Kızlar inş tüm kötü günler bu yılla geride kalır 2019 bizim yılımız olur çoğumuz için her şeyin sonuçlanacağı bir yıl olacak sanırım inş bizleri huzura kavuşacağımız günler bekliyordur Yeri geliyo herkes burda birbirine sarıyo gibi de olsa aslında herkesin amacı bir ve birbirinin en büyük destekçisi umarım her sey ileride bizler için güzel olur Burası olmasa çoğumuz cesaret de edemezdik bu işleme bilgi sahibi de olamazdık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden cunku bizi bu konuda buradakilerden başkası daha iyi anlamaz

Biz de seni seviyoruz tez gel

Ama renkli gozlu olmustum banane
Az yeni gelin tribi yapim size
Ah rus kızlari ah saygiyla aniyorum sizi nie hersyleri barbie bebek gbi ki bende anca ugrasayim lensle boyayla
Canım merhaba, sen Turgay Beye mi yaptırdın ve sanırım neliz ve canomm da ona islem yaptırmış. bende kendisinden randevu aldım ama sizinle konuşmak istiyorum söylediği gibi garantili mi sonucsonuçlarsınız nasıl oldu?

Yaaaa korktum ben zor demekki olmuyo ya ay bukadar zor yirtilan biseyse bizimkiler bisey olmaz heralde ya hilalde yapamamis olmuyomus olmamis canim

Haklisin burasi olmasa cogumuz cesaret edemiycektij bunu yaptirmaya birbirimizden güc aldik artik kimse birbirini yemesin burda zaten derdimi skntimiz yetiyo bize insallah guzel bi yil olur bu yili aratmasin gelen yil hepimizin hayallerinin umutlarinin gercek olcagi bi yil olsun insallah

Evet canim turgay beye yaptirdik bizde

Kurtuldun canim cok sevindim cok gecmis olsun artik bundan sonra rahat olur senin icin mutlu ol hep hindan sonra insallah kuzum darisi bizlerin basina olsun insallah

Kanamam OLDU kizlar nerden cikio bu soylentiler ya ortaligi karistiran kimse anlamadim . Kanamam belirgin oldu tabiki olmsa kizlar dar ama kan gelmedi yalanmia derdim size zaten inanmayin kimseye bikc gune doncem zaten anlatc hepsimi
Sorma canım yine duramadım tabi ben anlattık bayağı anlaşılmıştır artık sanırım canım

Daisyyg N Nelizz İnşallah kızlar inşallah bu yıl bize iyi gelir her şey güzel olur kurtuluşumuz olur hepimizin.. Burada herkes kendi doktoru hakkında olumlu ve olumsuz şeyler yazsa diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler söylemese kimse birbirinden şüphe duymayacak, en iyiler şunlarmış bunlardan sonuç alındı demek başka bir şey sonuçta, herneyse tartışma da çıkmayacak :) doktoru değil yapılan işlemin gerçekliğini gün yüzüne çıkarmaya odaklanmak gerekiyor bazen. Ben bu tarz mevzuların içinde gerçekten kafa karışıklığı olmasın yanlış bilgilendirme olmasın diye bulunuyorum. Genelde akın bey e karşı olduğumu düşünenler olmuştur ama alakası yok. Böyle düşünme nedenleri sadece kaosu akın beye işlem yaptıranlar olduğu için onlara karşı bir konuşma gibi gözüküyor. Bu bu şekilde anlaşılmasın lütfen. İkisine de eşit mesafedeyim. Ki doktorlar umrumda değil biran önce kurtulalım hepimiz doğru işlemler ile yeter. Ayrıca Akın beye işlem yaptıranlar burada doktoruna zarar veriyor bence, kendi doktorunu överken başka doktoru gömerek ya da açığını net şekilde bulamayıp sadece karalama gibi konuşmalar doktora güveni zedeliyor. İkisinden de sonuç aldım diye gelenler var yapmayın gözünüzü seveyim. Hepimizin tek amacı var doğru bilgilerle doğru işlemle bu çıkmazdan kurtulmak. Başka doktorun yaptığı işlem hakkında işlem olan kişi (ki işlemin iyileşme sürecini resimlerle görmüş oluyoruz) olumlu konuşurken diğer doktora işlem yaptıran kişinin olmamış yapamamış şeklinde konuşmalarını da yersiz buluyorum. Bunları tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum. Gerçekten bu hususta ön planda olmaktan hoşnut değilim fakat kendimi tutamıyorum kızlar... Birimizin kurtuluşu diğerimizin umudu sonuçta..

Allah hayırlı ınsanlar herseyden önce dürüst
İnsanlarla ve doktorlarla karsılastırsın bızı:)
Herkesın fikri kendıne
Benım fikrim ve düşüncemde bende herkesin aklı fıkrı var
Kımsede bızı aptal yerıne koyamaz cok şükür hele beni hic:)
Mutlu yıllar dilerim kızlar :)

Kızlar gercekten bu konuyu kapatalım
Hepmızın aklı fıkrı var

Sadece objektif olun her görüşe acık olun arkadaşlar
Para verıyorsak arastırıcaz yorum da yapıcaz kaldıkı ben yorum bıle yapmadım

Herseye objektıf bakın tek ıstedıgım bu:)

Hepimiz icin musmutlu bi yil olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…