Ay kiyamam ya hic bi gunahin yokken olan sana oldu ya dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyolar hakkatensen korkma. Hepiniz benden fazla aktif yazıyorsunuz ama ben baskı altındayım hayırlısı bakalım. Seyrek yazılarımı daha da seyrekleştireceğim özelden konuşuruz bol bol
Kuzum öyle bisey baya tehlikeye girer onu da hicvi doktor yapmazdi o zaman emin ol yani ifşa okur direkt doktor icin de kötü bisey sonucta bakanliga kadar gider olay sen onlari aklina getirme öyle srylere yol accagini hic sanmiyorum..Ya allah korusun olmaz degilmi ya cunku vajina darligiyla ordaki darlik cok baska biseymis biz diktirdik ya aklima o geldi ama vajina darligi farkli biseymis gerci dogru olsa allah korusun basta olurdu
Esime demem ya desem simdi doktora gerek yokki seninki dar zamanla acilcak biz iliski yasadikca der beni vazgecirir bide sonra yaptiririm gizlice anlar fln.. hic uyandirmiyim diorum ya burda ona o kadar saydirdim sandigim kadar mal bi adam degilmis baksana hic demedi nie kan gelmio nie giremiyrouz fln die ilk gun ben sorunca da esnektir askim o onemli drgil dedi kendimden cok utandim kizlar valla mecburdum yaptrmaya ama yillardir sevdigim adami taniyamamis olmama sasirdim utandim.Himm iyiymis aslinda yirticak heralde orayi degilmi diycekmisin esine actirdim fln diye
Bilmiyorum ya esneyecek muhtemelen ama aci vercek baya bi süre anlasilan actirmak en iyisi gibi gorunuo yine ya..Zamanla iliskiye girerek vajina esneyecek yani oylemi?
Peki sen ne dusunuyorsun napicaksin
Merhaba,Benim böyle bir niyetim yok gerçekten. Anlamlandıramadım o yüzden sordum. O kişi iki hesap ile aktifken pasiftim çünkü. Polemik yaratmak niyetinde değilim yapılan yanlış yönlendirmeler yüzünde aylardır burada mağdur oluyoruz maalesef. Ki benim asla böyle bir niyetim olmadı. Doğru bilgiler olsun bu topic amacına ulaşsın istiyorum ben de bu kuyunun içinden biri olduğum için maalesef ki. Siz de haklısınız kusura bakmayın.
Bu açıklama için çok çok teşekkür ediyorum. Söylediğiniz gibi herkes kendi doktoru hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapıp başkasının doktoru hakkında yorum yapmamış olsa bu durumlar hiç olmayacak. Burada insanlar tecrübelerini paylaşıp, malesefki ortak derdimizin çözüm arayışını hedef belirlemek mantıklı iken; doktor sahte, doktor reklamcı, şu profil sahte, bu profil çok konuşuyor gibi bir sürü mevzu oluyor. Bir de üyenin uyarı yapmasını anlamadım ama bu konuyla da sizi meşgul etmek istemediğimden susuyorum. Dilerim bundan sonra bu şekilde itam ve davranışlarla sizi de meşgul etmeyiz, dilerim herkes üslubuna dikkat eder de topik amacına hizmet eder. Yazdıklarınızın direkt bana olmadığını belirttiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Son olarak cevap hakkı doğması konusunda da haklısınız dikkat edeceğimMerhaba,
direkt size değil yazdıklarım ama genel olarak benim hatırladığım ya da bize yansıtılmaya başlandığı yaklaşık tarih 15 günlük bir durum, sürekli bir reklam yapılıyor ithamı, ithamlara cevap ve sonrasında polemik olarak devam ediyor konu.
Sitede reklam veya karalama zaten yasak, bu gibi durumlarda topiklerde ithamlar iddialarda bulunmak yerine şikayet et butonuna basarak bildirmek en makul yoldur, yönetim gerekli incelemeleri yapar, ona göre hareket eder.
Ama maalesef bu topikte hem ithamlar konuda yazılıp çiziliyor hem de her banlananın ardından diğerleri yorum yazarak cevap hakkı doğmasına sebebiyet veriyor.
Reklam yapıyor ithamıyla karşı karşıya kalan üyeler yönetimle görüştükten sonra üyelikleri devam ediyorsa demek ki ortada reklam yapılması gibi bir durum yok, konuyu uzatıp tartışmak da banlanmaktan başka birşey getirmiyor ne yazık ki, kaldı ki burada doktorların adı geçebilir, kimi memnundur kimi değildir, herkes tecrübesini yazar, fikir alışverişi yapar, mühim olan bu topiği okuyanların sadece yorumları baz alarak doktor tercihi yapmamasıdır, bu topikte yazmıştım yanılmıyorsam açılan bu konuların misyonu isimleri geçen doktorlara yönlendirmek değildir, yazılanlar baz alınarak hareket edilmemelidir çünkü söz konusu sağlığınızdır, hangi doktorlar bu operasyonu yapıyor bilgisi, operasyon detayları, süreç hakkında fikir alınır sonra da gidip yüz yüze görüşülür, akla yatan doktorla detaylar konuşulur ve operasyon yaptırılır.
Sağlık söz konusu olunca Jinekologdan KBB uzmanına kadar her doktor için takip edilmesi gereken yol budur, yaptıkları tüm operasyonların hasta memnuniyetlerini istatistiksel değerlendirdiğinizde hiçbir uzmandan yüzde yüz memnun kalma diye birşey yoktur, 100 hastadan 10 tanesi memnun kalmadım diyebilir veya 100 hastadan sadece 20 tanesi sonuçtan mutludur, bu doktoru kötü veya iyi yapmaz, ki bir cerrahi operasyondan doktordan hoşnutluk kişiden kişiye de değişkenlik gösterir.
Umuyorum artık bilgi ve tecrübelerin yazıldığı, itham ve iddiaların ortaya atılmadığı bir topik olur.
Bu açıklama için çok çok teşekkür ediyorum. Söylediğiniz gibi herkes kendi doktoru hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapıp başkasının doktoru hakkında yorum yapmamış olsa bu durumlar hiç olmayacak. Burada insanlar tecrübelerini paylaşıp, malesefki ortak derdimizin çözüm arayışını hedef belirlemek mantıklı iken; doktor sahte, doktor reklamcı, şu profil sahte, bu profil çok konuşuyor gibi bir sürü mevzu oluyor. Bir de üyenin uyarı yapmasını anlamadım ama bu konuyla da sizi meşgul etmek istemediğimden susuyorum. Dilerim bundan sonra bu şekilde itam ve davranışlarla sizi de meşgul etmeyiz, dilerim herkes üslubuna dikkat eder de topik amacına hizmet eder. Yazdıklarınızın direkt bana olmadığını belirttiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Son olarak cevap hakkı doğması konusunda da haklısınız dikkat edeceğim
Hadi ya bak okadarda korkuyodun sen ya ne guzel sana guveniyomusKuzum öyle bisey baya tehlikeye girer onu da hicvi doktor yapmazdi o zaman emin ol yani ifşa okur direkt doktor icin de kötü bisey sonucta bakanliga kadar gider olay sen onlari aklina getirme öyle srylere yol accagini hic sanmiyorum..
Esime demem ya desem simdi doktora gerek yokki seninki dar zamanla acilcak biz iliski yasadikca der beni vazgecirir bide sonra yaptiririm gizlice anlar fln.. hic uyandirmiyim diorum ya burda ona o kadar saydirdim sandigim kadar mal bi adam degilmis baksana hic demedi nie kan gelmio nie giremiyrouz fln die ilk gun ben sorunca da esnektir askim o onemli drgil dedi kendimden cok utandim kizlar valla mecburdum yaptrmaya ama yillardir sevdigim adami taniyamamis olmama sasirdim utandim.
Bilmiyorum ya esneyecek muhtemelen ama aci vercek baya bi süre anlasilan actirmak en iyisi gibi gorunuo yine ya..
Evet bilseydim belki diktirmezdim bile.. gerci biraz da giremeyince güven geldi onaHadi ya bak okadarda korkuyodun sen ya ne guzel sana guveniyomus
İnsan onuda goze alamiyo iste ya zorlaninca demistir zaten sknti yok fln diye inanmistirda iste ne zaman esnerki acaba ya hep bu iskenceye mi donuscekEvet bilseydim belki diktirmezdim bile.. gerci biraz da giremeyince güven geldi ona
Kuzum gözünaydin sonunda kurtuldun darisida bizlerin basina olsun insallah yaa bende tam iyiyim diyorum sonra yine senaryolar yazilmaya basliyo kafamda dün baya inceledim o bolgemi kapali bence cok dikkat cekmuyo aynadan inceledim resim cektim falan o adet deligi diye biraktigi yer belli minicik aynadan resimlerde daha yakindan cekince buyuk gibi geliyomus gozumuze onu anladim kanamanin olacagina artik inaniyorum ama ilerde esim nasil nerden giricek anlam veremiyorum resimden inceleyince sinirlerim bozuluyo hepEvet bitanem darisi hatta daha guzelleri size olsun.. siz iyiki varsiniz kiz iliski aninda bile siz geldiniz aklima hep mahrem de kalmadi artik tobe tobesize nasil haber versem die cirpindim
G Gecekusu123 kuzum sen napti psikolojik olarak daha iyimisin?ben atlattim bndan sonra Allah izin verdigi kadar kendimi size adiyorumelimden geldigi kadar yazarim istediginizi sorun doktor da farketmez hemen hemen hersey ayni oluo nasilsa
Ayy insllah cnmda görüntünün verdigi risklilik var iste girisin nerden olacagini bilsem ona göre yorum yapacagim fakat tm kendimi inandiriyorum bu seferde baska bi senaryolar yaziliyo kafamdaKuzum sen korkma niye korkuyosun bak sonucta tutmus orayi acip inceliycek kadar manyak degildir isiklari kapatirsin utaniyorum dersin o sekilde halledersin skma canini artik sen
Pardon calismiyorda ne demek ya adam takir takir calisiyo yani?Cnmm ben korkudan öldüm sahte falan dıyince
Yoksa banane doltorlardan
Benım pıskolojım ne olacak? Korkuyoruz işte
Süreklı doktor kötuleyıp sahte demesı
Benı şüpheye düşürdü birde süreklı doktora gıdıcek gıtmedı bır türlü
Bende şüphelendım
Bırde akın beyı önerememkı adam calısmıyor
Canım artık bu konu hakkında yorum yapmayalım
Herkes en ıyı sonucu alır ınsallah:)
Pıskolıjımız ıyı olsa borbırımızı yemezdık zaten
Kuzum bana da resim atsana.ben actrcam galiba kuzm ya tam acilmadikiKuzum gözünaydin sonunda kurtuldun darisida bizlerin basina olsun insallah yaa bende tam iyiyim diyorum sonra yine senaryolar yazilmaya basliyo kafamda dün baya inceledim o bolgemi kapali bence cok dikkat cekmuyo aynadan inceledim resim cektim falan o adet deligi diye biraktigi yer belli minicik aynadan resimlerde daha yakindan cekince buyuk gibi geliyomus gozumuze onu anladim kanamanin olacagina artik inaniyorum ama ilerde esim nasil nerden giricek anlam veremiyorum resimden inceleyince sinirlerim bozuluyo hep
Canim bence iylestikce daha cok toparlanir nasilKuzum gözünaydin sonunda kurtuldun darisida bizlerin basina olsun insallah yaa bende tam iyiyim diyorum sonra yine senaryolar yazilmaya basliyo kafamda dün baya inceledim o bolgemi kapali bence cok dikkat cekmuyo aynadan inceledim resim cektim falan o adet deligi diye biraktigi yer belli minicik aynadan resimlerde daha yakindan cekince buyuk gibi geliyomus gozumuze onu anladim kanamanin olacagina artik inaniyorum ama ilerde esim nasil nerden giricek anlam veremiyorum resimden inceleyince sinirlerim bozuluyo hep
İylestikce daha toparlar orayo daha guzel olur bence goruntu olarak canim o senaryolar hic bitmez zaten ya ufak delik var diyosun ya ordan olur heralde orasi yirtilirdaAyy insllah cnmda görüntünün verdigi risklilik var iste girisin nerden olacagini bilsem ona göre yorum yapacagim fakat tm kendimi inandiriyorum bu seferde baska bi senaryolar yaziliyo kafamda
Bence de cnm endişe etme kafa ister istemez senaryolar yazıyo da doktorların dediğini unutma hersry yolundaAyy insllah cnmda görüntünün verdigi risklilik var iste girisin nerden olacagini bilsem ona göre yorum yapacagim fakat tm kendimi inandiriyorum bu seferde baska bi senaryolar yaziliyo kafamda
Ciddi misin ben şokKızlar doktor actrmaya 1000 tl diyo ya offf biktim artik o da para
Evet yine turgay beye gitseydim almicakti ama simdi baska doktora gidince böyleCiddi misin ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?