Hersey geliyo aklima artik benim yaO ihtimali düşünmek bile istmeıyprım ya
Ben o kanın azında Çoğunda da değilim ya az da olsa gelsin de yeter ki gelsinAzcik yirtilmamasi imkansiz canim imkansiz yani kucucuk delik.
Hadi ya buda sknti desene yaKızlar belki biz tam iliskiyi beceremedik ondan olmadi bilmiyorumki sakaryanin da öyleymis gerci manolyayla konustuk bozulmus hali de kapaliymis onunda. Kafam karisti artik bilkiyorum ya
Kan gelio canim o kadar zorlamaya gelmese sacma olur zaten onu merak etmeBen o kanın azında Çoğunda da değilim ya az da olsa gelsin de yeter ki gelsin
Kapalı olması kötü değil bence canım da zamanla açılıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum seni rahatsız etmeyecekse bence gerisi teferruatKızlar belki biz tam iliskiyi beceremedik ondan olmadi bilmiyorumki sakaryanin da öyleymis gerci manolyayla konustuk bozulmus hali de kapaliymis onunda. Kafam karisti artik bilkiyorum ya
Detay ama mantıklı da bence bu da ihtimalBogazmanzarasi cnm benim aklıma şöyle birsey geldi şimdi sen açtırsam mı fln deyince. Eşin bakmıştı darlığı fln görmüştü ve hala zorlandığınızı da biliyor ilişkiye girerken. Acaba sen açtırınca bian da oranın acılması ilikşkiye girmeyi kolaylaştıracağı için noldu birden bire de kolayca giriyoruz demesin yada yine açıp bakarsa farklı görünmesin orası ay nerden aklıma geldi bunalr bilmiyorum cok mu detay bilemedim
Kapalı olması kötü değil bence canım da zamanla açılıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum seni rahatsız etmeyecekse bence gerisi teferruat
Kızlar manolyaya sordum bende onun esi anlamams actrdigini..Bogazmanzarasi cnm benim aklıma şöyle birsey geldi şimdi sen açtırsam mı fln deyince. Eşin bakmıştı darlığı fln görmüştü ve hala zorlandığınızı da biliyor ilişkiye girerken. Acaba sen açtırınca bian da oranın acılması ilikşkiye girmeyi kolaylaştıracağı için noldu birden bire de kolayca giriyoruz demesin yada yine açıp bakarsa farklı görünmesin orası ay nerden aklıma geldi bunalr bilmiyorum cok mu detay bilemedim
Cok mantikli ama soyledigin canimBogazmanzarasi cnm benim aklıma şöyle birsey geldi şimdi sen açtırsam mı fln deyince. Eşin bakmıştı darlığı fln görmüştü ve hala zorlandığınızı da biliyor ilişkiye girerken. Acaba sen açtırınca bian da oranın acılması ilikşkiye girmeyi kolaylaştıracağı için noldu birden bire de kolayca giriyoruz demesin yada yine açıp bakarsa farklı görünmesin orası ay nerden aklıma geldi bunalr bilmiyorum cok mu detay bilemedim
Bilemedim işte cnm oyle bian aklıma geldi de paylaşayım sizle de dedim nolur nolmaz diyeKızlar manolyaya sordum bende onun esi anlamams actrdigini..
Ya ne bilim bahane bulurum bulamazmiyimki? Off ne bileyim ya actrmasam da doktor anlicak gerci alttan muayenede es yanimizda oluomuki onu da bilmiyorum da
Nasil biseyin icine girdik bi bilsemCok mantikli ama soyledigin canim
Cok seyden bi isin icine girdik anladin sen canimNasil biseyin icine girdik bi bilsem
Aynen oyle oldu.. sag salim cikalim da bi insallahCok seyden bi isin icine girdik anladin sen canim
Kızlar ya yarin size de bi foto atim yorum yapin bana fikir verin biCok seyden bi isin icine girdik anladin sen canim
At cnm bakalımKızlar ya yarin size de bi foto atim yorum yapin bana fikir verin bi
Aminnnn insallah canim yaAynen oyle oldu.. sag salim cikalim da bi insallah
Tamam canim bana yarin at bakiyim biKızlar ya yarin size de bi foto atim yorum yapin bana fikir verin bi
Kızlar ya yarin size de bi foto atim yorum yapin bana fikir verin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?