Hosgeldin kiz turkiyede adaletmi var aha durust olunca sonumuz
valla anlamadım canım hoşbuldum. Benim yazdığım şey ‘bugün geçici için bi doktor ile görüştüm’ bu yazım Çıkmış, sen fansın diye tutturdu gitti kiralıkmışım gibi davrandı resmen hayır anlatıyorum anlatıyorum olmuyor. Bende de bi huy var lanet olsun ki, illa anlatacağım, niye uğraşıyorsam yok işte :) 2 gün yattım ama akıllandım mı bilmiyorum Hilal’den haber var mı yaaa ?

Ay butun yazilari okudum yok canim anlamiyo yani cok garip anlamiyo zorlama kendini bi sknti var yani artik tut dilini bende gerci hic tutamiyorum dilimidehilaldej hic haber yok ya kiz kayiplara karisti

Hilal’den bihaberiz ya hepimiz onu merak edıyoruz

Ay butun yazilari okudum yok canim anlamiyo yani cok garip anlamiyo zorlama kendini bi sknti var yani artik tut dilini bende gerci hic tutamiyorum dilimidehilaldej hic haber yok ya kiz kayiplara karisti
Themis’in veliahtı olabiliriz ondan duramıyoruz demek ki inşallah güzel haberlerle döner Rabbim yardım eder de

Aman bosverin kiz amac zaten anlamamsi iste anlasaniza yani sizde aa
Hilal yok ya kader arkdaasim nerdesin H hilal8535

Aman bosverin kiz amac zaten anlamamsi iste anlasaniza yani sizde aa
Hilal yok ya kader arkdaasim nerdesin H hilal8535
Valla öyle bi hale geldim ki buraya yazmayacağım artık dedim :) gerçi hala öyle düşünüyorum yok saydıkça buradakiler daha çok saçmaladı rezil edip gitti kendini :)

Cnm sen o gün bi burda olsaydın var ya canımız burnumuzda zaten hepimizin sinir krizleri geçirdik yaa oyle boyle degil yani
Kız yarisini okudum onda bile sinir krizi gecirdim ben zaten de zamanim yoktu yakalanmiyim diye pas gectim oraları yoksa bende mapustaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…