Canım özelden söylemıstım kım olduğunu hatta sende soyledınDoktorunuz kimdi acaba
Insalalh ınsalalh bınlerce kez ınsalalh yaaEvet bakicaz nasil olmus fln diye insallah tutmusturda kurtuluruz ikimizde canim ya
Bende senı asla bırakmam canım kader arkadaşımsın sen benım
Evet canım oyleyiz bu yola beraber ciktikBende senı asla bırakmam canım kader arkadaşımsın sen benım
Bulursun tabi burda cok guzel baglarYaa bende bulucam boyle bi arkadas kendime
Evet birileriyle konusmak iyi oluyo canim zor bi surec bence ben kolay diyemem hic kolay olmadi benim icin herseyi bi sekilde saklaamk zorunda kaliyosun ama burda kizlarlae herseyi paylasiyosun burda herkes birbirine elinden geldigi kadar destek olup yolNe guzel:):) ins bu kinuyu konusabilecegim biri oksa hayatimdan hic fena olmaz gercekten..
Zor bir surec olduğunu kimse inkar edemez
O klinikte gulumsuyoruz guler yuzle gonderiyorlar bizi ama sonrasinda agrin olsa bile ailene soylemiyorsun onlar anlamasin diye dikkat ediyorsun...
Evet birileriyle konusmak iyi oluyo canim zor bi surec bence ben kolay diyemem hic kolay olmadi benim icin herseyi bi sekilde saklaamk zorunda kaliyosun ama burda kizlarlae herseyi paylasiyosun burda herkes birbirine elinden geldigi kadar destek olup yol
Gosteriyo
İnsallah iyi sonuc alirsin canim ben bildigim kadariyla iylesmeden havuza girmek sıkntili diye biliyorum ama ogrenirsin iyce canim batikonu diyosun sanirimTek korkum olumsuz sonuc almak suanda... allahij ixniyle guzel bir sonuç da alirsam rahatlayacagim
Birde ailemin tatil plani var doktoruma soyledim havuza giricez fekan diye tam 1 ay olmus olcak ama tedbir amacki normalde ben 2 hafta daha korurdum kendimi
Gitmej zorundasin ozaman yaninda (temizkigimizi sagladigumiz bisey varya adi gelmedi aklima) ondan alırsın havuzdan sonra kullanirsin dedi ama bakalim
Resmej tatil iptal olsun istyorum
Gitsende girmesen daha iyi aslinda nolur nolmaz regl oldum dersinTek korkum olumsuz sonuc almak suanda... allahij ixniyle guzel bir sonuç da alirsam rahatlayacagim
Birde ailemin tatil plani var doktoruma soyledim havuza giricez fekan diye tam 1 ay olmus olcak ama tedbir amacki normalde ben 2 hafta daha korurdum kendimi
Gitmej zorundasin ozaman yaninda (temizkigimizi sagladigumiz bisey varya adi gelmedi aklima) ondan alırsın havuzdan sonra kullanirsin dedi ama bakalim
Resmej tatil iptal olsun istyorum
Evet evet batikon:):)İnsallah iyi sonuc alirsin canim ben bildigim kadariyla iylesmeden havuza girmek sıkntili diye biliyorum ama ogrenirsin iyce canim batikonu diyosun sanirim
Gitsende girmesen daha iyi aslinda nolur nolmaz regl oldum dersin
Niye surekli doktora gidiyosunuz :))gecmis olsun zor bi hastalik astimTam1 ay olmus olcak girebikiyorum ama tedirgin olmamak adina istemiyorum
Sicak sulara gidersek astim doktorum izin vermiyor zaten:):) regl yalani soyleyemem duzenli kad8n dogum doktiruna gidiyoruz inandirixu olmaz bi sorunmu var diye hoop doktora gideriz:):)
Arkadaşlar ben ogretmenim siddetli aatim sebebiyle isi birakmak zorunda kaldim 3 ay oncer 3 aydir haftafa 3 4 gun hastahanedeyiz
Duzenli kadin dogum doktoruna gidiyosun ee muayene etmiyomu seni kiz olmadigin fln ortaya cikarTam1 ay olmus olcak girebikiyorum ama tedirgin olmamak adina istemiyorum
Sicak sulara gidersek astim doktorum izin vermiyor zaten:):) regl yalani soyleyemem duzenli kad8n dogum doktiruna gidiyoruz inandirixu olmaz bi sorunmu var diye hoop doktora gideriz:):)
Arkadaşlar ben ogretmenim siddetli aatim sebebiyle isi birakmak zorunda kaldim 3 ay oncer 3 aydir haftafa 3 4 gun hastahanedeyiz
Duzenli kadin dogum doktoruna gidiyosun ee muayene etmiyomu seni kiz olmadigin fln ortaya cikar
Hayır yumurtaliklarimda kist var
Bakiremisin diye soruyorlar bakireyim diyince alttan muaayene etmiyorlar:)
Himm anldim canimHayır yumurtaliklarimda kist var
Bakiremisin diye soruyorlar bakireyim diyince alttan muaayene etmiyorlar:)
Niye surekli doktora gidiyosunuz :))gecmis olsun zor bi hastalik astim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?