Ben sana bi bilgilendirme yapmadım yaptığım yorum bilgilendirme değil uyarıydı öncelikle onu detay olarak geçmek isterim. Yani aylardır burda üye olmuş olman inan beni ve burdaki binlerce üyeyi hic alakadar etmiyor emin olabilirsin. Sonuç aldın mı almadın mı ben ona bakıyorum sonucun ne ona bakıyorum burasi hymenoplasty başlığı ben bu başlıkla alakalı girişe değil gelişme ve sonuca bakıyorum yani ama sen burayı gerçek anlamda suan karistiriyosun gerek yok boyle biseye ya hakikaten bunaltıcı olmaya başladı birbirinize bu denli girmenize ne gerek var günahınızı almaya ne gerek var birbiirnizi tanımıyorsunuz hic bir şekilde ama sanki düşman gibi ugrasiyorsunuz ya ne gerek var böyle şeylere? Artık lutfen başlığın farkında olup ona göre davranırsan iyi olur. Taktığınz ve insanları şüpheye dusurdugunuz konular yalnızca kuruntudan ibaret ve gereksiz.

Ben bir soru sordum bu başlıkta geçen ve sorumun cevabını aldım konu bundan ibaret. Şu an konu sizden sebep uzuyor. Tekrar iyi akşamlar diyorum. Uyarınız için teşekkürler madem.

Hanımlar,
bu ara sık sık bu topiğe uyarı yapmak ritüelimiz olmaya başladı farkında mısınız? Üyelik iptali yapılan ya da banlanan üyeler hakkında yorum yazmazsanız cevap hakkı doğmaz, konunuz gerçekten ameliyat hakkında bilgilerinizi paylaşmak mı yoksa ters düştüğünüz üyeler hakkında yazmak mı?
Bu topikten faydalanmak isteyenler çekişme ve çekiştirme okumak istemiyorlardır bence.

Canim merhaba yazmak istemiodum ama ikinci mesaj gelince yazma ihtiyaci hissettim.. burayi karistiran en son kisidir bence X xxoxxoxx o kadar kisi gelip doktor muhabbeti yapioki ama bu iyi faydali anlamda degil sende okuosun iste herkes birine ve doktoruna sahte diyerek gelio haliyle xxoxxo ve bicok kisi de kendini savunuo..
Bide burasi sadece sonuc alanlarin ve doktorlarin yazdigi bi konu degil zaten yonetim kendi söyledi gunluk konusmalar illaki olucaktir diye..
Tekrar söyluyorum ortaligi karistiran biz degiliz geri donup okursan cok net gorup arkamzda durursun zaten

Benim böyle bir niyetim yok gerçekten. Anlamlandıramadım o yüzden sordum. O kişi iki hesap ile aktifken pasiftim çünkü. Polemik yaratmak niyetinde değilim yapılan yanlış yönlendirmeler yüzünde aylardır burada mağdur oluyoruz maalesef. Ki benim asla böyle bir niyetim olmadı. Doğru bilgiler olsun bu topic amacına ulaşsın istiyorum ben de bu kuyunun içinden biri olduğum için maalesef ki. Siz de haklısınız kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…