Allah razı olsun cnm ya bende onu dedım
Ama nerelere gıttı konu anlamadım:)
Yorumunu şimdi gördüm teşekkürler demek istediğim sadece buydu
Cok sagol neyse kapatıyorum:)

reklam yapılıyor ve biz sizce bunun farkında değil miyiz

onun ne kadar çok adı çıkıyorsa x doktorunda bir o kadar adı çıkmıyor arkadaşlar herkesin aklı var kimse ortalığa para saçma meraklısı değil herkes doktorunu kendine saklasın sormak isteyen olursa zaten danışır kafa yormaya hiç gerek yok

reklam yapılıyor ve biz sizce bunun farkında değil miyiz

Canım reklam yapıyorsam allah bin türlü belamı versın
Umutsuz kadının sayfasındakı yorumlara bak
Aynı dıger hesap gıbı o sahte falan demıs yok bır gazetecıyı okudum demıs
Bır yorumlara bak anlarsın ayrıca doktorumu asla övmem cünkü henüz ılıskım olmadı
Ama ıyıce arastırın öyle yorum yap
Bugun 2 tane hesap var ve o sahte sıteyı gösterıp doktor sahte dıyıp reklam yapıyolar
Ayrıca sız ne haldeysenız ben o durumdayım
Pıskolojım ıyı degıldı
Ama cok arastırdımkı söylüyorum

ben sana reklam yapıyorsun demedim ki reklamı yapılanları biliyoruz dedim kadın daha yaptırmamış zavallı doktor arıyor hala

ben sana reklam yapıyorsun demedim ki reklamı yapılanları biliyoruz dedim kadın daha yaptırmamış zavallı doktor arıyor hala

Canım bılmıyorum o bugünkü sahte hesap gıbı yorumlar yapmıs yok gazetecı sahte dıyo
Aynı sekılde mesajlar bır dıkkat et anlarsın
Valla bılla aynı sızın durumdayım bende ve bana nasıl saldırdı

ya gazeteciyi ortaya başkası attı sende ısrarla o sahte dedin hepimizi bu mevzu yersiz gerdi sana anlatamadık sahteyse sahte bize ne gazeteci benim umrumda bile değil mesela ne okudum ne ettim sen kırk defa üst üste sahte de sahte dedin e tamam sahte de bize ne bundan

Aynen öyle bızde farkındayız bende arastırdım oylr bır gazatecı çıkmıyor

Ve bugün engellenen dıger hesap gıbı oda aynı yorumları yapmıs
Ben nasıl panık oldum sahtemı dıye
Ama be hakları var bızde ıslem olduk yanı
Hala ıyı degılım bır umut arıyorum ama boyle sacma sapan mesajlar

Senı ılgılendırmez ama benı ılgılendırıyor ben o sahte hesap yüzünden hasta oldum
Ne hakları var benım pıskolojımı bozmaya?
Iyıse zateb gıderler o sahte hesabı kuran kısıye
Ama cok cırkın ona buna camur atıp mılletın psıkolojılerını bozmaya

bak kuzum sen burda doktorundan emin yorumlar yapıyorsun muallakta değilsin ki kimse senin psikolojini bozsun ayrıca herkes herkese çamur atıyor ne yazıkki mesela akın beyde operasyon olan arkadaşlar turgayı fazlasıyla gömüyor ama turgayda olupta akını gömeni daha görmedim sen açık açık dedin ki hesap turgaya ait e o zamn turgaya operasyon yaptıranlar insan değil mi onların psikolojileri seninki gibi bozulmuyor mu azıcık empati yapın lütfen

Eğer bi doktor hastalarını aldatıyorsa yalan söylüyorsa bu er yada geç ortaya çıkıyor Ankaradaki doktorlar gibi kimsenin akıl sağlığıyla oynamayın zaten zor günler geçiriyoruz ben en basından karşıyım zaten yorumların paylaşılmasına üye olmadan bile okunmamalı bence bunlar doktorlar direk hastalarıyla sonuç almalı o şekilde yaptıracaklarıda bilgilendirmeli bence daha fazla uzatmayın sahteyse sahte bende araştırdım o sayfayı ama gelip burda kaos yaratmadım

Hiç birsey yapmadığım halde alıp doktor kavg

Ama öyle?? Arastırmadıgım yer kalmadı
Hadi onu gectım
Umurkadın olayı doktor kavgası halıne getırdı??
Ben sok oldum
Yenı farkettım kızın sayfasına girde yorumlarına bak aynı sahte falan demeler
Neyse ben baska bırsey demıcem kızlar yeterınce gerıldım

Evet bende operasyon geçirdim benim psikolojim nolacak o zaman senin benimkini bozmaya ne hakkın vardıı????

Ben senın doktora bırsey demedımkı
Kızın bırı geldı siteyı paylastı
Doktor sahte dıye yazıyormus sureklı
Ama cok arastırdım site turgay beyın
İşlemıne bırsey demedım

Ben senın doktora bırsey demedımkı
Kızın bırı geldı siteyı paylastı
Doktor sahte dıye yazıyormus sureklı
Ama cok arastırdım site turgay beyın
İşlemıne bırsey demedım
Boşverin artık uzatmayalım sonuç alanlara göre değerlendirme yapacaz doktora göre değil belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…