Alt kisimda henuz hic acilma olmadi yani canim oylemi ama yaptikca acilir heralde canim yaKuzum tam giriyo da kapalilik gornuo delik ortada sikinti orda bneim.. alt kisim dikis hala kapali normalde delik alt kisimda olurya ondwn yoksa acisin o problem degil bana
Cok saglam ve dar dikilidginden biraz zor oluyomus iste zamanla aciliyo sanirimAaa çok garip
Acaba yanlış işlem mi yapılmış?
Herkes mi yaşıyor?
Ben sana bi bilgilendirme yapmadım yaptığım yorum bilgilendirme değil uyarıydı öncelikle onu detay olarak geçmek isterim. Yani aylardır burda üye olmuş olman inan beni ve burdaki binlerce üyeyi hic alakadar etmiyor emin olabilirsin. Sonuç aldın mı almadın mı ben ona bakıyorum sonucun ne ona bakıyorum burasi hymenoplasty başlığı ben bu başlıkla alakalı girişe değil gelişme ve sonuca bakıyorum yani ama sen burayı gerçek anlamda suan karistiriyosun gerek yok boyle biseye ya hakikaten bunaltıcı olmaya başladı birbirinize bu denli girmenize ne gerek var günahınızı almaya ne gerek var birbiirnizi tanımıyorsunuz hic bir şekilde ama sanki düşman gibi ugrasiyorsunuz ya ne gerek var böyle şeylere? Artık lutfen başlığın farkında olup ona göre davranırsan iyi olur. Taktığınz ve insanları şüpheye dusurdugunuz konular yalnızca kuruntudan ibaret ve gereksiz.Mayıs ayından beri buradayım problemi ben çıkarmıyorum bir kaç aydır gelenler çıkarıyor. Ben doktor muhabbeti yapmıyorum yazışmaları detaylı okumamışsın sanırım canım. Bi karışıklığa da sebep olduğumu düşünmüyorum. Yine de bilgilendirme için teşekkürler :) iyi akşamlar
Geçmiş olsunCok saglam ve dar dikilidginden biraz zor oluyomus iste zamanla aciliyo sanirim
Bilmiyorumki canim sordum hem kontrole gittgm doktora hem turgay beye bakalim ne diceklerAlt kisimda henuz hic acilma olmadi yani canim oylemi ama yaptikca acilir heralde canim ya
Ozmn sadece cok az bir yer yırtılıyor anladığım kadarıylaAlt kisimda henuz hic acilma olmadi yani canim oylemi ama yaptikca acilir heralde canim ya
Ben bir soru sordum bu başlıkta geçen ve sorumun cevabını aldım konu bundan ibaret. Şu an konu sizden sebep uzuyor. Tekrar iyi akşamlar diyorum. Uyarınız için teşekkürler madem.Ben sana bi bilgilendirme yapmadım yaptığım yorum bilgilendirme değil uyarıydı öncelikle onu detay olarak geçmek isterim. Yani aylardır burda üye olmuş olman inan beni ve burdaki binlerce üyeyi hic alakadar etmiyor emin olabilirsin. Sonuç aldın mı almadın mı ben ona bakıyorum sonucun ne ona bakıyorum burasi hymenoplasty başlığı ben bu başlıkla alakalı girişe değil gelişme ve sonuca bakıyorum yani ama sen burayı gerçek anlamda suan karistiriyosun gerek yok boyle biseye ya hakikaten bunaltıcı olmaya başladı birbirinize bu denli girmenize ne gerek var günahınızı almaya ne gerek var birbiirnizi tanımıyorsunuz hic bir şekilde ama sanki düşman gibi ugrasiyorsunuz ya ne gerek var böyle şeylere? Artık lutfen başlığın farkında olup ona göre davranırsan iyi olur. Taktığınz ve insanları şüpheye dusurdugunuz konular yalnızca kuruntudan ibaret ve gereksiz.
TesekkurlerGeçmiş olsun
Himm ne diycekler acaba bende merak ettimBilmiyorumki canim sordum hem kontrole gittgm doktora hem turgay beye bakalim ne dicekler
Teşekkür ederizGeçmiş olsun
Sanirim az bi yirtilma oluyoOzmn sadece cok az bir yer yırtılıyor anladığım kadarıyla
Canim merhaba yazmak istemiodum ama ikinci mesaj gelince yazma ihtiyaci hissettim.. burayi karistiran en son kisidir bence X xxoxxoxx o kadar kisi gelip doktor muhabbeti yapioki ama bu iyi faydali anlamda degil sende okuosun iste herkes birine ve doktoruna sahte diyerek gelio haliyle xxoxxo ve bicok kisi de kendini savunuo..Ben sana bi bilgilendirme yapmadım yaptığım yorum bilgilendirme değil uyarıydı öncelikle onu detay olarak geçmek isterim. Yani aylardır burda üye olmuş olman inan beni ve burdaki binlerce üyeyi hic alakadar etmiyor emin olabilirsin. Sonuç aldın mı almadın mı ben ona bakıyorum sonucun ne ona bakıyorum burasi hymenoplasty başlığı ben bu başlıkla alakalı girişe değil gelişme ve sonuca bakıyorum yani ama sen burayı gerçek anlamda suan karistiriyosun gerek yok boyle biseye ya hakikaten bunaltıcı olmaya başladı birbirinize bu denli girmenize ne gerek var günahınızı almaya ne gerek var birbiirnizi tanımıyorsunuz hic bir şekilde ama sanki düşman gibi ugrasiyorsunuz ya ne gerek var böyle şeylere? Artık lutfen başlığın farkında olup ona göre davranırsan iyi olur. Taktığınz ve insanları şüpheye dusurdugunuz konular yalnızca kuruntudan ibaret ve gereksiz.
Ay korkuyorum ben ya o da olmazsa nolcakSanirim az bi yirtilma oluyo
Bilmiyorum onuda dusunuyorum kara kara ya yirtilmazssa napcaz o zaman bizAy korkuyorum ben ya o da olmazsa nolcak
Bilmiyorumki canim sordum hem kontrole gittgm doktora hem turgay beye bakalim ne dicekler
Himm ne diycekler acaba bende merak ettim
Kızlar belki biz tam iliskiyi beceremedik ondan olmadi bilmiyorumki sakaryanin da öyleymis gerci manolyayla konustuk bozulmus hali de kapaliymis onunda. Kafam karisti artik bilkiyorum yaSanirim az bi yirtilma oluyo
Azcik yirtilmamasi imkansiz canim imkansiz yani kucucuk delik.Ay korkuyorum ben ya o da olmazsa nolcak
O ihtimali düşünmek bile istmeıyprım yaBilmiyorum onuda dusunuyorum kara kara ya yirtilmazssa napcaz o zaman biz
Benim böyle bir niyetim yok gerçekten. Anlamlandıramadım o yüzden sordum. O kişi iki hesap ile aktifken pasiftim çünkü. Polemik yaratmak niyetinde değilim yapılan yanlış yönlendirmeler yüzünde aylardır burada mağdur oluyoruz maalesef. Ki benim asla böyle bir niyetim olmadı. Doğru bilgiler olsun bu topic amacına ulaşsın istiyorum ben de bu kuyunun içinden biri olduğum için maalesef ki. Siz de haklısınız kusura bakmayın.Hanımlar,
bu ara sık sık bu topiğe uyarı yapmak ritüelimiz olmaya başladı farkında mısınız? Üyelik iptali yapılan ya da banlanan üyeler hakkında yorum yazmazsanız cevap hakkı doğmaz, konunuz gerçekten ameliyat hakkında bilgilerinizi paylaşmak mı yoksa ters düştüğünüz üyeler hakkında yazmak mı?
Bu topikten faydalanmak isteyenler çekişme ve çekiştirme okumak istemiyorlardır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?