inşallah canımUzuldum canim allhindan bulsun ne diyelim korkma canim sen allaha sigin guven seni bu durumdan kurtaricaktir insallah
Canim ayni hatalari hepimiz yaptik insanogluyuz haya yaptik iste hata insanlara mahsus evet bizlerde cok yiprandik yiprattik kendimizi bu islemi yaptirmak insanin pskolojisinde derin yaralar aciyo ama sonu iyi olcak hepimiz icin boyle dusun sendeilk 10 gün çok kötüydüm yaşayan ölü gibiydim.. ölümden de korkmuyordum.. Ama sonra zaman geçtikçe bir şerefsiz yüzünden ailemin huzurunu bozmamalıyım başlarını öne eğdirmemeliyim diye düşündüm ve planlar yapmaya başladım .. sonuç bu iste işe girdim ve randevumu aldım.. Aptaligimin bedelini hic bu kadar ağır ödememiştim. Iliklerime kadar çektim ve acıdım kendime.. Çok zor çok.. tek isteğim ilerde mutlu olmak sadece. ve eski halime kavuşmak tekrar..
Amin allah hepimizi kurtarsin sende uzme kendini artik kurtulcaksin bunu dusun mutlu olKızlar dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.. Allah biliyor hepimizin neler yaşadığını niyetini çabalarımızı. . gözyaşlarımızı.. Sizlerde umarım bu kötü donemlerinizi atlatırsınız mutlu huzurlu olursunuz
Mutluluk suan bana çok uzak :) bir mucize bekliyorum .. o gelinliği gururla giymekti hayalim.. ama olmadı şuan acıyorum kendime .. zamanla yada işlemi yaptıktan sonra düşüncem değişir tâbi . Islem günü 2. doğum günüm olacak . sonrası ne olur Hiç bilmiyorum ://Canim ayni hatalari hepimiz yaptik insanogluyuz haya yaptik iste hata insanlara mahsus evet bizlerde cok yiprandik yiprattik kendimizi bu islemi yaptirmak insanin pskolojisinde derin yaralar aciyo ama sonu iyi olcak hepimiz icin boyle dusun sende
benimde tarih belli miMutluluk suan bana çok uzak :) bir mucize bekliyorum .. o gelinliği gururla giymekti hayalim.. ama olmadı şuan acıyorum kendime .. zamanla yada işlemi yaptıktan sonra düşüncem değişir tâbi . Islem günü 2. doğum günüm olacak . sonrası ne olur Hiç bilmiyorum ://
evlilik tarihi mi? şuan aday bile yok ki canım yıkık heveslerim umutlarım güvenip hep.. toparlamam lazım ki yeni biriyle sağlıklı bir iletişim söz konusu olsunbenimde tarih belli mi
işlem tarihi evlilik değilevlilik tarihi mi? şuan aday bile yok ki canım yıkık heveslerim umutlarım güvenip hep.. toparlamam lazım ki yeni biriyle sağlıklı bir iletişim söz konusu olsun
Hepimiz atlatırız inş cnm güçlü dur her sey yoluna giriyoKızlar dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.. Allah biliyor hepimizin neler yaşadığını niyetini çabalarımızı. . gözyaşlarımızı.. Sizlerde umarım bu kötü donemlerinizi atlatırsınız mutlu huzurlu olursunuz
Ne demek canım bız N Nelizz le burda tanıstık ıstanbula beraber gıttık gıderkrn neler yaşadık bır bız bırde allah bılıyor sevgılılerımızden ayrıldık hatta amelıyat olurken ben yanında durdum halada hergun telefonfa konuşuruz beraber yıne kontrole gıdecezAa harika bisee simdi konusmalari inceliyorum tsk ederim:):)
Kontrolunuz nezaman:) sonuctan ahberdar edin lutfen beni
Ayın 7 si canım az kaldı bızım bır aksılık çıkmaz sa 7 sınde gıdıyoruz zaten doktorundan yanından çıkalım hemen yazıcaZ ıkımızde hoca kontrol ederken ıkımıxde bakıcaz artık :)Kontrolunuz nezaman:) sonuctan ahberdar edin lutfen beni
Ayın 7 si canım az kaldı bızım bır aksılık çıkmaz sa 7 sınde gıdıyoruz zaten doktorundan yanından çıkalım hemen yazıcaZ ıkımızde hoca kontrol ederken ıkımıxde bakıcaz artık :)
Evet bu sayede de tanismis guzel bi arkadaslik kurmus olduk kontrlden sonra da birakmam seni arkadasimsin sen benim artik
Evet bakicaz nasil olmus fln diye insallah tutmusturda kurtuluruz ikimizde canim yaAyın 7 si canım az kaldı bızım bır aksılık çıkmaz sa 7 sınde gıdıyoruz zaten doktorundan yanından çıkalım hemen yazıcaZ ıkımızde hoca kontrol ederken ıkımıxde bakıcaz artık :)
Bende senı asla bırakmam canım kader arkadaşımsın sen benımEvet bu sayede de tanismis guzel bi arkadaslik kurmus olduk kontrlden sonra da birakmam seni arkadasimsin sen benim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?