Ya biraz zorlandim ben .. ideal iliski dikimden 6 hafta sonra diolarya belki o zaman olsa daha iyi olur öyle yaptrabilirmisim bilmiyorum iste

Evet kalici diye gecici yapanlar var bende yasadim bu durumu ve benim gibi yasayanlarda var malesef var yani boyle seyler becremedigi halde milletin parasini alip yapicam diyolar

Valla canım benimde çok zordu, uyuşyurucu kremler falan kullandık 1 ay deneme sonunda oldu benim ama aşırı acı çektim . Boşver doktoru canım zmanla geçiyor
Ayy evet bende uyusturucu mu kullansam napsam dedim bi an inanilmaz acio ya :))
Krem ne kullandin bana özelden yazarmisin canim tahmin ettgm bi krem var ama.. peki senin de darliktan dolayi mi aci oluyodu

Ya biraz zorlandim ben .. ideal iliski dikimden 6 hafta sonra diolarya belki o zaman olsa daha iyi olur öyle yaptrabilirmisim bilmiyorum iste
Bilmiyorum ki ben kendi içsel huzurum için erken yaptıracam daha çok.. Bir kere oldu benim zar tahribatım yok fazla daraltma da olmayacak eski halime kavuşmak istiyorum iste sadece.. Senin adına çok sevindim bu arada esin anlamamış kanaman olmus inşallah mutlu huzurlu devam eder evliliginiz

Evet canim istanbula gidicez ya icimiz rahat etsin diye

Amin amin cok tesekkür ederim.. darisi herkesin basina

Onun hesabini kapattilarmi bisey oldu canim evet col karisti ortalik ya hic konusmaya bile gerek ya bizde cok yorulduk bu durumlardan ya

@xxoxx0xx kizi acmadilar halaa bi turlu ya

Ay bide bu cikti ya dayanilmaz aci ne zaman biticek acaba bizlerin cilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…