- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
Boşverin artık uzatmayalım sonuç alanlara göre değerlendirme yapacaz doktora göre değil belliki
O kiz daha yaptirmadi ve kizin pskolojisi bozuldu bu doktor muBbeti yuzunden akina gidicekti bi ton sey duydu simdi baskasini dusunuyo kizin yine akli karisti yazik ya insanlarin dengesi bozuluyoben sana reklam yapıyorsun demedim ki reklamı yapılanları biliyoruz dedim kadın daha yaptırmamış zavallı doktor arıyor hala
Aaaa yeter artik kendinize gelin bence kapatın konuyu burda uyarı alındı daha öncesinde ahmet mehmet farketmez yani gercekten bu denli gerilmeyin artik gerçekten birbirinize sarmaya başladınız stresten yapmayın ne gerek var böyle şeylere. Bakin yılbaşı da geldi sakince kendi kendinize düşünün ve stresten sıkıntıdan uzaklasmaya çalışın asıl meselenize odaklanin. Birbirinizi burda sinir etmeniz cok saçma doktorlardan bizene diğerlerinden bize ne damdan dusenin halinden damdan düşen anlar biz bile boyle birbirimzle tartismaya giriyosak bu denli disardaki bizi yargilayan insanlar neler der Allah bilir. Lütfen sahtekarlikla reklamla alakalı yaptığınız yorumlar bu yorumla sonlansin artik evet cok kotu şeyler yaşadık hepimiz insanlara guvencimiz eksilerde herseyden nem kapiyoruz ama yeni yıl yeni bi sayfa olsun beyninizi bosaltmaya çalışın zaten hepinizin aklında az cok doktor isimleri var sonuç alanlar haricinde kimse lutfen burda doktorları iyi yahut kotu elestirmesin ki boşu boşuna akıl karışıklığı olmasin sonuç alanlar yalnızca doktorları önersin ya da kotu sonuç alanlar doktor hakkında şikayetlerini yazsın o zaman daha sağlıklı olacaktır. Zaten bugüne kadar çok kırilmışsınız hepiniz yani elin doktorları için ya da reklamcı düşüncesiz insanları için birbirinizi sinirlendirdiginize değmez. Biliyorum zor ama yine de biraz daha ılımlı ve huzurlu olmak icin caba gosterseniz daha iyi olacaktır. Hepinizi öpüyorum çok umarim yeni yıl size gonlunuzdeki şeylerden daha daha güzellerini getirir :)
O kiz daha yaptirmadi ve kizin pskolojisi bozuldu bu doktor muBbeti yuzunden akina gidicekti bi ton sey duydu simdi baskasini dusunuyo kizin yine akli karisti yazik ya insanlarin dengesi bozuluyo
Ilk bikac gün tam acimadi yani tam girmedigi icin ama o kan geldigi gün aman yarabbi Allah bana dedi iste senmisin aci esigi yüksek olan die baya acidi ciglik attim yani abartmiyorumBayagi ugrastiniz yani cok acidimi cok kan geldimi canim cok sevindim gozun aydin canin
Dayansa bi 10 dk olur ya evet cok acio ama bi dayansin ya neyse olur onun da.O yapamamis sonra deniyceklermis canim olmuyomus zorlanmis bayagi sanirim
Biz yine denicez tam giremedikki ondan kipkirmizi gelmedi. Tam girsek daha gelcek o cunku tam bozulmadi hala darValla kızlar insallah bizi kandırmıyorlardır ne dıyım
Çünkü benım olayda cok kan gelmıstı kıpkırmızı cocuk oyle anladı tam anlamıyla bakıre olduğumu
Her erkek bogazmanzarasının gıbı olmuyo manyagın birine denk gelsek ne olacak bılmıyorum acıkcası gecıcı cok daha mantıklıymıs :/
Kanama mi olmamis tobe töbeCanım kanama olmamıs? Hafıf pembe kahverengı bır sey gelmıs günler sonra
Bu cok büyük basarı degıl?
Kizlar ben yazmadigim sürece kimseye inanmayin.... belirgindi tabiki esime gösterdim diyorum oyle olmasa bu kan degilki sivi fln derdi aa kan gelmis o zaman bozuldu fln dedi.Tam detay bilmiyoruz ki cnm ilişki anına yönelik gelince hepsini detaylıca anlatır ki az bir kanama olması bir başarı örneği olup olmayacağını göstermez doktorluk birsey degil çünkü kendi yapısı ile ilgili herkese göre değişir
kanaman ne kadar oldu canım kurtuldun ne guzellDayansa bi 10 dk olur ya evet cok acio ama bi dayansin ya neyse olur onun da.
Canim valla bi tatli kasigi kadar oldu ama boyle peceteye surunce kan oldugu belliydi.. siz rahat olun oluo kanama.. bugun yine olcak kesin cunku hala acio tam giremedi..kanaman ne kadar oldu canım kurtuldun ne guzell
Biz yine denicez tam giremedikki ondan kipkirmizi gelmedi. Tam girsek daha gelcek o cunku tam bozulmadi hala dar
Kanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler yaBurada kanaması olmadı diyorsunBogazmanzarasi nın geldiğinde kendi söylesin kanamanın ne kadar olduğunu bence canım. Ben bakire iken kanamam olmadı Rabbim o kadar kız yarattın neden zarım kanamıyor diye isyan etmedim bak burada böyle yazıyorsunuz erkekler de sanıyor ki kanama çok olmalı az olursa veya hiç olmazsa sorun var o kız değil işlem olmuş demek ki gibi. Gerçekte kanama hiç olmayabildiği gibi çok da olabiliyor bir iki damla da olabiliyor. Yanlış bilgilerle bence hem erkeklerin beynini yıkayıp bizim için bakireyken de zor olan bi durumu daha da çirkinleştirmeyelim hem de burada garip tartışmalar olmasın
biz de dün onu anlatmak çalıştık cnm ama boşver neyse anlatamadık anlamadılar sen kendini düşün keyfini çıkar sen gelince konuşuruz detaylıcaKanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler yaortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi
Ilginc vallabiz de dün onu anlatmak çalıştık cnm ama boşver neyse anlatamadık anlamadılar sen kendini düşün keyfini çıkar sen gelince konuşuruz detaylıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?