Anladım cnm benım bize cok yardımcı oluyorsun:)))
Anladım kadarıyla turgay bey harika yapıyo bu işlemı? Sende bize turgay beye gir dıyorsun dımı?
Canım anlat anlat sonra bizi kandırmasınlar:)
Ne kadar becereksızmıs kızlık zarı yapamıyor
Ama koskaca doktor üstelık ögretım uyesı yanı:))
Ne ayıp ne ayıp?
Turgay bey işlemını anlatsana cnm? Mesele 10 yıl dayanıyormu?
Canım anlatkı kandırılmayalım bircok doktor dolandırıyor bılıyorsun))))???

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin adina cok sevindim canim kurtuldun bundan sonra cok mutlu olursun insallah oda zamanla genisler bence kuzum ya
Ya şey dedim kendimce olur da hamile kalirsam tam acilmazsa dikis doktor gorur anlar die korktum.. sakaryanin hesap oldu benimki ama gerci hemen hamilelik istemiyorum ben o zamana kadar acilir heralde

Su yazis tarzin var ya tutamadim kendimi yapmak istedigin su tavir var ya karsindaki insanla dalga gecerek karsindaki insanin zekasini kucumseyip insanlarin agzindan laf almaya calisman var ya burda hic kimse salak degil Allaha sukurler olsunki hepimzin zekasi seninle yarisir artik yeter ya bu nedir ya susmak bilmedin susturamadilar seni bu nedir ya islemini yaptirmissin iyslemssin otur buna sevin ya burda bunlrla ugrasicagina resmen senin yuzunden kimse buraya girmek istemiyo artik ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben artik bisey yazasim gelmiyo buraya yazilanlari okuyorum cevap vermek istemiyorum bizi canimizdan bezdirdiler ya zaten moralimiz sifir
Bozmayin moralinizi ya kizlar hersey guzel olcak bak bende kosturuyodum bitti iste atlattim niyeyse hala bilincinde degilim ama kolay degil kac yilin derdi gitmio ustumden gercekten. Nasil bi beladan kurtuldum hala bilincine varamiyorum

Bozmayin moralinizi ya kizlar hersey guzel olcak bak bende kosturuyodum bitti iste atlattim niyeyse hala bilincinde degilim ama kolay degil kac yilin derdi gitmio ustumden gercekten. Nasil bi beladan kurtuldum hala bilincine varamiyorum
Kurtuldun canim simdi sana kotu gunler kabus gibiymis gibi geliyodud gecti gitti ama masallah daha guzel olcak senin icin hersey artik inansin gelmiyodur su anki haline:))

Bencede kafanda bu konuda rahat etmek icin en mantiklisi insanin hayatinda biri varken daha zor oluyo
Bencede hayatımda şuan biri olsaydı en basitinden sağlıklı bir iletişimde bile bulunamazdım. sen ve canomm ilerde biri olursa dürüst olmayin kızlar gereksiz yere hak etmediğimiz etiketi taşımak zorunda değiliz ruhen de aynıyiz zaten. Hiç gerek yok bu konuda dürüst olmaya karşıyım ben açıkçası

Bu konuda durust olan kimse kazanmamis yada bas taci yapmamislar malesef cunku kimin ne tepki vericegi belli olmuyo ben boyle biseyi diyemem zaten allah korusun Allah affetsin beni ama yapamam

Evet yaa ne güzel geçti gitti bitti her sey Senin için Allah bizlere de göstersin inş rahatla cnm artık keyfini çıkar kelebekler uçuşsun midende

Bu konuda durust olan kimse kazanmamis yada bas taci yapmamislar malesef cunku kimin ne tepki vericegi belli olmuyo ben boyle biseyi diyemem zaten allah korusun Allah affetsin beni ama yapamam
en en iyisi canim birde söyleyenlerin bazılarının erkek arkadaşları kızın ailesine söylüyorlar bu derece adilerde var hic gerek bu risklere vede baş ağrısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…