canm sana foto atsam yorum yaparmısın ya ya normal değilki bizimki dikimya kuzum ondan korkuyorum ben kadın doğumcuya fln gtsem acaba anlarmı dikimi die.. çünkü altta oluo delik normalde benm altı kapalı ortası delik.. canm bi bak da fotoya belki gitmem kendim parmagımla alıştrma yapsam acılırmıki.. baya deri yani nasıl acılcak bilemedım

Tamam canim cok sagol :)

Hic mi giremedi? Yoksa girdi de senin canin hala cok mu yaniyor canim
canım girdi hatta son günlerde nerdeyse tamamı giriodu acıo evet ama acısı hiç problem değil benm için.. açılmazsa doğuma kontrole gdnce alttan bakıolarya anlar doktr bişey der die korktum.. 1000 tl de hiç veresim yok ya acıkcası

Ay dogru dedin katiliyorum sana ben disini sksin bencede

Kiz hep oyle kapalimi kalcak sanki acilir canim ya

Kuzum ilk iliskimizde bile baya zorlaniyorduk girmesi icin ama zamanla aciliyor bence bu da boyle olacak zamanla esner sen merak etme
kızlar turgay beye yine sordum ne kadar sürede açılır die 6 ay düzenli ilişkiyle baya rahatlarsın dedi.. doğum için de sorun olmaz demiş..

Canım doktorlar belkim anlayabilir. Olsun kuzum deri, zar zaten yırtılcak . Sana çektiğim acıyı ben tarif edemem yok heralde olmucak diyodum . Eşim içime girmeye çalışırken ben ıkınıyodum daha çok açılırmış orası. Acele etme derim

Cnm Sakarya bildigim kadarıyla actırmadı en son hamileydi cok kez de muayeneye gitmiştir acaba bir sıkıntı yaşadımı muayene esnasında fln biliyor musun hiç konuşmuş muydunuz Bogazmanzarasi
canm konustuk da onun engelimi ne varmıs normal doğum yapamcagı için alttan baktrmam diodu.. bide benm bu kontrole gttgm doktora actrmaya gtti doktor hiç gerek yok bütünleşmiş zamanla esner o fln demiş acmamıştı..

aaynen aynen , ayyy ben acıdan kıvranıyodum , dur diye bağrıyordum, acıdan bacaklarım titriyodu yok ya yapamıcam diyodum. Zamanla oldu ama geçti gitti
benm de öyle oluodu daha önceki ilişkimde hiç bu kadar bagırdığımı hatrlamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…