Hosgeldin kiz turkiyede adaletmi var aha durust olunca sonumuz
Ay insallah canim yaBence sizin tuttu artık :)
Ay butun yazilari okudum yok canim anlamiyo yani cok garip anlamiyo zorlama kendini bi sknti var yani artik tut dilini bende gerci hic tutamiyorum dilimidevalla anlamadım canım hoşbuldum. Benim yazdığım şey ‘bugün geçici için bi doktor ile görüştüm’ bu yazım Çıkmış, sen fansın diye tutturdu gitti kiralıkmışım gibi davrandı resmen hayır anlatıyorum anlatıyorum olmuyor. Bende de bi huy var lanet olsun ki, illa anlatacağım, niye uğraşıyorsam yok işte :) 2 gün yattım ama akıllandım mı bilmiyorum Hilal’den haber var mı yaaa ?
Hilal’den bihaberiz ya hepimiz onu merak edıyoruzvalla anlamadım canım hoşbuldum. Benim yazdığım şey ‘bugün geçici için bi doktor ile görüştüm’ bu yazım Çıkmış, sen fansın diye tutturdu gitti kiralıkmışım gibi davrandı resmen hayır anlatıyorum anlatıyorum olmuyor. Bende de bi huy var lanet olsun ki, illa anlatacağım, niye uğraşıyorsam yok işte :) 2 gün yattım ama akıllandım mı bilmiyorum Hilal’den haber var mı yaaa ?
Themis’in veliahtı olabilirizAy butun yazilari okudum yok canim anlamiyo yani cok garip anlamiyo zorlama kendini bi sknti var yani artik tut dilini bende gerci hic tutamiyorum dilimidehilaldej hic haber yok ya kiz kayiplara karisti
İnşallah hiç bir sorun yaşamaz da gelir buraya neşeli şekildeHilal’den bihaberiz ya hepimiz onu merak edıyoruz
Keskeee bigün oralara yolum duserse gelcem kız haber vercem size :)Sende gel
Bence harika durumdasiniz sekerim :))Kizlar ya bizim 28. Gunumuz sizce biz ne durumdayizdir
Aman bosverin kiz amac zaten anlamamsi iste anlasaniza yani sizde aavalla anlamadım canım hoşbuldum. Benim yazdığım şey ‘bugün geçici için bi doktor ile görüştüm’ bu yazım Çıkmış, sen fansın diye tutturdu gitti kiralıkmışım gibi davrandı resmen hayır anlatıyorum anlatıyorum olmuyor. Bende de bi huy var lanet olsun ki, illa anlatacağım, niye uğraşıyorsam yok işte :) 2 gün yattım ama akıllandım mı bilmiyorum Hilal’den haber var mı yaaa ?
Yumurtalık dondurma mı yapıldı?Kizlar ya bizim 28. Gunumuz sizce biz ne durumdayizdir
kızlar hala oturamıyor musunuz ne zaman oturacaksınızBiz bulustuk evet ay ikimizin oturusu geldi bi an gozumun onune
Haklisin canim sonuna kadar ama gitme bizi birakma :)Valla öyle bi hale geldim ki buraya yazmayacağım artık dedim :) gerçi hala öyle düşünüyorum yok saydıkça buradakiler daha çok saçmaladı rezil edip gitti kendini :)
Kız yarisini okudum onda bile sinir krizi gecirdim ben zatenCnm sen o gün bi burda olsaydın var ya canımız burnumuzda zaten hepimizin sinir krizleri geçirdik yaa oyle boyle degil yani
Hala yan oturuyoruz canım kontrole gıdene kadar da oyle otırcaz mecburenkızlar hala oturamıyor musunuz ne zaman oturacaksınız
Cnm gitme ozmn onlara fırsat vermiş oluyorsun amaçlarına ulaşmış oluyorlar böylelikleHaklisin canim sonuna kadar ama gitme bizi birakma :)
Ama arrik daha rahatlamstir o bölge dimiHala yan oturuyoruz canım kontrole gıdene kadar da oyle otırcaz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?