Canim ayni hatalari hepimiz yaptik insanogluyuz haya yaptik iste hata insanlara mahsus evet bizlerde cok yiprandik yiprattik kendimizi bu islemi yaptirmak insanin pskolojisinde derin yaralar aciyo ama sonu iyi olcak hepimiz icin boyle dusun sende

Amin allah hepimizi kurtarsin sende uzme kendini artik kurtulcaksin bunu dusun mutlu ol

Canim ayni hatalari hepimiz yaptik insanogluyuz haya yaptik iste hata insanlara mahsus evet bizlerde cok yiprandik yiprattik kendimizi bu islemi yaptirmak insanin pskolojisinde derin yaralar aciyo ama sonu iyi olcak hepimiz icin boyle dusun sende
Mutluluk suan bana çok uzak :) bir mucize bekliyorum .. o gelinliği gururla giymekti hayalim.. ama olmadı şuan acıyorum kendime .. zamanla yada işlemi yaptıktan sonra düşüncem değişir tâbi . Islem günü 2. doğum günüm olacak . sonrası ne olur Hiç bilmiyorum ://

benimde tarih belli mi

Aslında yaptığımız hatada değil sadece bu ülkede bu böyle baktığımızda evlenen hangi erkek bunu dert ediyor ki kimle birlikte olmuş sayısını mı biliyor sanki ama işte bu bizim için hiç adil olmuyor malesef

Hepimiz atlatırız inş cnm güçlü dur her sey yoluna giriyo

Aa harika bisee simdi konusmalari inceliyorum tsk ederim:):)
Ne demek canım bız N Nelizz le burda tanıstık ıstanbula beraber gıttık gıderkrn neler yaşadık bır bız bırde allah bılıyor sevgılılerımızden ayrıldık hatta amelıyat olurken ben yanında durdum halada hergun telefonfa konuşuruz beraber yıne kontrole gıdecez

Kontrolunuz nezaman:) sonuctan ahberdar edin lutfen beni

Evet bu sayede de tanismis guzel bi arkadaslik kurmus olduk kontrlden sonra da birakmam seni arkadasimsin sen benim artik

Evet bakicaz nasil olmus fln diye insallah tutmusturda kurtuluruz ikimizde canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…