- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
İste bizim gbi olmustur Allahim o da bi gelseydi dua edelim kizlarEn son nelizzz dar olduğu için daha olmadığına dair birseyler söylemişti henüz ses yok ondan
katlanacagız cnm mecbur olsun da artık katlanırız amacımıza ulaşalım daİste bizim gbi olmustur Allahim o da bi gelseydi dua edelim kizlarolcak olmasina ona eminim de cok acio dayanmasi lazim..
Biz de seni seviyoruz tez gelHadi ben kactim kizlar ama ccoookkk ozledim sizinle konusmayi gercekten gelcem bikac güne yakalanmiyim ben cikiyorum sizi cok seviyorum iyiki arkadasimsinizzsorcaginiz olursa beni etiketleyip sorarmisiniz ya cunku okuyamiyoeum hepsini birikio girmeyince.
Canım bana özelden mesaj atabilir misin hangi doktora yaptırdığını cunku durumlarımız aynı evlilik 2 sene filan rahat yok. dayanır mi ne olur bilmiyorum hic. kalıcı flep düşünüyorum.inşallah canım aminn hepimiz için
Canım merhaba, sen Turgay Beye mi yaptırdın ve sanırım neliz ve canomm da ona islem yaptırmış. bende kendisinden randevu aldım ama sizinle konuşmak istiyorum söylediği gibi garantili mi sonucsonuçlarsınız nasıl oldu?Ama renkli gozlu olmustum banane
Az yeni gelin tribi yapim size
Ah rus kızlari ah saygiyla aniyorum sizi nie hersyleri barbie bebek gbi ki bende anca ugrasayim lensle boyayla
Yaaaa korktum ben zor demekki olmuyo ya ay bukadar zor yirtilan biseyse bizimkiler bisey olmaz heralde ya hilalde yapamamis olmuyomus olmamis canimIlk bikac gün tam acimadi yani tam girmedigi icin ama o kan geldigi gün aman yarabbi Allah bana dedi iste senmisin aci esigi yüksek olan die baya acidi ciglik attim yani abartmiyorumama bisey olmaz korkmayin hala acio da yapcak bisey yk yavas yavas acilcak iste.. hala tam bozulmadi masallah kaya gbi mübarek. Sadece serce parmagi kadar gebislesi..herseyi okumaya calisiyorum kizlar hizli hizli gozumden kactysa kusura bakmayin hilal napti ya yapamiyoruz insallah yapmistir onlar da cok zor benim kac gundur o bolge yiprandi yani son gun mexbur bozuldu öyle hemen girmio
Ay buda eziyet desene yaCanim valla bi tatli kasigi kadar oldu ama boyle peceteye surunce kan oldugu belliydi.. siz rahat olun oluo kanama.. bugun yine olcak kesin cunku hala acio tam giremedi..
Olmamis canim yapamamis bayagi zorlanmis o
Haklisin burasi olmasa cogumuz cesaret edemiycektij bunu yaptirmaya birbirimizden güc aldik artik kimse birbirini yemesin burda zaten derdimi skntimiz yetiyo bize insallah guzel bi yil olur bu yili aratmasin gelen yil hepimizin hayallerinin umutlarinin gercek olcagi bi yil olsun insallahKızlar inş tüm kötü günler bu yılla geride kalır 2019 bizim yılımız olur çoğumuz için her şeyin sonuçlanacağı bir yıl olacak sanırım inş bizleri huzura kavuşacağımız günler bekliyordur Yeri geliyo herkes burda birbirine sarıyo gibi de olsa aslında herkesin amacı bir ve birbirinin en büyük destekçisi umarım her sey ileride bizler için güzel olur Burası olmasa çoğumuz cesaret de edemezdik bu işleme bilgi sahibi de olamazdık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden cunku bizi bu konuda buradakilerden başkası daha iyi anlamaz
Evet canim turgay beye yaptirdik bizdeCanım merhaba, sen Turgay Beye mi yaptırdın ve sanırım neliz ve canomm da ona islem yaptırmış. bende kendisinden randevu aldım ama sizinle konuşmak istiyorum söylediği gibi garantili mi sonucsonuçlarsınız nasıl oldu?
Kurtuldun canim cok sevindim cok gecmis olsun artik bundan sonra rahat olur senin icin mutlu ol hep hindan sonra insallah kuzum darisi bizlerin basina olsun insallahIlk bikac gün tam acimadi yani tam girmedigi icin ama o kan geldigi gün aman yarabbi Allah bana dedi iste senmisin aci esigi yüksek olan die baya acidi ciglik attim yani abartmiyorumama bisey olmaz korkmayin hala acio da yapcak bisey yk yavas yavas acilcak iste.. hala tam bozulmadi masallah kaya gbi mübarek. Sadece serce parmagi kadar gebislesi..herseyi okumaya calisiyorum kizlar hizli hizli gozumden kactysa kusura bakmayin hilal napti ya yapamiyoruz insallah yapmistir onlar da cok zor benim kac gundur o bolge yiprandi yani son gun mexbur bozuldu öyle hemen girmio
Sorma canım yine duramadım tabi benKanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler yaortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi
İnşallah olur ya açtırmaya gerek kalmadanOlmamis canim yapamamis bayagi zorlanmis o
İnsallah ya kiz yoksa bide o strese girer insallah oda yapabilir hersey resmen eziyet bize yaİnşallah olur ya açtırmaya gerek kalmadan
Hepimiz icin musmutlu bi yil olsun insallahAllah hayırlı ınsanlar herseyden önce dürüst
İnsanlarla ve doktorlarla karsılastırsın bızı:)
Herkesın fikri kendıne
Benım fikrim ve düşüncemde bende herkesin aklı fıkrı var
Kımsede bızı aptal yerıne koyamaz cok şükür hele beni hic:)
Mutlu yıllar dilerim kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?