Kızlar belki biz tam iliskiyi beceremedik ondan olmadi bilmiyorumki sakaryanin da öyleymis gerci manolyayla konustuk bozulmus hali de kapaliymis onunda. Kafam karisti artik bilkiyorum ya
Kapalı olması kötü değil bence canım da zamanla açılıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum seni rahatsız etmeyecekse bence gerisi teferruat

Bogazmanzarasi cnm benim aklıma şöyle birsey geldi şimdi sen açtırsam mı fln deyince. Eşin bakmıştı darlığı fln görmüştü ve hala zorlandığınızı da biliyor ilişkiye girerken. Acaba sen açtırınca bian da oranın acılması ilikşkiye girmeyi kolaylaştıracağı için noldu birden bire de kolayca giriyoruz demesin yada yine açıp bakarsa farklı görünmesin orası ay nerden aklıma geldi bunalr bilmiyorum cok mu detay bilemedim

Detay ama mantıklı da bence bu da ihtimal

Kapalı olması kötü değil bence canım da zamanla açılıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum seni rahatsız etmeyecekse bence gerisi teferruat

Kızlar manolyaya sordum bende onun esi anlamams actrdigini..
Ya ne bilim bahane bulurum bulamazmiyimki? Off ne bileyim ya actrmasam da doktor anlicak gerci alttan muayenede es yanimizda oluomuki onu da bilmiyorum da

Cok mantikli ama soyledigin canim

Kızlar manolyaya sordum bende onun esi anlamams actrdigini..
Ya ne bilim bahane bulurum bulamazmiyimki? Off ne bileyim ya actrmasam da doktor anlicak gerci alttan muayenede es yanimizda oluomuki onu da bilmiyorum da
Bilemedim işte cnm oyle bian aklıma geldi de paylaşayım sizle de dedim nolur nolmaz diye

Kızlae bu dikim sonrasinda kaşıntı olabilir normal demisti doktoruk
Siz yasadinixmi? Yasadiysaniz nekadae surede gecti kasinti

Kızlar ya yarin size de bi foto atim yorum yapin bana fikir verin bi

Bildigim kadariyla kizlik yapisi cok dar olan insanlar zaten bir operasyon geciriyorlar

Esinle iliski esnasinda zorlandigini ve bi dontora gozukmek istediguini soylesen anlayisla karsilayacagini dusunuyorum

Ama yanlış anlama erkek olarak dar olmasi onun hosuna giden bi durum sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…