- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Ben bilmiyorum dedim ya :) beni neden etiketliyorsun ki :) bilmiyorum kimdir kim değildir neden paylaşıyor...Gıdın arastırınfa burcu nur demırel kımın sayfası? Burdakı bütün yorumları paylasıyo lar ya?
O sahte olabilir onu bilemem. Ama lutfen artik kimsenin moralini bozacak konusmalar olmasin. Ben daha yaptirmadigim halde bu kadar stres oluyorken yaptirip boyle konusmalara sahit olan arkadaslarin vay haline
Ben bilmiyorum dedim ya :) beni neden etiketliyorsun ki :) bilmiyorum kimdir kim değildir neden paylaşıyor...
O sahte olabilir onu bilemem. Ama lutfen artik kimsenin moralini bozacak konusmalar olmasin. Ben daha yaptirmadigim halde bu kadar stres oluyorken yaptirip boyle konusmalara sahit olan arkadaslarin vay haline
Yahu ben ilk basta butun kizlara akin bey dedim sonra arastirmalarima dayanarak ve buradan konustugum birkac arkadasimin islemlerine dayanarak turgay beyde karar kildim. Sen bana gecmis sahte diyorsun. Neye dayanarak?
Abla sen neden her şeyi üzerine alındın ? Senin ne adın geçti ne de yazdıkların. Anlamsız bir kuruntu
Kazen lütfen arastıe ben ona akın beye falan gıt dedımmı
Valla bılla demedım yukarda allah var allahtan korkarım bende cok panık oldum ama sıte sahte olunca rahatladım
yok yok işte neden üzerine alındı da bunları yazdı onu anlamadım... dikkate alma he de geç ...
yanlış anladı konuyu ama doğru anlamaya da niyeti yok
Aynen dedigin gibi canin gecekusunun kendi hatasindan dolayi olmustu hatta ona ragmen tutmus ama riske atammak icin akina gitmis tekrar yaptirmis sonra kontrle gitmis turgaya beye begenememis isin asli bu insanlri burda germesinler okadar insan var yaptiran iylesme surecini bekleyen randevu almis gidicek olan yapmayin sunu lutfen insanlarin akliyla oynamasinlarYanlış bilgi vermez misin lütfen. @Gecekusu123 açıklama yaptı burada bazı benden kaynaklanan nedenlerden dolayı tutmadı diyerek. Akın beye gitti ikinci kere. O da işlem yaptı. Sonra yine Turgay beye gitti kontrole diye hatırlıyorum. Madem Turgay bey kötü neden gitsin di mi? Kızlar ben burada Akın beye işlem yaptıran insanların tavrından da açıkça rahatsızım. Turgay beyin reklamı yanlış evet ama Akın beyin hastasıyım deyip burada Turgay beyi taşlayan da çok insan var maalesef bu da hoş değil. Boğazmanzarası Turgay beye gitti ama akın bey hakkında caydırıcı hiç bir yorumu yok. Siz neden bu şekilde davranıyorsunuz anlamıyorum. Bir de boğazmanzarası kanama olmadı demedi tam bir girş olmadı kanamam az oldu o da gördü dedi. Siz oluk oluk kan akacak sanıyorsunuz kurban mı kesiyorsunuz hayırdır yani
Aynen dedigin gibi canin gecekusunun kendi hatasindan dolayi olmustu hatta ona ragmen tutmus ama riske atammak icin akina gitmis tekrar yaptirmis sonra kontrle gitmis turgaya beye begenememis isin asli bu insanlri burda germesinler okadar insan var yaptiran iylesme surecini bekleyen randevu almis gidicek olan yapmayin sunu lutfen insanlarin akliyla oynamasinlar
kızlar gece kuşu dikkat edemediği için bildiğim kadarıyla sorun yaşamıştıHayır kızlar kendı söyler zaten
Ilk turgay beye gitti adam yapamamıs komple acık
Evet canim oyle olmus bana sormustu anlatmistim bosverelim bu doktor islerini zaten hepimizin pskolojisi gidik durumda herkes kime guveniyosa kim icine siniyosa ona yaptirsinkızlar gece kuşu dikkat edemediği için bildiğim kadarıyla sorun yaşamıştı
bize ne ben açıp bir kez dahi okumadım bile kimse kimKızlar onu bosver
Sizden tek birsey ıstıyorum BURCU NUR DEMİREL kim????
Ben cok arastırdım bulamadım
Neden yorumlarımızı paylasıyo?
Doktor sahte ise nıye şikayet etmıyo?
Neden bütün doktorlar kötülenıyo?
Ben turgay beyın sayfası %99 olduguna emınım
Yerınızde olsam yorumlarımızı orda paylaştırmam
kazen siz mi bloke ettiniz umutsuz ev kadınınıyok yok işte neden üzerine alındı da bunları yazdı onu anlamadım... dikkate alma he de geç ...
yanlış anladı konuyu ama doğru anlamaya da niyeti yok
bize ne ben açıp bir kez dahi okumadım bile kimse kim
pardonda nasıl vurur kim kimi neden vuruyor burda herkesin niki var o önlemini almıştır üstelik bunu boğaz manzarası da farketti fakat senin üstüne düştüğün kadar üstüne düşmediKız ben bu siteden sonra gördüm sahte doktor hılayelerı cıkınca panık yaptım cok korktum
15 gün didik arastırdım reklam ıcın bır doktor acmıs dıgerlerının hepsı kotulenmıs
Garıp geldı harun özkan hatta ilk ona gıdıcekrım
4 bınlıra ıstedı ve hıc ındırım yapmadı bende dırek akın beye gıtrım
Kızların bütün yorumları var doktorların hepsı kötulenmıs sahte doktor denmıs bende yazdım
Bana hıc cevap verılmedı kadını arastırdım yok neler yaptım sahte o kısı
Turgay bey harıc hepsı kötülenmıs
Yazık degılmı bogazmanzarasına ya kocası görse? Kızı vurur hatta yazık kız yardımcı olmaya calısıyo
Ayrıca ben kac kez düştüm hıc bırsey olmadı
Oyle kolay bozulmaz cok dıkıs atılıyor cnm
Neden insanların motivasyonunu kırıyorsun yazdıklarını okuyorum kalıcı değil gecici daha garanti yok boğazmanzarasının kanaması olmadı falan diyosun ama yazılanları okumuyosun öncelikle boğazmanzarası biraz kanamam oldu ama sadece ucu girdi tam bir ilişki olmadı dedi ayrıca sen olumsuz cümleler kurarak ben gibi yaptıracak olanların yaptıranların aklına kuşku düşürüyorsun lütfen yapma.Kız ben bu siteden sonra gördüm sahte doktor hılayelerı cıkınca panık yaptım cok korktum
15 gün didik arastırdım reklam ıcın bır doktor acmıs dıgerlerının hepsı kotulenmıs
Garıp geldı harun özkan hatta ilk ona gıdıcekrım
4 bınlıra ıstedı ve hıc ındırım yapmadı bende dırek akın beye gıtrım
Kızların bütün yorumları var doktorların hepsı kötulenmıs sahte doktor denmıs bende yazdım
Bana hıc cevap verılmedı kadını arastırdım yok neler yaptım sahte o kısı
Turgay bey harıc hepsı kötülenmıs
Yazık degılmı bogazmanzarasına ya kocası görse? Kızı vurur hatta yazık kız yardımcı olmaya calısıyo
Ayrıca ben kac kez düştüm hıc bırsey olmadı
Oyle kolay bozulmaz cok dıkıs atılıyor cnm
Kızlar bırakın artık şu sahte mi gerçek mi olaylarını ya bize ne o kişi sahteyse sahte gerçekse gerçek yeter artık yaa derdimiz başımızdan aşkın bir de bunalrı düşündürmeyin sanki operasyonlarımızı o gazeteci gerçekleştirdi de derdine düştük durup durup aynı konu niye bukdr gundem oluyo anlamadım gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?