Umutsuz ev kadininni kim sikayet etti ne ayip ya cocukmusunuz siz yakazen siz mi bloke ettiniz umutsuz ev kadınını
Umutsuz ev kadininni kim sikayet etti ne ayip ya cocukmusunuz siz ya
Himm anladim canimCanım ben sıkayet falan etmedım bırde soylemedıgım şeylerı soyleyınce engellendı
Ben akın beyı asla savunmam. Aslaaaa
Çünkü ılıskıye gırmedım henüz sonucu bılmıyorum
Sen senin gideceğin doktorun kötü olduğunu nereden çıkardın şimdi . Kimse kötü denedi ama reklam sayfası olduğunu düşünüyorlar o kadının sayfasının ve burada Turgay bey hakkında yazılan bütün iyi yorumların ekran resmini sayfasında paylaşmış ve diğer bütün doktorları kötülemiş
reklam yapılıyor ve biz sizce bunun farkında değil miyizSen senin gideceğin doktorun kötü olduğunu nereden çıkardın şimdi . Kimse kötü denedi ama reklam sayfası olduğunu düşünüyorlar o kadının sayfasının ve burada Turgay bey hakkında yazılan bütün iyi yorumların ekran resmini sayfasında paylaşmış ve diğer bütün doktorları kötülemiş
Aynen öyle bızde farkındayız bende arastırdım oylr bır gazatecı çıkmıyorreklam yapılıyor ve biz sizce bunun farkında değil miyiz
reklam yapılıyor ve biz sizce bunun farkında değil miyiz
ben sana reklam yapıyorsun demedim ki reklamı yapılanları biliyoruz dedim kadın daha yaptırmamış zavallı doktor arıyor halaCanım reklam yapıyorsam allah bin türlü belamı versın
Umutsuz kadının sayfasındakı yorumlara bak
Aynı dıger hesap gıbı o sahte falan demıs yok bır gazetecıyı okudum demıs
Bır yorumlara bak anlarsın ayrıca doktorumu asla övmem cünkü henüz ılıskım olmadı
Ama ıyıce arastırın öyle yorum yap
ben sana reklam yapıyorsun demedim ki reklamı yapılanları biliyoruz dedim kadın daha yaptırmamış zavallı doktor arıyor hala
Aynen öyle bızde farkındayız bende arastırdım oylr bır gazatecı çıkmıyor
ya gazeteciyi ortaya başkası attı sende ısrarla o sahte dedin hepimizi bu mevzu yersiz gerdi sana anlatamadık sahteyse sahte bize ne gazeteci benim umrumda bile değil mesela ne okudum ne ettim sen kırk defa üst üste sahte de sahte dedin e tamam sahte de bize ne bundan
bak kuzum sen burda doktorundan emin yorumlar yapıyorsun muallakta değilsin ki kimse senin psikolojini bozsun ayrıca herkes herkese çamur atıyor ne yazıkki mesela akın beyde operasyon olan arkadaşlar turgayı fazlasıyla gömüyor ama turgayda olupta akını gömeni daha görmedim sen açık açık dedin ki hesap turgaya ait e o zamn turgaya operasyon yaptıranlar insan değil mi onların psikolojileri seninki gibi bozulmuyor mu azıcık empati yapın lütfenSenı ılgılendırmez ama benı ılgılendırıyor ben o sahte hesap yüzünden hasta oldum
Ne hakları var benım pıskolojımı bozmaya?
Iyıse zateb gıderler o sahte hesabı kuran kısıye
Ama cok cırkın ona buna camur atıp mılletın psıkolojılerını bozmaya
bak kuzum sen burda doktorundan emin yorumlar yapıyorsun muallakta değilsin ki kimse senin psikolojini bozsun ayrıca herkes herkese çamur atıyor ne yazıkki mesela akın beyde operasyon olan arkadaşlar turgayı fazlasıyla gömüyor ama turgayda olupta akını gömeni daha görmedim sen açık açık dedin ki hesap turgaya ait e o zamn turgaya operasyon yaptıranlar insan değil mi onların psikolojileri seninki gibi bozulmuyor mu azıcık empati yapın lütfen
Evet bende operasyon geçirdim benim psikolojim nolacak o zaman senin benimkini bozmaya ne hakkın vardıı????
Boşverin artık uzatmayalım sonuç alanlara göre değerlendirme yapacaz doktora göre değil bellikiBen senın doktora bırsey demedımkı
Kızın bırı geldı siteyı paylastı
Doktor sahte dıye yazıyormus sureklı
Ama cok arastırdım site turgay beyın
İşlemıne bırsey demedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?