O sahte olabilir onu bilemem. Ama lutfen artik kimsenin moralini bozacak konusmalar olmasin. Ben daha yaptirmadigim halde bu kadar stres oluyorken yaptirip boyle konusmalara sahit olan arkadaslarin vay haline

Allah razı olsun sayfa sahte:) bır doktor reklam amaclı acmıs sanırım buraya gecıp o sayfayı paylaşanlara selam olsun:)

Ben bilmiyorum dedim ya :) beni neden etiketliyorsun ki :) bilmiyorum kimdir kim değildir neden paylaşıyor...

Cnm ben senı etkılemedım asla
Sadece o sayfaya ıtıbar etmeyın dedın kızın biride gelıp o sahte bu kötü dıyıp o sayfayı paylasmadımı? Ben onu dıyorum hanı nasıl paylasırlar ozel yorumlarımızı

O sahte olabilir onu bilemem. Ama lutfen artik kimsenin moralini bozacak konusmalar olmasin. Ben daha yaptirmadigim halde bu kadar stres oluyorken yaptirip boyle konusmalara sahit olan arkadaslarin vay haline

Ama yukarda allah var ben sana doktor onerdımmı?
Ben sayfanın sahte oldugunu söyledım reklam amaclı yapılmıs bır sayfa burda bazı kızlar kormus bende o sayfayı aratırdım ve sahte oldugunu soyluyorum rahat olum dıyorum

Yahu ben ilk basta butun kizlara akin bey dedim sonra arastirmalarima dayanarak ve buradan konustugum birkac arkadasimin islemlerine dayanarak turgay beyde karar kildim. Sen bana gecmis sahte diyorsun. Neye dayanarak?

Abla sen neden her şeyi üzerine alındın ? Senin ne adın geçti ne de yazdıkların. Anlamsız bir kuruntu

Abla sen neden her şeyi üzerine alındın ? Senin ne adın geçti ne de yazdıkların. Anlamsız bir kuruntu

Kazen lütfen arastıe ben ona akın beye falan gıt dedımmı
Valla bılla demedım yukarda allah var allahtan korkarım bende cok panık oldum ama sıte sahte olunca rahatladım

Kazen lütfen arastıe ben ona akın beye falan gıt dedımmı
Valla bılla demedım yukarda allah var allahtan korkarım bende cok panık oldum ama sıte sahte olunca rahatladım

yok yok işte neden üzerine alındı da bunları yazdı onu anlamadım... dikkate alma he de geç ...
yanlış anladı konuyu ama doğru anlamaya da niyeti yok

Aynen dedigin gibi canin gecekusunun kendi hatasindan dolayi olmustu hatta ona ragmen tutmus ama riske atammak icin akina gitmis tekrar yaptirmis sonra kontrle gitmis turgaya beye begenememis isin asli bu insanlri burda germesinler okadar insan var yaptiran iylesme surecini bekleyen randevu almis gidicek olan yapmayin sunu lutfen insanlarin akliyla oynamasinlar

Canım onunla alakalı bır durum yok
Herkes memnun olur yada olmaz
Ben gecekusunun ıkıncı ıslemını gordum cok guzel olmus
Kızda dedıkı ben cok memnunum ama akın bey hakkında söylentıler cıktı bende o sayfa sahte dedım cok arastırdım çünkü
Hıc bırı benım babamın oglu degılkı banane onlardan ama anlamadıgım ınsan olumlu yada olumsuz yorum yapabılır baska doltorlar hakkındada yapılmıs neden bana bu kadar tepkı verım ıftıra attılar benım aklım almıyo

bize ne ben açıp bir kez dahi okumadım bile kimse kim

bize ne ben açıp bir kez dahi okumadım bile kimse kim

Kız ben bu siteden sonra gördüm sahte doktor hılayelerı cıkınca panık yaptım cok korktum
15 gün didik arastırdım reklam ıcın bır doktor acmıs dıgerlerının hepsı kotulenmıs
Garıp geldı harun özkan hatta ilk ona gıdıcekrım
4 bınlıra ıstedı ve hıc ındırım yapmadı bende dırek akın beye gıtrım
Kızların bütün yorumları var doktorların hepsı kötulenmıs sahte doktor denmıs bende yazdım
Bana hıc cevap verılmedı kadını arastırdım yok neler yaptım sahte o kısı
Turgay bey harıc hepsı kötülenmıs

Yazık degılmı bogazmanzarasına ya kocası görse? Kızı vurur hatta yazık kız yardımcı olmaya calısıyo
Ayrıca ben kac kez düştüm hıc bırsey olmadı
Oyle kolay bozulmaz cok dıkıs atılıyor cnm

pardonda nasıl vurur kim kimi neden vuruyor burda herkesin niki var o önlemini almıştır üstelik bunu boğaz manzarası da farketti fakat senin üstüne düştüğün kadar üstüne düşmedi

Neden insanların motivasyonunu kırıyorsun yazdıklarını okuyorum kalıcı değil gecici daha garanti yok boğazmanzarasının kanaması olmadı falan diyosun ama yazılanları okumuyosun öncelikle boğazmanzarası biraz kanamam oldu ama sadece ucu girdi tam bir ilişki olmadı dedi ayrıca sen olumsuz cümleler kurarak ben gibi yaptıracak olanların yaptıranların aklına kuşku düşürüyorsun lütfen yapma.

Kızlar bırakın artık şu sahte mi gerçek mi olaylarını ya bize ne o kişi sahteyse sahte gerçekse gerçek yeter artık yaa derdimiz başımızdan aşkın bir de bunalrı düşündürmeyin sanki operasyonlarımızı o gazeteci gerçekleştirdi de derdine düştük durup durup aynı konu niye bukdr gundem oluyo anlamadım gitti ya

Kızlar bana lütfen yorum yapmayın hakıkaten ben burda şok oldum

Aynen tatlım cok sıkıldım ben sozlerımın bu kadar gündem olacagını hıc dusunmedım com garıp geldı lütfen bu konu hakkında yorum yapmayalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…