak?
Turgay beyin işlem yapamadığı ve burcu Nur Demirel kimse bilmiyorum onun sahte olduğu iddiaları mevcut. Daha önce de akın beyin sahte olduğu iddiaları vardı. Ben doktorlar hakkında yorum yapmıyorum buraya gelen arkadaşların ara ara bu kaosa neden olmalarını anlamıyorum.Bana biri özet yapabilir mi ?
Yahu ben ilk basta butun kizlara akin bey dedim sonra arastirmalarima dayanarak ve buradan konustugum birkac arkadasimin islemlerine dayanarak turgay beyde karar kildim. Sen bana gecmis sahte diyorsun. Neye dayanarak?
Turgay beyin işlem yapamadığı ve burcu Nur Demirel kimse bilmiyorum onun sahte olduğu iddiaları mevcut. Daha önce de akın beyin sahte olduğu iddiaları vardı. Ben doktorlar hakkında yorum yapmıyorum buraya gelen arkadaşların ara ara bu kaosa neden olmalarını anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?