Anldim canim allah sifa versin insallah geldimi ust uste geliyo haklisin bi an once iylesirsin insallah allah sifa versin zorBigun okulda dersteyken cok tikandim hava fayda rtmedi acile gittim ogretmenle..Astim ilerlemis astimin getirisi kalp ritim bozuklugum olusmus
Arastirmalar devam etti
Beyinde ve yumurtaliklarda kist saptandi
Suanda cene cerrahisinden cevap bekliyoruz belki ordada kist suohesi var
Anlatırsam uzuyor böyle bir cok doktorumuz var evinize yakin uzak bu sebplerden dolayi doktorum isten cikma sansim varsa cikmami istedi toparlayamayiz seni dediki evde olmama ragmen tam tooarlanamadim 3 aydir
İnsallah demez insallah sonucun temiz cikar allah yardimcin olsun sende dahil butun hastalara sifa versinKisacasi hersey ust uste geldi
Rabbime şükür ediyorum tedavisi var heosinin ama
Ailece cok yorucu bir donemden gectik hala devam ediyir bu sureç bakalim
Yarin cene cerrahisiyle gorusucez ins kist var demez
Yayiliyomu bu kist farkli yerlerde cikmis kistin tedavisi var evet caresiz bi dert degilKisacasi hersey ust uste geldi
Rabbime şükür ediyorum tedavisi var heosinin ama
Ailece cok yorucu bir donemden gectik hala devam ediyir bu sureç bakalim
Yarin cene cerrahisiyle gorusucez ins kist var demez
Doktorunuz kimdi acaba
Ayşe konak cokmu kötü
Yok mikrop kapıyo falan demıssınısde?
Bakırköydeymıs falan aklıma bir site geldıde konusma tarzın orayı hatırlatıyo nedense
Burda ayse konagı kötuleyen baska bır doktoru öven varda hep :))
Sımdı sen işlem yaptırdın yanı öylemı?
H Hayatgercek canım sanırım sen turgay beye gıdın diye önerı yapmıssın ? İşlemden cok memnun kalmıssın anlasılan bize bilgı verırmisinnn? Birde kadın doktorlar beceremıyomu sence? Ayşe konakta ıyı degılmı dıyorsun şimdi:)))))?
Merhabalar
Ben gitmeden once arastirirken ulastigim bikiyi paylastim yoksa bana soran herkezegidin birebir gorusun sonra karar verin diyorum
Evet daha once baska bir doktorda islem yaptırdım megerse geccici yaotirmis 2 farkli jinekolagla gorustum diktirdigimi soylemmeden ikiside basarisiz oldugunu soyledi
Ilk tercihim turgay hocaydi ama o an orasi hastahane okdugu ivin oraya kaymistim
Suandada garanti vermiyorum ozelden bir cok kisiyle konusuyorum
Ayse hoca yanlis hatirlamiyorsam ogretim uyesi gibi bisey birsuru belgesi vs var
Ama onternetten arastrdiginda bir davasi oldugunu vs ogrendim
Kendisiyle yuz yuzesde girustum yumusak ilgili bir bayan
Ama ben turgay hicadan yana kullandim gayet mrmnunum suanda sonuc almam icin ayin 18ni bekliyorum
Anladım gecıcı yapan doktor kımdı acaba?
Anladım bize işlemınin fotoğrafını atarsın dımı?
Ne alcakti kiz ben tabi uzak kaldim onunla da konusamadik ne zamandir :)balbocegi35 kiz nerdesin gel iki sohbet edelim ama cabuk gel esim gelebilir her an cikmam lazim
Canımm Allahın izniyle biticek hepsi :)Kizlar yola ciktim dua edin :)
U Umutsuzkadin34 gercekenmı ay bızım gıdısımız aklıma geldı canım dualarım seninle hersey güzel olacakKizlar yola ciktim dua edin :)
Aynen öyle.. her kadinin harci degil canim degil dönüp bakinca insan neler yaptim nelerin ustesinden geldim tek basima dioKizlar bazen dusunuyorum da gercekten bizler ne kadar guclu kadinlariz. Yani hem psikolojik hem de bedenen boyle bir seyi kaldirabilmek cidden her kadinin harcı degil.
Kizlar istanbula mi gitceksiniz kontrole tekrar yoksa kendi sehrinzde birine mi? Bence o kadar yolu cekmeyin simdi ben atlattim die bana kolay gelio belki ama her doktor anlar tutup tutmadigini az cok yine sizin iciniz nasil.rahat etcekse tabi :)
Ayyy hosgeldinn ama ben yetisemedim bende anca geldimmBennn geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?