Evet bende uzun süredir takip edip okuyorum umutsuzevkadini34 haksız yere Busem1155 ten dolayı hesabı bloke edilmişti. Doktorlar hakkında polemikler hic hoş olmuyor açıkçası . Guven zedeleniyor ve konu dışına çıkılıyor. Lütfen Busem1155 yardımcı olmak için birbirimizle konuşuyoruz burda polemiğe girmek veya dalga geçmek için DEĞİl .Su yazis tarzin var ya tutamadim kendimi yapmak istedigin su tavir var ya karsindaki insanla dalga gecerek karsindaki insanin zekasini kucumseyip insanlarin agzindan laf almaya calisman var ya burda hic kimse salak degil Allaha sukurler olsunki hepimzin zekasi seninle yarisir artik yeter ya bu nedir ya susmak bilmedin susturamadilar seni bu nedir ya islemini yaptirmissin iyslemssin otur buna sevin ya burda bunlrla ugrasicagina resmen senin yuzunden kimse buraya girmek istemiyo artik ya
Güzel olucak bence rahat olsun içiniz:) bir de sen güzel korumuştun bildiğim kadarıyla. Canom un kanaması olmuştu bi ara kabızlıktan dolayıydı galiba onun bir sıkıntısı olmadı dimi ? tutmuştur insaalah onun daDaha gitmedik canim gunumuz gelmedi bekliyoruz
canım benim adayım bile yok ki yaptırmayayım mı sence şimdiYa biraz zorlandim ben .. ideal iliski dikimden 6 hafta sonra diolarya belki o zaman olsa daha iyi olur öyle yaptrabilirmisim bilmiyorum iste
Yok olmadi skntisi caanim onunda az bi kan gelmisti ondan insallah ikimizinkide tutmustur cok diat ettik ikimizde allah yuzumuzu kara cikarmasin insallahGüzel olucak bence rahat olsun içiniz:) bir de sen güzel korumuştun bildiğim kadarıyla. Canom un kanaması olmuştu bi ara kabızlıktan dolayıydı galiba onun bir sıkıntısı olmadı dimi ? tutmuştur insaalah onun da
Kurtuldun canim simdi sana kotu gunler kabus gibiymis gibi geliyodud gecti gitti ama masallah daha guzel olcak senin icin hersey artik inansin gelmiyodur su anki haline:))
İnsallah rahatlicam bide su actrma meselesi bi karara baglansa tamamen rahatlicamEvet yaa ne güzel geçti gitti bitti her sey Senin için Allah bizlere de göstersin inş rahatla cnm artık keyfini çıkar kelebekler uçuşsun midende
Ya simdi yaptrma derim olmaz ben ona cesaret edemedim o an bisy ciksa fln yaptiramasan daha kotü sonuclar dogurur biraz iliski acili zor olsa da yaptrin kizlar napalim artik kalici adi ustunde zaten dayanio her turlucanım benim adayım bile yok ki yaptırmayayım mı sence şimdi
Evet canim cgtcgt de oyleydiSakarya 1 yıl önce yaptırmıştı ve kanaması olmuştu değil mi kızlar yanlış hatırlamıyorum
Kizlar geldim ben ama korkuyorum gercekten guvenebilirim degil mi? Sona geldim artik
Hadi hayirlisi canim stres yapma ilk igne biraz acicak sonra hissetmiceksin.. kendi gittigim gunu hatrladim simdi bende bekleme odasinda oturmus buraya yaziyodum hey gidi günler hey :) sukur ki bitiiKizlar geldim ben ama korkuyorum gercekten guvenebilirim degil mi? Sona geldim artik
Kizlar geldim ben ama korkuyorum gercekten guvenebilirim degil mi? Sona geldim artik
Hadi hayirlisi canim stres yapma ilk igne biraz acicak sonra hissetmiceksin.. kendi gittigim gunu hatrladim simdi bende bekleme odasinda oturmus buraya yaziyodum hey gidi günler hey :) sukur ki bitii
Operasyon esnasında teleefonunu eline al biz kafani dagitiriiz senin:)::)
Bitecek bitecek merak etme ilk 2 dk igne vurulurken biraz sabır sonra rahatina bak hicbisey olmucak :)Cabucak bitecek degil mi niye boyle heyecanlandim ben yaaa
Hahah aklima gelmedi degil :) keske o kadar rahat olabilsem canim ya
Her sey yolunda gidecek inş cnm dualarımız seninleHahah aklima gelmedi degil :) keske o kadar rahat olabilsem canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?