Kizlar ya bisey okudum ben ya bilginiz varmi iliski sirasinda bazen vajina duvari catliyomus o neden oluyo ya yogun bi kan geliyomus o durumda hemen hastaneye gitmek gerekirmis mudahele edilmesi icin hayati risk tasirmis hep o geliyo aklima

Kizlar ya bisey okudum ben ya bilginiz varmi iliski sirasinda bazen vajina duvari catliyomus o neden oluyo ya yogun bi kan geliyomus o durumda hemen hastaneye gitmek gerekirmis mudahele edilmesi icin hayati risk tasirmis hep o geliyo aklima
Coit yırtığı dedikleri sanırım canım zardan fazlası yırtılıyor galiba ama o yapısal bir şey bence sizde bende olmaz bence dar değiliz anormal şekilde anatomik olarak öyle olsa başta olurdu

Canim sen oldunmu islem kime oldun nekadar zaman oldu evet kasinti oluyo benim ara ara oluyo nadir

Evet oldum 18 ocakta kontrolum var ama daha erken veya daha gec gidebilirim doktorumla bu kinuyu konustum

2 hafta bitmek uxere yada bitti tam oldugum tarihi karistiryorum cuma gunuydu.. nasıl hafizamdan silmek istemissem sadece kontrol gunu aklimda
Araligin 2m yada 3. Haftasi oldum

Coit yırtığı dedikleri sanırım canım zardan fazlası yırtılıyor galiba ama o yapısal bir şey bence sizde bende olmaz bence dar değiliz anormal şekilde anatomik olarak öyle olsa başta olurdu
Ya allah korusun olmaz degilmi ya cunku vajina darligiyla ordaki darlik cok baska biseymis biz diktirdik ya aklima o geldi ama vajina darligi farkli biseymis gerci dogru olsa allah korusun basta olurdu

Himm anladim canim gecmis olsun sanada seninde cok cabuk gecer insallah

Gecmiş olsun cnm inş güzel haberi sendne de alırız

Ins ins hic kötu sonuc alan oldumu arkadaslar
Benim bildiğim kadarıyla tuttu denilenler sonuç aldı hep, teyit için başka doktora gidip rahatlatırsın kendini, tabi kendin bilirsin de. Yanlışım varsa sonuç konusunda düzeltsin arkadaşlar. Bildiğimi yazmaya korkuyorum artık.

Zamanla açılacak sanırım yani esnetecek gibi orayı ozmn yırtılır mı bilemedim ay ne zor her adım Allahım sen hepimize yardım et
Ya bisey diymmi bu dertten muzdarip
Ne cok kisi varmis ben bukadar degildir saniyodum allahim sen yardim et hepmize acilir bence zamanla sonucta orasi ne biliyim esner yani cok usandim vallahi

Ben bu konuyu takip etmeye başladıktan sonra olumsuz sonuç duymadım sanki yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…