herkes bulmuş yolunu işte canım.. belki indirim yaptırırım yeterki şu sorun düzelsin artık ya gidiyimmi yarın yoksa acele etmesemmi kararsız kaldım
Cnm okdr zorlandıktan sonra nasıl açıldığı ile ilgili ona mantıklı seyler söylemen lazım bence iyileşme süreci ne kdrmış ozmn kdr iyileşir dini açtırsan

bilmiyorumki canm ya bende emin olamadım bide yaptrmadgma pişman olurum die korkuyorum eşimin yanına gdnce hiç yaptramam... sen olsan napardın
Kuzum ben senin aklini karistirmak istemem ama ben yaptirmazdim sanirim beklerdim biraz acilcakmi diye denerdim yani cunku ilk bu olayi yasadigimizda sonradan sonradan acildi yine oyle olcaktir diye dusunuyorum ben ama sen bilirsin

Canim niye bukadar acele ediyosunki orasi acilcaktir zamanla bence ya onceden oyle olmadimi zamanla acildi yani
canm yaptrdım yaptrdım yaptrmazsam esimin ynına gidince yaptramam küçük bi şehre gtcez orda zaten ne yapsam haberi olur cesaret edemem ondan ya şimdi yaptrcam ya da hiç yaptrmıcam..

Peki turgay hocaya sordugunda ne dedi orasi zamanla aciklimiycakmiymis
o da dedi ya zamanla acılır ama gelsen hemen hallederiz sorun hemen çözülür operasyonla dedi.. ben ortaya cıkar die korkuyorum bişey olsa kadın doğuma gitsek eşimle alttan muayenede deseki senin burası nie böyle kapalı ne dicemki

Ayyyy allahim hersey bi dert kabus bitmiyo ya kuzum ortaya bisey cikar fln diyosan o zaman yaptir

Canlar selaml. Siz spreyi sıktiktan sonra yikiyor musunuz yoksa biraz bekledikten sonra siliyor musun. Tahris olacak diye korkuyorum bide pisik olmussun gibi bir yanma hissi var ama tabiki de dayanilmayacak gibi degil

kız azcık sık dişini , 1,5 ay sonra daha farklı olur ama hergün çalışma yapmanız gerekiyor. Canım acıya acıya hadi gel deneyelim diyodum eşim bana kıyamıyodu boşver diyodu , ben olsun yapalım diyodum Sonra laçkalaşıyo merak etmee , doktorlara gidip pskolojini bozma

Canlar selaml. Siz spreyi sıktiktan sonra yikiyor musunuz yoksa biraz bekledikten sonra siliyor musun. Tahris olacak diye korkuyorum bide pisik olmussun gibi bir yanma hissi var ama tabiki de dayanilmayacak gibi degil
Selam canim yok ben yikamiyodum canim vucut hemen emiyodu zaten zaten sonrasinda yine tuvaleti geliyo insanin mutlaka tuvaletten cikinca yikamis oluyodum yok canim silmiyosun skyosun bekliyosun oyle emiyo vucut onu iki fis fis ck cok sikmadikca tahris olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…