Ah o arakadad bizi mahbettiFotograf isteyen arkadaşa yorumsuz kaliyoruz arkadaslar...
Hesabim bloke edilmistide msjlarinixi sonrada okuyabildim
Herkrz için güzel gunler olur ins birde tutmadi dese doktorumuz allah korusun nasil uzuluruz
Kuzum korkma olcak bitcek korkma ya cok kisa surcekCabucak bitecek degil mi niye boyle heyecanlandim ben yaaa
Korkularin bosa cikicak kuzum bak gor cok kolay olcakHahah aklima gelmedi degil :) keske o kadar rahat olabilsem canim ya
Canim kendine dikkat et beslenmene dikkat et bol bol c vitamini alSimdi onumde bir operasyon daha var cene cerrahisinde operasyoj geccirmek zorundayim bi sure musade istedim dua edin kızlar toparlanamiyor vücudum bi soguk alginligi durumu var suanda ve bu astimi cok tetikliyor..
Sikayet etmek istemiyorum tedavisiz hastaliklar var ama 3 aydir hayatimi cok etkiledi saglik durumu
Kuzum bana msj atmissin gormedim ya korkma ya bisey olmuycak korkma sen hic yaKizlar geldim ben ama korkuyorum gercekten guvenebilirim degil mi? Sona geldim artik
Gecmis olsun canim..Kizlarrr yaptirdimm once cok korktum ama doktor beyde hemsiresi de beni sakinlestirdi sagolsunlar. Ilk igne cok acitti ama ondan sonra bir sey hissetmedim.
canım geçmiş olsunKizlarrr yaptirdimm once cok korktum ama doktor beyde hemsiresi de beni sakinlestirdi sagolsunlar. Ilk igne cok acitti ama ondan sonra bir sey hissetmedim.
Ya canim ben actrmayi dusunuyorum cunki hamile fln kalsam hala duruyo zar orda yani direkt anlar doktor.. bi doktora görünmem lazim sonra bitcek bu iskence insallahTesekkur ederim kizlar :) gecti bitti cok sukur simdi sira iyi bakmakta. Ama gercekten bogazmanzarasinin da dedigi gibi baya dar dikiyor doktor bey arkadasim da yanimdaydi o da gordu cok dar dikti dedi
bence doktorla konuş bir ne diyor ona göreYa canim ben actrmayi dusunuyorum cunki hamile fln kalsam hala duruyo zar orda yani direkt anlar doktor.. bi doktora görünmem lazim sonra bitcek bu iskence insallah
Tamam canim konuscam bakalimbence doktorla konuş bir ne diyor ona göre
Geçmiş olsun cnm 1 ay sonra da güzel haberlerini alırız inşTesekkur ederim kizlar :) gecti bitti cok sukur simdi sira iyi bakmakta. Ama gercekten bogazmanzarasinin da dedigi gibi baya dar dikiyor doktor bey arkadasim da yanimdaydi o da gordu cok dar dikti dedi
Geçmiş olsun cnm 1 ay sonra da güzel haberlerini alırız inş
Ya canim ben actrmayi dusunuyorum cunki hamile fln kalsam hala duruyo zar orda yani direkt anlar doktor.. bi doktora görünmem lazim sonra bitcek bu iskence insallah
Tamam canim bi söylucem bakalimBi doktorla konus bence ona gore hareket et canim
Hadi gecmis olsun sende kurtuldun canmKizlarrr yaptirdimm once cok korktum ama doktor beyde hemsiresi de beni sakinlestirdi sagolsunlar. Ilk igne cok acitti ama ondan sonra bir sey hissetmedim.
Napalim kuzum kosturmca bitmio sen napiysounKızlar napıyorsunuz bugün iş çok yoğundu yenı okuyabıldım mesajlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?