Kızlar bu ne ya sinir oldum artik forumdaki her mesajda iyi ya da kötü benim adim gecio.. cok rahatsiz edici gercekten. Bide yetmemis beni incelemeye alıp siteye fln koymuslar vallada billada haberim yoktu burda bazi arkadaslar paylasana kadar. Ayıp gercekten doktorlarimiz madem bi hayır yapiyosunuz bari bunu mahvetmeyin.. kizlar bi daha burdan yazmicam özel bisey özelden sorun cevapliyim..
Nankörlük olmasin tabiki olumlu sonuc aldim sükür ama kizdim bu duruma da yani..
@xxoxxo nerdesiin

Ortalığı karıştıranlar oldu cnm her zamanki gibi sen nasılsın nasıl gidiyor
Cok sukur canim.. bisey sorcam ya acaba actirsammi ben biraz doktora simdi esimle bikac ay ayriyiz tekrar darlasirmiki? Acio ama sadece bi hafta iliski yasadik belki biraz daha fazla zaman olsaydi iyice acilirdi.. onun yanina gdiince bi daha actramam acaba yokken halletsemmi ya

Sonunda kurtuldun canım mutluluk senınle olsun hep evet ıstanbula gıtmeyı düşünüyoruz tutmadıysa hemen mudahale yaptıralım dıye düşünüyoruz canım

Sonunda kurtuldun canım mutluluk senınle olsun hep evet ıstanbula gıtmeyı düşünüyoruz tutmadıysa hemen mudahale yaptıralım dıye düşünüyoruz canım
Hmm evet o yönden mantikli aslinda canim benim aklima gelmedi o hic.. insallah hic gerek kalmaz

Evet bencede biraz zmn olsa açılırdı ama bu süreçte o açılan kısım Darlaşmaz bence yırtıldı çünkü orası eger açtırman gerekirse de yokken halletmek en mantıklısı tabiki de en doğru bir doktora mı danışsan acaba çünkü konuştuklarımız hep ihtimale üzerine çünkü

Evet canim ya aslinda galiba tam yirtilmadi yirtildi genisledi ama azcik bi kismi.. baktigim zaman hala goruyorum ben oranin kapali oldugunu. Ben bi sorayim doktora ya

Tutmustur insalllah canim korkmayin benimki öyle bi tutmuski bikac gün giremedik bile iliskiye yani dusun o derece saglam
Tatlım sen düğünden kaç ay once flep yönetimiyle işlem olsun? ben mayıs ayına randevu aldım ama düğün filan yok aday yok anca yıllar sonra olursa olur .. Dayanir mi sence 2 3 yıl?

Tatlım sen düğünden kaç ay once flep yönetimiyle işlem olsun? ben mayıs ayına randevu aldım ama düğün filan yok aday yok anca yıllar sonra olursa olur .. Dayanir mi sence 2 3 yıl?
Ya benimkine baktigim zaman dayanir saglam baya ama simdi ne desem yalan olur belki senin yapin farklidir doktorlar daha iyi bilir.. 4 ay once oldum ben

Ya benimkine baktigim zaman dayanir saglam baya ama simdi ne desem yalan olur belki senin yapin farklidir doktorlar daha iyi bilir.. 4 ay once oldum ben
Turgay Beyle konuştum garanti verdi aslında esneme olmaz dedi ama bilmiyorum iste.. Senin zamanlaman çok iyi olmuş ama ben hemen yaptırıp kurtulmak istiyorum bu psikolojiden.. umarım evlenince anlaşılmaz bisey az da kanama meydana gelir..

Valla canım benimde çok zordu, uyuşyurucu kremler falan kullandık 1 ay deneme sonunda oldu benim ama aşırı acı çektim . Boşver doktoru canım zmanla geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…