Amin canim insallah

Neden bana mesajda turgay beye gitme yapamiyor iste o beceremiyor akina git dedin acikca o zaman?

Cümlesini U Umutsuzkadin34 az önce bize ispat etmiştir. Kendisine kurulan cümle aynen şudur ;

"Turgay beye gıtme bence akın beye gıt dıcem ama suan rahatsızmıs "

Bu mesajı özel mesaj ile yollamış ilgili mesaj bize rapor edilmiştir.

U Umutsuzkadin34 isimli üye sahte bir profil değildir. Diğer üyeler için de aynı cümleyi kuracağımı umuyorum.

Son kez artık şu sahte vs yorumlara bir son vermenizi rica ediyorum.

Evet canim turgay beye yaptirdik bizde
Yazdıklarınızı okudum kendisine güvenim arttı özellikle boğazmanzarasinin sonucu çok olumlu olmuş. Islemden sonra 1 ay güzelce korunduğu taktirde kaynama oluyor tutuyor yani kalicida. Mayısın son haftasına randevu aldım. Sayfayı bu derdimden ötürü açtım bende ve takip ediyorum. Yaptırdıktan sonra sonuçlarımı bende paylaşmayı düşünüyorum. Bana umut olanlardan ilham aldım. Bende Benden sonraki çaresiz pişman tutunacak dal arayan yüreği temiz kızlara umut olucam inşallah.. Allah kimseyi bu kadar büyük bir bedel ödetmesin sonumuz mutlu olur umarım..

Allah senide kurtarsin insallah canim

Allah kurtarsın yardımcın olsun cnm

Allah kurtarsın yardımcın olsun cnm
Teşekkür ederim travmamı atlatmam için daha çok zamana ihtiyacım var.. Ailem için ayakta durmaya çalışyorum. Kendimle kavgam devam ediyor affedemiyorum kendimi nasıl bu hatayı yaptım evine gittim diye.. eski halimi cok özlüyorum .. Bir şerefsiz yüzünden ailemi yaşarken öldürmemek için şuan ki tüm çabalarım .. Ilerde karşıma çıkmasından da korkmuyor değilim kizlar.. naparim o zaman hic bilmiyorum ama hayatımı 2. kez karartir .. Ne yapmam lazım ??

Kararlı ve dik dur sana hiç birşey yapamaz korkma o yokmuş gibi devam et hayatına hayatımızda illaki zorluklar çıkıcak bizimde sınavımız buymuş ama vazgecme ve onun seni tekrar üzmesine izin verme hiçbir şey hiç kimse senden önemli değil..

Cnm öncelikle kendine karşı hep saygılı ve güvenli ol her ne olursa olsun evet zor bir durumdayız ama ucunda ölüm yok aileni kendini düşün tövbeni et dua et elinden geleni yapıp gerisini Allah’a bırak kendini daha iyi hissediyorsun işlem olunca da dikkat ettiğin sürece bir sorun olmaz

Allah cok buyuk canim careside var cok sukur kendini bukadar yipratma oldu ve gecti diye dusun gecmise bagli kalma kendini yer bitiririsin yaptirip kurtulup yine eskisi gibi mutlu olcaksin mutlu olcagin gunleri dusun

Allah cok buyuk canim careside var cok sukur kendini bukadar yipratma oldu ve gecti diye dusun gecmise bagli kalma kendini yer bitiririsin yaptirip kurtulup yine eskisi gibi mutlu olcaksin mutlu olcagin gunleri dusun

Aynen kesinlikle katiliyorum. En azindan boyle bir seyin caresi var ya hic olmasaydi elimiz kolumuz bagli kara kara dusunurduk valla

Öyle tabi ki .. ama ilerde karşıma çıkarsa mutlulugumu bozmasından korkuyorum. Kendim güçlü bir kızım.. benim yaşadığımı başkasına yaşatamasın Allah, ama maddi manevi çok yıprandım ilkim olmasına rağmen buna inanmadı ve namusuma ve aileme küfürler etmeye başladı . O ilkin verdiği acıyla çıktım geldim yurduma 5 saat yol çektim. sonrası deseniz kabuslar görmeye başladım ben bu değilim ben ne yaptım kendime demeye başladım psikoljim alt üst oldu. Şimdi ise islem parasını biriktirmek için gecemi gündüzüme katıyorum part time işe girdim.. Icimi bi ben bi Allah biliyor.. Ahım kalmayacak onda bunu da biliyorum.. Beter olsun ..

Uzuldum canim allhindan bulsun ne diyelim korkma canim sen allaha sigin guven seni bu durumdan kurtaricaktir insallah

ilk 10 gün çok kötüydüm yaşayan ölü gibiydim.. ölümden de korkmuyordum.. Ama sonra zaman geçtikçe bir şerefsiz yüzünden ailemin huzurunu bozmamalıyım başlarını öne eğdirmemeliyim diye düşündüm ve planlar yapmaya başladım .. sonuç bu iste işe girdim ve randevumu aldım.. Aptaligimin bedelini hic bu kadar ağır ödememiştim. Iliklerime kadar çektim ve acıdım kendime.. Çok zor çok.. tek isteğim ilerde mutlu olmak sadece. ve eski halime kavuşmak tekrar..

Kızlar dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.. Allah biliyor hepimizin neler yaşadığını niyetini çabalarımızı. . gözyaşlarımızı.. Sizlerde umarım bu kötü donemlerinizi atlatırsınız mutlu huzurlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…