Ne guzel:):) ins bu kinuyu konusabilecegim biri oksa hayatimdan hic fena olmaz gercekten..
Zor bir surec olduğunu kimse inkar edemez

O klinikte gulumsuyoruz guler yuzle gonderiyorlar bizi ama sonrasinda agrin olsa bile ailene soylemiyorsun onlar anlamasin diye dikkat ediyorsun...

Evet birileriyle konusmak iyi oluyo canim zor bi surec bence ben kolay diyemem hic kolay olmadi benim icin herseyi bi sekilde saklaamk zorunda kaliyosun ama burda kizlarlae herseyi paylasiyosun burda herkes birbirine elinden geldigi kadar destek olup yol
Gosteriyo

Tek korkum olumsuz sonuc almak suanda... allahij ixniyle guzel bir sonuç da alirsam rahatlayacagim

Birde ailemin tatil plani var doktoruma soyledim havuza giricez fekan diye tam 1 ay olmus olcak ama tedbir amacki normalde ben 2 hafta daha korurdum kendimi

Gitmej zorundasin ozaman yaninda (temizkigimizi sagladigumiz bisey varya adi gelmedi aklima) ondan alırsın havuzdan sonra kullanirsin dedi ama bakalim
Resmej tatil iptal olsun istyorum

Arkadaskar ben normalde mastirbasyon yapiyorum ama bu surecte yapmıyorum
Yaoan biri varsa benim le iletisime girebikirmi bunu birakmak istyorum

Kadin dogumculara sorunca bu olmasi gereken bisey bunu engellememelisin diyor

İnsallah iyi sonuc alirsin canim ben bildigim kadariyla iylesmeden havuza girmek sıkntili diye biliyorum ama ogrenirsin iyce canim batikonu diyosun sanirim

Gitsende girmesen daha iyi aslinda nolur nolmaz regl oldum dersin

Gitsende girmesen daha iyi aslinda nolur nolmaz regl oldum dersin

Tam1 ay olmus olcak girebikiyorum ama tedirgin olmamak adina istemiyorum

Sicak sulara gidersek astim doktorum izin vermiyor zaten:):) regl yalani soyleyemem duzenli kad8n dogum doktiruna gidiyoruz inandirixu olmaz bi sorunmu var diye hoop doktora gideriz:):)
Arkadaşlar ben ogretmenim siddetli aatim sebebiyle isi birakmak zorunda kaldim 3 ay oncer 3 aydir haftafa 3 4 gun hastahanedeyiz

Niye surekli doktora gidiyosunuz :))gecmis olsun zor bi hastalik astim

Duzenli kadin dogum doktoruna gidiyosun ee muayene etmiyomu seni kiz olmadigin fln ortaya cikar

Niye surekli doktora gidiyosunuz :))gecmis olsun zor bi hastalik astim

Bigun okulda dersteyken cok tikandim hava fayda rtmedi acile gittim ogretmenle..Astim ilerlemis astimin getirisi kalp ritim bozuklugum olusmus

Arastirmalar devam etti
Beyinde ve yumurtaliklarda kist saptandi
Suanda cene cerrahisinden cevap bekliyoruz belki ordada kist suohesi var
Anlatırsam uzuyor böyle bir cok doktorumuz var evinize yakin uzak bu sebplerden dolayi doktorum isten cikma sansim varsa cikmami istedi toparlayamayiz seni dediki evde olmama ragmen tam tooarlanamadim 3 aydir

Kisacasi hersey ust uste geldi
Rabbime şükür ediyorum tedavisi var heosinin ama
Ailece cok yorucu bir donemden gectik hala devam ediyir bu sureç bakalim
Yarin cene cerrahisiyle gorusucez ins kist var demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…