Benımde oyle canım bugun hem ıs yogundu hem ıslerım ters gıttı ama aksam @neliz le buluştuk ıyı geldıNapalim kuzum kosturmca bitmio sen napiysoun
Ya ne güzel siz bulusuosunuz fln keske bende yakin olsaydimBenımde oyle canım bugun hem ıs yogundu hem ıslerım ters gıttı ama aksam @neliz le buluştuk ıyı geldı
Keşke ya cunku konusabılecegın kımse yok en azından bırıyle yüz yüze konusabılecegın bırı olunca rahatlıyorsunYa ne güzel siz bulusuosunuz fln keske bende yakin olsaydim
Insalalh sende gıderken burdan bırını bılursun canım da bırlıkte gıdersınız çok ıyı oluyorKeşke benimde olsa işlemi yaptıracağım zamanda briyle gidebilsem ne güzel olurdu cok stres oluyorum
Dimi katılıyorum sana canım bi destek oluyor insana ama işte nasip bakalım inşallah olurInsalalh sende gıderken burdan bırını bılursun canım da bırlıkte gıdersınız çok ıyı oluyor
Hoşbuldum
Hayırdır cnm terslik fln demişsin de kötü birseyler yıktur inşKızlar napıyorsunuz bugün iş çok yoğundu yenı okuyabıldım mesajlarınızı
Yok canım iş telaşı bugun ordan oraya koşturdum bırde yapmam gereken bır işte evragı ofıste unutmusum son günüydü bugun mesaı saatıde bıtmıstı adliyede ondan canım sıkıldı ama yarın halletcem bır sekıldeHayırdır cnm terslik fln demişsin de kötü birseyler yıktur inş
Biz bulustuk evet ay ikimizin oturusu geldi bi an gozumun onuneBenımde oyle canım bugun hem ıs yogundu hem ıslerım ters gıttı ama aksam @neliz le buluştuk ıyı geldı
Çok komıgız yaaBiz bulustuk evet ay ikimizin oturusu geldi bi an gozumun onune
Sende gelYa ne güzel siz bulusuosunuz fln keske bende yakin olsaydim
Haha allah seni ya ay ne guldum ben
İnsallah bulursun canim gidicek birini sirada cok kisi var bulabilirsin yani :))Keşke benimde olsa işlemi yaptıracağım zamanda briyle gidebilsem ne güzel olurdu cok stres oluyorum
Hosgeldin kiz turkiyede adaletmi var aha durust olunca sonumuzHoşbuldumvalla doğruları savundukça ceza alıyorum sessizlik iyi galiba özelden konuşabiliriz :) o kız iki hesapla buraya gelip hala konuşabildi ya ben pasifken en çok o sinirimi bozdu inanın. Polemik yaratan aktifti ben pasif
Bence sizin tuttu artık :)Kizlar ya bizim 28. Gunumuz sizce biz ne durumdayizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?