Kızlar allah büyük ama allahın izniyle hersey ortaya cıkıcak neyse burda kaos yaratamaya gerek yok allah bu işlemı gerçekten yaptıranlara yardım etsın

Sahteler her zaman kaybetmeye mahkumdur elınde sonunda ama Kazen cok haklı bır daha ona hareket edıcem teşekkürler:)

Şöyle bir ayrıntıyı kaçırıyoruz ;

- X üye doktorumdan memnunum diyebilir. Bu %100 reklam yapıyor diyemeyiz.
- X üye memnuniyetsizliğini dile getirebilir, buna da bu doktorun rakibi diyemeyiz.

Memnuniyetini dile getiren kişilere açıktan sen reklam yapıyorsun dememeli. Varsa böyle bir durum bu üye şikayet edilir bizde araştırma yaparız. Memnuniyetini dile getirenleri reklam ile suçlamak etik değil.

Günlerce yazılmış çizilmiş 1 kişide bize durumu bildirmemiş. Defalarca yazdım lütfen biri bize ulaşsın konuyu anlatsın diye ne arayan var ne soran ne zaman ki hesapları askıya aldık. Aramalar başladı.

En dogrusu sizinle iletisime gecmek cok haklisiniz

Kızlar doktor hakkında olumlu yada olumsuz yorum yapabılırz
Kaldıkı ben asla yorum yapmadım kendı doktorumuda asla övmedım
Ama pıskolojımız bozuk fake hesaplar acıp o doktor bu sahte mılletın kafasını karıstırmak?
Üstüne iftira atmak ne kadar etik?
Istedıgınız kadar reklam yapıp doktorunuzu övün
Ama baska doktorlara ıftıra atıp mılletın pıskolojısını bozmaya kımsenın hakkı yok Ayrıca doktor sahteyse sıkayet edersın gazetecı hanım sayfasında paylaşmış ne kadar komık:)))
Ayrıca doktor sahte degılmıs arastırdım
Sahte hesaplar genelde saldırgan oluyo neyse
Daha fazla yormayacam kendımı hepınıze bol sanslar

Canım senın işlem olmadımı? Süreklı olucam dıyorsun? Belgelenemn lazım
Bırde doktor sahte dedın neye dayanarak? Ben gıdıp arastırdım oyle bırsey yok?

Yenı üye olup bır kac gün sonra doktor sahte dememler falan? Eee bende işlem oldum hanı herseyı belgeleyelımde sorun kalksın ortadan

U Umutsuzkadin34 sana surekli su doktora soyle diyosun fln denmesi beni ciddi anlamda rahatsiz etmeye basladi cunku haksizliga hic gelemiyorum ve iftira atilmasindan nefret ediyorum seninle uzun zamandan beridir ozelden msjlasiyoruz msjlasmaya basladiginda pskolojin hic iyi degildi benimde oyleydi gerci bu arkadas islemini henuz yaptirmadi islem bile yaptirmadin diyiliyo evet yaptirmadi zaten bu kiz aylardir arastiriyo bana kac kere sordu akil almak istedi daha once birinde karar kildi isim vermek istemyorum artik o kisiyi arastirdi ve vazgecti aklinda soru isaretleri oldugu icin korktu vazgecti simdi baska birine karar verdi o insan icine sinmistir gitmek istiyodur özgür bi ülkede yasiyoruz kimse kimseye suna git buna git diyemez kimse kimseye niye ona gittin diye karisamaz laf soyleyemez bunu bi idrak edin öncelikle herkesin kendi hayati kim kime yaptirmak istiyosa ona yaptirir herkes bi sekilde birilerine gidiyo bu islemi yaptiriyo insallh herkes iyi sonuc alir allah nasip ederse yarin yola cikicak ve yaptiricak bu arkadas allah onada kurtulmayi nasip edicek simdi bu kiz islem yaptircagi icin zaten korkuyo ve heycanli sonucta bi hayat soz konusu bukadar insanlarin ustune gitmek nekadar dogru ben anlamis degilim biraz allahtan korkalim
Lutfen insanlarin pskolojileriyle dengeleriyle oynamayin herkes burda sabrinin son noktasini yasiyo herkes burda bikmis usanmis sekilde insanlari zorlamayin lutfen!

Canim nelizzim soyleyeceklerime tercuman olmussun allah snden razi olsun arkadasim... bnden destegini esirgemedigin icin cok tesekkur ederim

Cnmm ben korkudan öldüm sahte falan dıyince
Yoksa banane doltorlardan
Benım pıskolojım ne olacak? Korkuyoruz işte
Süreklı doktor kötuleyıp sahte demesı
Benı şüpheye düşürdü birde süreklı doktora gıdıcek gıtmedı bır türlü
Bende şüphelendım

Bırde akın beyı önerememkı adam calısmıyor
Canım artık bu konu hakkında yorum yapmayalım

Herkes en ıyı sonucu alır ınsallah:)
Pıskolıjımız ıyı olsa borbırımızı yemezdık zaten

Canim nelizzim soyleyeceklerime tercuman olmussun allah snden razi olsun arkadasim... bnden destegini esirgemedigin icin cok tesekkur ederim
Esirgemiycem tabiki cunku seninle cok kotu bi pskolojide tanistim ben sen beni dinledin ben seni dinledim Allah senden de razi olmussun canim sadece islemini dusun allahin izniyle yaptir gel guzelce rica ederim kuzum

Canim ben akin beyi bilmiyorum hic gitmeyi dusunmedim ben bak ben daha once kandirildim ve benim olmadi kalici diye gecici yapildi bu sefer cok arastirdim korktum agldim zirladim cok zor bisey bu allah kimseye yasatmasin hic birimizin pskolojisi normal degil seninki tutmadimi tuttu bak sen demistin niye supheye dusuyosun sen olmus kurtulmussun ne guzel simdiye kadar gidememesinin sebebide parasini tamamlamaya calisiyodu parasi canim cok uzun zamandir mesajlasiyoruz biz allah izin verirsede gidiyo zaten randevusunu aldi allah onuda hepimizide kurtarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…