canım turgay bey cok iyi birisi
ben yaptırdım yarim cay bardağı kanama oluyo
boğazmazarasi biliyo zateb
sen olmussundur zaten simdi sende kurtuldun cnn benim:) uyanık kizkar bir baska sana diyenleri neyse:)
seninde reklam yapmana gerek yok Allahın yarabbim ya ne muhabbettir bu böyle

3 cocuktan sonra bana kimse inanmaz sanirim:)) ben yanlis konuya yazmisim ha bire. Vajinoplastiyle karistirmisim:)
Maalesef yanlış konuya gelmişsiniz ama vajinoplastiyle ilgili çok doktor tavsiyesi var , konu başlıkları var . En kısa sürede umarım sizde istediğiniz operasyonu yaptırıp sonuç alırsınız :)

Arkadaşlar bu kadar kaos icinde olumlu sonuçları alan arkadaşları gördükce mutlu oluyorum fakat şöyle bir durum var ben subatta yaptırıcam düğünüm 2020 yazında olacak kısmetse yani kalıcı yaptırıcam ama herhangi bir sorun olmaz değil mi sonuç alırım heralde dimi :)

söylenenlere göre olmaz benim de evlilik durumum yok ama ben de yaptırıcam inşallah

Cnm kalıcı yöntemin belli bir süresi yok ben doktor beyin asistanına sormuştum o yüzden kalıcı zaten demişti

O sahte olabilir onu bilemem. Ama lutfen artik kimsenin moralini bozacak konusmalar olmasin. Ben daha yaptirmadigim halde bu kadar stres oluyorken yaptirip boyle konusmalara sahit olan arkadaslarin vay haline

İle görüştüm sahte bir profil değildir.

Bencede gercekten yaptranlar sonuc alanlar yaptirmak isteyenler yazssin artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…