- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
seninde reklam yapmana gerek yok Allahın yarabbim ya ne muhabbettir bu böylecanım turgay bey cok iyi birisi
ben yaptırdım yarim cay bardağı kanama oluyo
boğazmazarasi biliyo zateb
sen olmussundur zaten simdi sende kurtuldun cnn benim:) uyanık kizkar bir baska sana diyenleri neyse:)
teşekkürler mune çok sağol gına geldi bize artık bu doktor muhabbetlerindenSenaryolar kötü, oyunculuk yok, sahneyi çekerken ayağınız tökezler düşersiniz mazallah, takke düşer kel görünür aman diyeyim.
3 cocuktan sonra bana kimse inanmaz sanirim:)) ben yanlis konuya yazmisim ha bire. Vajinoplastiyle karistirmisim:)Kizlik zari dikimi hymenolasti
Maalesef yanlış konuya gelmişsiniz ama vajinoplastiyle ilgili çok doktor tavsiyesi var , konu başlıkları var . En kısa sürede umarım sizde istediğiniz operasyonu yaptırıp sonuç alırsınız :)3 cocuktan sonra bana kimse inanmaz sanirim:)) ben yanlis konuya yazmisim ha bire. Vajinoplastiyle karistirmisim:)
söylenenlere göre olmaz benim de evlilik durumum yok ama ben de yaptırıcam inşallahArkadaşlar bu kadar kaos icinde olumlu sonuçları alan arkadaşları gördükce mutlu oluyorum fakat şöyle bir durum var ben subatta yaptırıcam düğünüm 2020 yazında olacak kısmetse yani kalıcı yaptırıcam ama herhangi bir sorun olmaz değil mi sonuç alırım heralde dimi :)
Git arastır burdakı kızlar dahıl herkes bılıyor
Sayfa turgay beyın
Sen gıt arastırda gel
Sayfaaaa turgay beyinnnnnn
Cnm kalıcı yöntemin belli bir süresi yok ben doktor beyin asistanına sormuştum o yüzden kalıcı zaten demiştiArkadaşlar bu kadar kaos icinde olumlu sonuçları alan arkadaşları gördükce mutlu oluyorum fakat şöyle bir durum var ben subatta yaptırıcam düğünüm 2020 yazında olacak kısmetse yani kalıcı yaptırıcam ama herhangi bir sorun olmaz değil mi sonuç alırım heralde dimi :)
O sahte olabilir onu bilemem. Ama lutfen artik kimsenin moralini bozacak konusmalar olmasin. Ben daha yaptirmadigim halde bu kadar stres oluyorken yaptirip boyle konusmalara sahit olan arkadaslarin vay haline
Cok sagol gercekten su doktor muabbetinden cok bunaldik kafayi yedirttiler bizeSenaryolar kötü, oyunculuk yok, sahneyi çekerken ayağınız tökezler düşersiniz mazallah, takke düşer kel görünür aman diyeyim.
Himm anladim siz daraltma yaptirmak istiyosunuz sanirim3 cocuktan sonra bana kimse inanmaz sanirim:)) ben yanlis konuya yazmisim ha bire. Vajinoplastiyle karistirmisim:)
Şükür ortaya cikmis cok sagolun ilginiz Alakaniz icinsizi yasakladık ki bize ulaşın diye bizi arayıp konuyu anlatmak yerine 2. üyelik alıp geldiniz. İnandırıcılığınıza nasıl inanacağız ? Bana ulaşın lütfen ...
Hosgeldin canimKizlar merhaba yanlis anlasilma dolayisiyla kendi istegimle uzerine hesabim pasif hale geldi ancak sayfanin sahiplerindenKazen e ulasarak sayfami yeniden actirdim
Bencede gercekten yaptranlar sonuc alanlar yaptirmak isteyenler yazssin artik yaValalhı ya bana bööö geldı artık gercektenn bune yaaa bıx hayatımızla ılgılı karar alıyoruz gıdıyorux yaptırıyorux ve neler konusuluyor burda gerçekten yaptıranlar ve sonucu alanlar yazsın ya bıxım hayatımız söz konusu ya burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?