Ben hepsini okuyamadim canim bilmiyorum ama helin beni övüodu buse yeriodu bu ne perhiz eger öyleyse tobe tobe

Ben hepsini okuyamadim canim bilmiyorum ama helin beni övüodu buse yeriodu bu ne perhiz eger öyleyse tobe tobe
Ters köşe yapmaya çalıştı aklınca admin takke düşer kel görünür yazmış ya o mesaj keyfimi yerine getirdi ikisi de aynı kişi diye anladım ben onu teyit etmeye çalışıyorum açıkcası

Bak arkadaşım burda yorumları az cok okudum da simdi sana söylemek istediğim bi kaç bisey var sen çok konusuyosun ve bu sürekli insanların aklını karistiran tavırların gerçek anlamda cok yersiz. Gercekten yeter artik bak senin dışında burdaki bir sürü kiz farkli konu konusuyo suan mesela ama hala nefret söylemi ile burda konuyu uzattikca uzatıyosun yani ne gerek var? Ailenle sevgilinle ya da herhangi bi yakininla aranda sanırım problem var hıncını çıkaracak yer ariyosun sanırım ama gerçekten yanlis yani uzatma ya artik allah askina yeter yani burdaki başlık ne sen sürekli ne yaziyosun su gereksiz yorumlar yüzünden birisi biz "işlem yaptırıp güzel sonuç almış olanlar"a bi soru gelse bi yardim isteseler cevap veremicez yine boş kavgalar vardir kesin diye. Ya burasi ne kadar nezih ne kadar güzeldi şöyle bir iki ay öncesine kadar simdi ne hal aldı allah askina kendinize gelir misiniz? Doktorlar bizim babamızın oğlu değil siz niye bu kadar gıcık oluyosunuz bu doktor muhabbeti yüzünden birbirinize ben anlam veremiyorum ya ne olursa olsun yani bu konuşmalar gerçekten çok yersiz ve Allahini seviyosan artik su konuyu kapat ya uzattıkça uzatiyosun bak hesabın pasiflestirildi sonra aktif oldun ama hala akillanmadin. Suan burda guzel bi olay var bi arkadaşımız guzel bi sonuç aldı yani bırakın da o şikayetlerini yahut memnuniyetini yazsın detaylıca anlatsın sevincini yaşasın burdakiler umut olsun burda bu konuşmaları okuyan arkadaşlar ona soru yoneltsin boş boş kavga ediyosunuz yeter artik gına geldi ya kaç yaşında kadınlarsiniz yeteeer

Hmm dogrudur canim hakim degilim o konulara :) o sıralar bogazmanzarasi ablaniz can cekisiyodu hunharca bogazi sıkılmiş kus gibi

Mayıs ayından beri buradayım problemi ben çıkarmıyorum bir kaç aydır gelenler çıkarıyor. Ben doktor muhabbeti yapmıyorum yazışmaları detaylı okumamışsın sanırım canım. Bi karışıklığa da sebep olduğumu düşünmüyorum. Yine de bilgilendirme için teşekkürler :) iyi akşamlar

Ay bu nasil cile ya diktirmek icin ugras bide acmak icin ugras bu nedir ya ya canim tam girmiyomu ya ben cok tirsiyorum
Kuzum tam giriyo da kapalilik gornuo delik ortada sikinti orda bneim.. alt kisim dikis hala kapali normalde delik alt kisimda olurya ondwn yoksa acisin o problem degil bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…