- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Ya biraz zorlandim ben .. ideal iliski dikimden 6 hafta sonra diolarya belki o zaman olsa daha iyi olur öyle yaptrabilirmisim bilmiyorum isteTurgay Beyle konuştum garanti verdi aslında esneme olmaz dedi ama bilmiyorum iste.. Senin zamanlaman çok iyi olmuş ama ben hemen yaptırıp kurtulmak istiyorum bu psikolojiden.. umarım evlenince anlaşılmaz bisey az da kanama meydana gelir..
Evet kalici diye gecici yapanlar var bende yasadim bu durumu ve benim gibi yasayanlarda var malesef var yani boyle seyler becremedigi halde milletin parasini alip yapicam diyolarAyse hoca yanlis hatirlamiyorsam ogretim uyesi gibi bisey birsuru belgesi vs var
Ama onternetten arastrdiginda bir davasi oldugunu vs ogrendim
Kendisiyle yuz yuzesde girustum yumusak ilgili bir bayan
Ama ben turgay hicadan yana kullandim gayet mrmnunum suanda sonuc almam icin ayin 18ni bekliyorum
Ayy evet bende uyusturucu mu kullansam napsam dedim bi an inanilmaz acio ya :))Valla canım benimde çok zordu, uyuşyurucu kremler falan kullandık 1 ay deneme sonunda oldu benim ama aşırı acı çektim . Boşver doktoru canım zmanla geçiyor
Yolun acik olsun kuzum allah yar ve yardimcin olsunKizlar yola ciktim dua edin :)
Bilmiyorum ki ben kendi içsel huzurum için erken yaptıracam daha çok.. Bir kere oldu benim zar tahribatım yok fazla daraltma da olmayacak eski halime kavuşmak istiyorum iste sadece.. Senin adına çok sevindim bu arada esin anlamamış kanaman olmus inşallah mutlu huzurlu devam eder evliliginizYa biraz zorlandim ben .. ideal iliski dikimden 6 hafta sonra diolarya belki o zaman olsa daha iyi olur öyle yaptrabilirmisim bilmiyorum iste
Evet canim istanbula gidicez ya icimiz rahat etsin diye
Amin amin cok tesekkür ederim.. darisi herkesin basinaBilmiyorum ki ben kendi içsel huzurum için erken yaptıracam daha çok.. Bir kere oldu benim zar tahribatım yok fazla daraltma da olmayacak eski halime kavuşmak istiyorum iste sadece.. Senin adına çok sevindim bu arada esin anlamamış kanaman olmus inşallah mutlu huzurlu devam eder evliliginiz
Hayirlisi olsun insallah güzel haberler aliriz kuzumEvet canim istanbula gidicez ya icimiz rahat etsin diye
Onun hesabini kapattilarmi bisey oldu canim evet col karisti ortalik ya hic konusmaya bile gerek ya bizde cok yorulduk bu durumlardan yaKızlar bu ne ya sinir oldum artik forumdaki her mesajda iyi ya da kötü benim adim gecio.. cok rahatsiz edici gercekten. Bide yetmemis beni incelemeye alıp siteye fln koymuslar vallada billada haberim yoktu burda bazi arkadaslar paylasana kadar. Ayıp gercekten doktorlarimiz madem bi hayır yapiyosunuz bari bunu mahvetmeyin.. kizlar bi daha burdan yazmicam özel bisey özelden sorun cevapliyim..
Nankörlük olmasin tabiki olumlu sonuc aldim sükür ama kizdim bu duruma da yani..
@xxoxxo nerdesiin
Neliz arkadaşınla birlikte sonuçlarınızı bekliyoruz:) inşallah tutmuştur sizinde düğün filan var mi sizin yakın zamanda?Evet canim istanbula gidicez ya icimiz rahat etsin diye
Bilmiyoruz canim biz tedirginiz biraz supheliyizTutmustur insalllah canim korkmayin benimki öyle bi tutmuski bikac gün giremedik bile iliskiye yani dusun o derece saglam
Hosgeldin canimValla canım benimde çok zordu, uyuşyurucu kremler falan kullandık 1 ay deneme sonunda oldu benim ama aşırı acı çektim . Boşver doktoru canım zmanla geçiyor
Senin adina cok sevindim canim kurtuldun bundan sonra cok mutlu olursun insallah oda zamanla genisler bence kuzum yaHayirlisi olsun insallah güzel haberler aliriz kuzum
İnsallah canim insallah tutmusturda haber veririz yok canim yakin tarihte dugun fln yokNeliz arkadaşınla birlikte sonuçlarınızı bekliyoruz:) inşallah tutmuştur sizinde düğün filan var mi sizin yakın zamanda?
İnsallah canimHayirlisi olsun insallah güzel haberler aliriz kuzum
@xxoxx0xx kizi acmadilar halaa bi turlu yaKızlar bu ne ya sinir oldum artik forumdaki her mesajda iyi ya da kötü benim adim gecio.. cok rahatsiz edici gercekten. Bide yetmemis beni incelemeye alıp siteye fln koymuslar vallada billada haberim yoktu burda bazi arkadaslar paylasana kadar. Ayıp gercekten doktorlarimiz madem bi hayır yapiyosunuz bari bunu mahvetmeyin.. kizlar bi daha burdan yazmicam özel bisey özelden sorun cevapliyim..
Nankörlük olmasin tabiki olumlu sonuc aldim sükür ama kizdim bu duruma da yani..
@xxoxxo nerdesiin
Ay bide bu cikti ya dayanilmaz aci ne zaman biticek acaba bizlerin cilesiEvet bencede biraz zmn olsa açılırdı ama bu süreçte o açılan kısım Darlaşmaz bence yırtıldı çünkü orası eger açtırman gerekirse de yokken halletmek en mantıklısı tabiki de en doğru bir doktora mı danışsan acaba çünkü konuştuklarımız hep ihtimale üzerine çünkü
Inşallah canım güzel haberlerle mutlu oluruz benim düğün filan yok ama psikoljim için yapicamİnsallah canim insallah tutmusturda haber veririz yok canim yakin tarihte dugun fln yok
Evet yaaa ben de onu düşünüyordum az önce@xxoxx0xx kizi acmadilar halaa bi turlu ya
Insalalh canımCnm bir sorun çıkmayacak bak görürsünüz olmuştur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?