- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
ben işlemden sonra kontrolede gidemeyeceğim psikolojim berbat artık kendimden midem bulanıyor çok doldum çokHala yan oturuyoruz canım kontrole gıdene kadar da oyle otırcaz mecburen
İşlem olsun yine yazarım ki ben, amaç biz gibilere doğru bilgilerle umut olmak zaten canım. Amaç sapması yaşayan kişileri de Allah ıslah etsin inşallahHaklisin canim sonuna kadar ama gitme bizi birakma :)
Canim zaten anlarsin baksan aslinda.. en en kotu icin rahat etmezse kendi sehrinden birine gidersin onu takma kafana ben gittim de noldu bak bozamadik da hey Allahim ya manyaga baglicam artik nie her isim ters giderkiben işlemden sonra kontrolede gidemeyeceğim psikolojim berbat artık kendimden midem bulanıyor çok doldum çok
ben kendi şehrimde gidemem çünkü küçük yerCanim zaten anlarsin baksan aslinda.. en en kotu icin rahat etmezse kendi sehrinden birine gidersin onu takma kafana ben gittim de noldu bak bozamadik da hey Allahim ya manyaga baglicam artik nie her isim ters giderki
Evet ya bende cok merak ediyorum napti ya kizHilal’den bihaberiz ya hepimiz onu merak edıyoruz
Artik susalim fermuar cekelim agzimizaThemis’in veliahtı olabilirizondan duramıyoruz demek ki inşallah güzel haberlerle döner Rabbim yardım eder de
Tabiki haber verceksin bir suru arkadasin oldu burda artikKeskeee bigün oralara yolum duserse gelcem kız haber vercem size :)
Anemmmmm agzindan bal damliyorBence harika durumdasiniz sekerim :))
Cnm düzelecek zamanla merak etme Bukadarı bile geçti baksanaCanim zaten anlarsin baksan aslinda.. en en kotu icin rahat etmezse kendi sehrinden birine gidersin onu takma kafana ben gittim de noldu bak bozamadik da hey Allahim ya manyaga baglicam artik nie her isim ters giderki
O ne demekYumurtalık dondurma mı yapıldı?
Buna niye gerek duydunuz?
Yok oturamiyoruz canim ga bizde bilmiyoruz ne zaman oturcaz biz yordu bu durum iyce bizi yakızlar hala oturamıyor musunuz ne zaman oturacaksınız
Insallah canim yaCnm düzelecek zamanla merak etme Bukadarı bile geçti baksana
Resmen bize cinnet gecirtti kiz ya tek basina cildirtti hepimiziCnm sen o gün bi burda olsaydın var ya canımız burnumuzda zaten hepimizin sinir krizleri geçirdik yaa oyle boyle degil yani
6 hafta diolar ama ben 4. Hafta biraktimYok oturamiyoruz canim ga bizde bilmiyoruz ne zaman oturcaz biz yordu bu durum iyce bizi ya
Yok burası hymenoplasty operasyonu geçirenlerin olduğu bir konuYumurtalık dondurma mı yapıldı?
Buna niye gerek duydunuz?
Kendi sehrinde doktora gidersin canimben işlemden sonra kontrolede gidemeyeceğim psikolojim berbat artık kendimden midem bulanıyor çok doldum çok
Yada aynadan bak canım oylede anlarsın dıye düşünüyorumKendi sehrinde doktora gidersin canim
Disimizi sikcaz desene daha yolumuz var masallah vallahi tutmus cogu seye uymamamana ragmen6 hafta diolar ama ben 4. Hafta biraktimbende masallah yarisina uymamsiim yalniz su an bakinca iyi tutmus
Bende noluyo dediydimYok burası hymenoplasty operasyonu geçirenlerin olduğu bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?