Bencede kafanda bu konuda rahat etmek icin en mantiklisi insanin hayatinda biri varken daha zor oluyoInşallah canım güzel haberlerle mutlu oluruz benim düğün filan yok ama psikoljim için yapicam
Digerlerininki actilar niye acilmadiki onunkiEvet yaaa ben de onu düşünüyordum az önce
Benden de İnan kızın yok yere kapalı duruyo şuanResmen buraya yazma hevesimi aldilar benden
Evet ya resmen oyle cok sinir bozucu yaBenden de İnan kızın yok yere kapalı duruyo şuan
O hastahaneydi canim ozel bir klinik deildi
Ayse hoca yanlis hatirlamiyorsam ogretim uyesi gibi bisey birsuru belgesi vs var
Ama onternetten arastrdiginda bir davasi oldugunu vs ogrendim
Kendisiyle yuz yuzesde girustum yumusak ilgili bir bayan
Ama ben turgay hicadan yana kullandim gayet mrmnunum suanda sonuc almam icin ayin 18ni bekliyorum
Ya şey dedim kendimce olur da hamile kalirsam tam acilmazsa dikis doktor gorur anlar die korktum.. sakaryanin hesap oldu benimki ama gerci hemen hamilelik istemiyorum ben o zamana kadar acilir heraldeSenin adina cok sevindim canim kurtuldun bundan sonra cok mutlu olursun insallah oda zamanla genisler bence kuzum ya
Evet ama gelir yakinda kizlar xxoxxo muz daEvet ya resmen oyle cok sinir bozucu ya
O zamana kadar iyce acilmis olur kuzum zamanla esniycektir korkma benceYa şey dedim kendimce olur da hamile kalirsam tam acilmazsa dikis doktor gorur anlar die korktum.. sakaryanin hesap oldu benimki ama gerci hemen hamilelik istemiyorum ben o zamana kadar acilir heralde
Valla ben artik bisey yazasim gelmiyo buraya yazilanlari okuyorum cevap vermek istemiyorum bizi canimizdan bezdirdiler ya zaten moralimiz sifirEvet ama gelir yakinda kizlar xxoxxo muz daartik olay olmasin su konuda nour ya hepimiz huzura muhtaciz zaten.
Bozmayin moralinizi ya kizlar hersey guzel olcak bak bende kosturuyodum bitti iste atlattim niyeyse hala bilincinde degilim ama kolay degil kac yilin derdi gitmio ustumden gercekten. Nasil bi beladan kurtuldum hala bilincine varamiyorumValla ben artik bisey yazasim gelmiyo buraya yazilanlari okuyorum cevap vermek istemiyorum bizi canimizdan bezdirdiler ya zaten moralimiz sifir
Kurtuldun canim simdi sana kotu gunler kabus gibiymis gibi geliyodud gecti gitti ama masallah daha guzel olcak senin icin hersey artik inansin gelmiyodur su anki haline:))Bozmayin moralinizi ya kizlar hersey guzel olcak bak bende kosturuyodum bitti iste atlattim niyeyse hala bilincinde degilim ama kolay degil kac yilin derdi gitmio ustumden gercekten. Nasil bi beladan kurtuldum hala bilincine varamiyorum
Bencede hayatımda şuan biri olsaydı en basitinden sağlıklı bir iletişimde bile bulunamazdım. sen ve canomm ilerde biri olursa dürüst olmayin kızlar gereksiz yere hak etmediğimiz etiketi taşımak zorunda değiliz ruhen de aynıyiz zaten. Hiç gerek yok bu konuda dürüst olmaya karşıyım ben açıkçasıBencede kafanda bu konuda rahat etmek icin en mantiklisi insanin hayatinda biri varken daha zor oluyo
Bu konuda durust olan kimse kazanmamis yada bas taci yapmamislar malesef cunku kimin ne tepki vericegi belli olmuyo ben boyle biseyi diyemem zaten allah korusun Allah affetsin beni ama yapamamBencede hayatımda şuan biri olsaydı en basitinden sağlıklı bir iletişimde bile bulunamazdım. sen ve canomm ilerde biri olursa dürüst olmayin kızlar gereksiz yere hak etmediğimiz etiketi taşımak zorunda değiliz ruhen de aynıyiz zaten. Hiç gerek yok bu konuda dürüst olmaya karşıyım ben açıkçası
Ne yaptınız tatlım sonuçlar nasıl? tutmuş muValla ben artik bisey yazasim gelmiyo buraya yazilanlari okuyorum cevap vermek istemiyorum bizi canimizdan bezdirdiler ya zaten moralimiz sifir
Evet yaa ne güzel geçti gitti bitti her sey Senin için Allah bizlere de göstersin inş rahatla cnm artık keyfini çıkar kelebekler uçuşsun midendeBozmayin moralinizi ya kizlar hersey guzel olcak bak bende kosturuyodum bitti iste atlattim niyeyse hala bilincinde degilim ama kolay degil kac yilin derdi gitmio ustumden gercekten. Nasil bi beladan kurtuldum hala bilincine varamiyorum
en en iyisi canim birde söyleyenlerin bazılarının erkek arkadaşları kızın ailesine söylüyorlar bu derece adilerde var hic gerek bu risklere vede baş ağrısınaBu konuda durust olan kimse kazanmamis yada bas taci yapmamislar malesef cunku kimin ne tepki vericegi belli olmuyo ben boyle biseyi diyemem zaten allah korusun Allah affetsin beni ama yapamam
Daha gitmedik canim gunumuz gelmedi bekliyoruzNe yaptınız tatlım sonuçlar nasıl? tutmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?