Aaaa yeter artik kendinize gelin bence kapatın konuyu burda uyarı alındı daha öncesinde ahmet mehmet farketmez yani gercekten bu denli gerilmeyin artik gerçekten birbirinize sarmaya başladınız stresten yapmayın ne gerek var böyle şeylere. Bakin yılbaşı da geldi sakince kendi kendinize düşünün ve stresten sıkıntıdan uzaklasmaya çalışın asıl meselenize odaklanin. Birbirinizi burda sinir etmeniz cok saçma doktorlardan bizene diğerlerinden bize ne damdan dusenin halinden damdan düşen anlar biz bile boyle birbirimzle tartismaya giriyosak bu denli disardaki bizi yargilayan insanlar neler der Allah bilir. Lütfen sahtekarlikla reklamla alakalı yaptığınız yorumlar bu yorumla sonlansin artik evet cok kotu şeyler yaşadık hepimiz insanlara guvencimiz eksilerde herseyden nem kapiyoruz ama yeni yıl yeni bi sayfa olsun beyninizi bosaltmaya çalışın zaten hepinizin aklında az cok doktor isimleri var sonuç alanlar haricinde kimse lutfen burda doktorları iyi yahut kotu elestirmesin ki boşu boşuna akıl karışıklığı olmasin sonuç alanlar yalnızca doktorları önersin ya da kotu sonuç alanlar doktor hakkında şikayetlerini yazsın o zaman daha sağlıklı olacaktır. Zaten bugüne kadar çok kırilmışsınız hepiniz yani elin doktorları için ya da reklamcı düşüncesiz insanları için birbirinizi sinirlendirdiginize değmez. Biliyorum zor ama yine de biraz daha ılımlı ve huzurlu olmak icin caba gosterseniz daha iyi olacaktır. Hepinizi öpüyorum çok umarim yeni yıl size gonlunuzdeki şeylerden daha daha güzellerini getirir :)

ben sana reklam yapıyorsun demedim ki reklamı yapılanları biliyoruz dedim kadın daha yaptırmamış zavallı doktor arıyor hala
O kiz daha yaptirmadi ve kizin pskolojisi bozuldu bu doktor muBbeti yuzunden akina gidicekti bi ton sey duydu simdi baskasini dusunuyo kizin yine akli karisti yazik ya insanlarin dengesi bozuluyo

Canım olay doktor degıl
Kımse benım babamın ogluda degıl:)
Ben arastrımalarımın sonucu soyledım bundanda kesın ve net emın oldum hatta 2 tane hesap ta aynı seylerı yazmıs yenı farkettım:)
Doktor ısmı anmadım ama neredeyse kızların bazıları benı linc edecek:)
Neyse yenı yıl hepmıze hayırlı gelsın ıns:))

Hanımlar,
lütfen sakin olun, tartışma çıktıkça ya topiğinizde uyarı yazıları yazılıyor veya banlanıyorsunuz, tansiyonun yükselmesine gerek yok, kimse kimsenin doktoruna ne laf söylesin ne de doktor yönlendirmesi ya da karalaması yapsın, herkes doktor seçimi yaparken buradaki yorumlardan ziyade doktorlarla ön görüşme yaparak karar versin.

Bayagi ugrastiniz yani cok acidimi cok kan geldimi canim cok sevindim gozun aydin canin
Ilk bikac gün tam acimadi yani tam girmedigi icin ama o kan geldigi gün aman yarabbi Allah bana dedi iste senmisin aci esigi yüksek olan die baya acidi ciglik attim yani abartmiyorum ama bisey olmaz korkmayin hala acio da yapcak bisey yk yavas yavas acilcak iste.. hala tam bozulmadi masallah kaya gbi mübarek. Sadece serce parmagi kadar gebislesi..herseyi okumaya calisiyorum kizlar hizli hizli gozumden kactysa kusura bakmayin hilal napti ya yapamiyoruz insallah yapmistir onlar da cok zor benim kac gundur o bolge yiprandi yani son gun mexbur bozuldu öyle hemen girmio

Biz yine denicez tam giremedikki ondan kipkirmizi gelmedi. Tam girsek daha gelcek o cunku tam bozulmadi hala dar

Canım kanama olmamıs? Hafıf pembe kahverengı bır sey gelmıs günler sonra
Bu cok büyük basarı degıl?
Kanama mi olmamis tobe töbe kız oldu yazdimya peceteye bastirdigimda pembemsi bi kan geldi dedim beyaza kacan pembe degil.kirmiziya kacan pembe.. esim de aa bu kan resmen demekki esnek degilmis dedi sonra kafasini cevirdi onem vermedi bneim demek istedigim

Kizlar ben yazmadigim sürece kimseye inanmayin.... belirgindi tabiki esime gösterdim diyorum oyle olmasa bu kan degilki sivi fln derdi aa kan gelmis o zaman bozuldu fln dedi.

Biz yine denicez tam giremedikki ondan kipkirmizi gelmedi. Tam girsek daha gelcek o cunku tam bozulmadi hala dar
Bogazmanzarasi
Aynen biz de senin ilişkiye tam giremediğin için az kan geldiğini anlatmaya çalıştık dün burda ama az da gelse bunun insanın kendi yapısıyla ilgili olabileceğini söyledik az kan gelmiş olması doktorun başarısı yada başarısızlığına bağlanamaz umarım senin için tatmin edici ve aklındaki soru işaretlerini kaldırıcı bir yanıt olur Busem1155 ki aynı şeyi bogazmanzarası da söyledi azönce çünkü sen peçete dolduracak kdr kan olmalı okdr para veriyoruz gibi seyler demiştin bu yapı meselesi bence senin de aklında soru işareti

Kanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler ya ortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi

Kanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler ya ortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi
biz de dün onu anlatmak çalıştık cnm ama boşver neyse anlatamadık anlamadılar sen kendini düşün keyfini çıkar sen gelince konuşuruz detaylıca

biz de dün onu anlatmak çalıştık cnm ama boşver neyse anlatamadık anlamadılar sen kendini düşün keyfini çıkar sen gelince konuşuruz detaylıca
Ilginc valla yine ben yokum yine olaylar ya ben gelince konusun merak ediyorum
Bu arada acimasi da cok inandirici oluo kizlar haberiniz olsun ben baya bagirdim fln sen kendini kasma fln dedi alttan alttan hosuna gitti zaten dedi senin böyle olcagini tahmin etmiodum harbi korkuosun dedi..

Bu arada benim esim anlayisli fln degil klasik türk erkegi..sadece bikac gün giremeyince ben aci cekip korkunca bide o engeli hissedince tamamen inandi.. cok anlayisli olsa zaten yaptrmazdim yani yillardir tabidigim bildigim adam..
Sizinkiler de ne kadar öküz olursa olsun o kadar aciya darliga inanir kizlar parmagini bile soktu baya dar herkes böyle zorlaniomu ya ilk gcede fln dedi kisiye gore degisio galiba benim sansima böyle dedim güldu daha iyi fln dedi. Yani hicbi erkek suphelenmes benimkinin meslegi ortada bide yani.. suphelense benimki suphelenrdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…