Allah yardımcın olsun içini Ferah tutKizlar yola ciktim dua edin :)
Ortalığı karıştıranlar oldu cnm her zamanki gibi sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar hepsini okuyamadim neler oldu yine bana bi özet gecin ya soru soran oldumu baba kusura bakmayin bugün girevildim anca varsa sorunuz simdi sorun rahat rahat anlatayim
Cok sukur canim.. bisey sorcam ya acaba actirsammi ben biraz doktora simdi esimle bikac ay ayriyiz tekrar darlasirmiki? Acio ama sadece bi hafta iliski yasadik belki biraz daha fazla zaman olsaydi iyice acilirdi.. onun yanina gdiince bi daha actramam acaba yokken halletsemmi yaOrtalığı karıştıranlar oldu cnm her zamanki gibi sen nasılsın nasıl gidiyor
Sonunda kurtuldun canım mutluluk senınle olsun hep evet ıstanbula gıtmeyı düşünüyoruz tutmadıysa hemen mudahale yaptıralım dıye düşünüyoruz canım
Hmm evet o yönden mantikli aslinda canim benim aklima gelmedi o hic.. insallah hic gerek kalmazSonunda kurtuldun canım mutluluk senınle olsun hep evet ıstanbula gıtmeyı düşünüyoruz tutmadıysa hemen mudahale yaptıralım dıye düşünüyoruz canım
Evet bencede biraz zmn olsa açılırdı ama bu süreçte o açılan kısım Darlaşmaz bence yırtıldı çünkü orası eger açtırman gerekirse de yokken halletmek en mantıklısı tabiki de en doğru bir doktora mı danışsan acaba çünkü konuştuklarımız hep ihtimale üzerine çünküCok sukur canim.. bisey sorcam ya acaba actirsammi ben biraz doktora simdi esimle bikac ay ayriyiz tekrar darlasirmiki? Acio ama sadece bi hafta iliski yasadik belki biraz daha fazla zaman olsaydi iyice acilirdi.. onun yanina gdiince bi daha actramam acaba yokken halletsemmi ya
Evet canim ya aslinda galiba tam yirtilmadi yirtildi genisledi ama azcik bi kismi.. baktigim zaman hala goruyorum ben oranin kapali oldugunu. Ben bi sorayim doktora yaEvet bencede biraz zmn olsa açılırdı ama bu süreçte o açılan kısım Darlaşmaz bence yırtıldı çünkü orası eger açtırman gerekirse de yokken halletmek en mantıklısı tabiki de en doğru bir doktora mı danışsan acaba çünkü konuştuklarımız hep ihtimale üzerine çünkü
Hmm anladım cnm ozmn sor da bize de bilgi ver olur mu merak ettimEvet canim ya aslinda galiba tam yirtilmadi yirtildi genisledi ama azcik bi kismi.. baktigim zaman hala goruyorum ben oranin kapali oldugunu. Ben bi sorayim doktora ya
Insallah canım ya çok korkuyoruzHmm evet o yönden mantikli aslinda canim benim aklima gelmedi o hic.. insallah hic gerek kalmaz
Cnm bir sorun çıkmayacak bak görürsünüz olmuştur oInsallah canım ya çok korkuyoruz
Tamam canim insallah gerek kalmaz biktim artik şu konudan artik hayatima devam etmek istiyorum yaHmm anladım cnm ozmn sor da bize de bilgi ver olur mu merak ettim
Tutmustur insalllah canim korkmayin benimki öyle bi tutmuski bikac gün giremedik bile iliskiye yani dusun o derece saglamInsallah canım ya çok korkuyoruz
Tatlım sen düğünden kaç ay once flep yönetimiyle işlem olsun? ben mayıs ayına randevu aldım ama düğün filan yok aday yok anca yıllar sonra olursa olur .. Dayanir mi sence 2 3 yıl?Tutmustur insalllah canim korkmayin benimki öyle bi tutmuski bikac gün giremedik bile iliskiye yani dusun o derece saglam
Ya benimkine baktigim zaman dayanir saglam baya ama simdi ne desem yalan olur belki senin yapin farklidir doktorlar daha iyi bilir.. 4 ay once oldum benTatlım sen düğünden kaç ay once flep yönetimiyle işlem olsun? ben mayıs ayına randevu aldım ama düğün filan yok aday yok anca yıllar sonra olursa olur .. Dayanir mi sence 2 3 yıl?
Turgay Beyle konuştum garanti verdi aslında esneme olmaz dedi ama bilmiyorum iste.. Senin zamanlaman çok iyi olmuş ama ben hemen yaptırıp kurtulmak istiyorum bu psikolojiden.. umarım evlenince anlaşılmaz bisey az da kanama meydana gelir..Ya benimkine baktigim zaman dayanir saglam baya ama simdi ne desem yalan olur belki senin yapin farklidir doktorlar daha iyi bilir.. 4 ay once oldum ben
Haklısın cnm ama buraya kdr geldin bak bu da hallolur önemli olan aşamayı atlattın sen bundan sonrası daha kolayTamam canim insallah gerek kalmaz biktim artik şu konudan artik hayatima devam etmek istiyorum ya
Valla canım benimde çok zordu, uyuşyurucu kremler falan kullandık 1 ay deneme sonunda oldu benim ama aşırı acı çektim . Boşver doktoru canım zmanla geçiyorAyyy hosgeldinn ama ben yetisemedim bende anca geldimm
Canim sana bisey sorcam ya sen evlisin bilirsin simdi ben girdim iliskiye ama dar hala cok acio bi hafta oldu gireli sürekli girdik acilsin die biraz acildi ilk gunku gibi degil ama cok acio senin ilk zamanlar aciomuydu bu kadar acilirmi acaba yoksa doktora actirsammi o darligi
Hogeldinnn cnmmmValla canım benimde çok zordu, uyuşyurucu kremler falan kullandık 1 ay deneme sonunda oldu benim ama aşırı acı çektim . Boşver doktoru canım zmanla geçiyor
Naber kızzHogeldinnn cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?