Kizlar ya bisey okudum ben ya bilginiz varmi iliski sirasinda bazen vajina duvari catliyomus o neden oluyo ya yogun bi kan geliyomus o durumda hemen hastaneye gitmek gerekirmis mudahele edilmesi icin hayati risk tasirmis hep o geliyo aklimaAt cnm bakalım
Canim sen oldunmu islem kime oldun nekadar zaman oldu evet kasinti oluyo benim ara ara oluyo nadirKızlae bu dikim sonrasinda kaşıntı olabilir normal demisti doktoruk
Siz yasadinixmi? Yasadiysaniz nekadae surede gecti kasinti
Coit yırtığı dedikleri sanırım canım zardan fazlası yırtılıyor galiba ama o yapısal bir şey bence sizde bende olmaz bence dar değiliz anormal şekilde anatomik olarak öyle olsa başta olurduKizlar ya bisey okudum ben ya bilginiz varmi iliski sirasinda bazen vajina duvari catliyomus o neden oluyo ya yogun bi kan geliyomus o durumda hemen hastaneye gitmek gerekirmis mudahele edilmesi icin hayati risk tasirmis hep o geliyo aklima
Kizlar turgay bey zamanla duzelir ama acsak sorun hemen cozulur gelebilirsen dediAt cnm bakalım
Canim sen oldunmu islem kime oldun nekadar zaman oldu evet kasinti oluyo benim ara ara oluyo nadir
Ya allah korusun olmaz degilmi ya cunku vajina darligiyla ordaki darlik cok baska biseymis biz diktirdik ya aklima o geldi ama vajina darligi farkli biseymis gerci dogru olsa allah korusun basta olurduCoit yırtığı dedikleri sanırım canım zardan fazlası yırtılıyor galiba ama o yapısal bir şey bence sizde bende olmaz bence dar değiliz anormal şekilde anatomik olarak öyle olsa başta olurdu
Himm iyiymis aslinda yirticak heralde orayi degilmi diycekmisin esine actirdim fln diyeKizlar turgay bey zamanla duzelir ama acsak sorun hemen cozulur gelebilirsen dedi
Kizlar turgay bey zamanla duzelir ama acsak sorun hemen cozulur gelebilirsen dedi
Himm anladim canim gecmis olsun sanada seninde cok cabuk gecer insallahEvet oldum 18 ocakta kontrolum var ama daha erken veya daha gec gidebilirim doktorumla bu kinuyu konustum
2 hafta bitmek uxere yada bitti tam oldugum tarihi karistiryorum cuma gunuydu.. nasıl hafizamdan silmek istemissem sadece kontrol gunu aklimda
Araligin 2m yada 3. Haftasi oldum
Gecmiş olsun cnm inş güzel haberi sendne de alırızEvet oldum 18 ocakta kontrolum var ama daha erken veya daha gec gidebilirim doktorumla bu kinuyu konustum
2 hafta bitmek uxere yada bitti tam oldugum tarihi karistiryorum cuma gunuydu.. nasıl hafizamdan silmek istemissem sadece kontrol gunu aklimda
Araligin 2m yada 3. Haftasi oldum
Zamanla açılacak sanırım yani esnetecek gibi orayı ozmn yırtılır mı bilemedim ay ne zor her adım Allahım sen hepimize yardım etHimm iyiymis aslinda yirticak heralde orayi degilmi diycekmisin esine actirdim fln diye
Gecmiş olsun cnm inş güzel haberi sendne de alırız
İnşallah sen de güzel haberler ile dönersin, herkes de güzel sonuç alırIns guzel bir haber alayimda kosa kosa yazacagim ins:):)
İnşallah sen de güzel haberler ile dönersin, herkes de güzel sonuç alır
Benim bildiğim kadarıyla tuttu denilenler sonuç aldı hep, teyit için başka doktora gidip rahatlatırsın kendini, tabi kendin bilirsin de. Yanlışım varsa sonuç konusunda düzeltsin arkadaşlar. Bildiğimi yazmaya korkuyorum artık.Ins ins hic kötu sonuc alan oldumu arkadaslar
Ya bisey diymmi bu dertten muzdaripZamanla açılacak sanırım yani esnetecek gibi orayı ozmn yırtılır mı bilemedim ay ne zor her adım Allahım sen hepimize yardım et
İnsallah alirsin canimIns guzel bir haber alayimda kosa kosa yazacagim ins:):)
Ben bu konuyu takip etmeye başladıktan sonra olumsuz sonuç duymadım sanki yanlış hatırlamıyorsamBenim bildiğim kadarıyla tuttu denilenler sonuç aldı hep, teyit için başka doktora gidip rahatlatırsın kendini, tabi kendin bilirsin de. Yanlışım varsa sonuç konusunda düzeltsin arkadaşlar. Bildiğimi yazmaya korkuyorum artık.
Benim bildiğim kadarıyla tuttu denilenler sonuç aldı hep, teyit için başka doktora gidip rahatlatırsın kendini, tabi kendin bilirsin de. Yanlışım varsa sonuç konusunda düzeltsin arkadaşlar. Bildiğimi yazmaya korkuyorum artık.
bende konusurken korkuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?