- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
yollar fln da karlı hiç gidesim yok ya varya uğraştığımız şeylere bakOfff ya ben bitti diyodum ya canim sonra bisey ortaya fln cikar diyosan actir o zaman biraz
aynen öyle Allahın cezası bitmio çıkmaya çalıştkça daha çok batıyosun sanki.
Bende senjn gibi dusunuyorumKuzum ilk iliskimizde bile baya zorlaniyorduk girmesi icin ama zamanla aciliyor bence bu da boyle olacak zamanla esner sen merak etme
canm sana foto atsam yorum yaparmısın yakız azcık sık dişini , 1,5 ay sonra daha farklı olur ama hergün çalışma yapmanız gerekiyor. Canım acıya acıya hadi gel deneyelim diyodum eşim bana kıyamıyodu boşver diyodu , ben olsun yapalım diyodum Sonra laçkalaşıyo merak etmee , doktorlara gidip pskolojini bozma
Selam canim yok ben yikamiyodum canim vucut hemen emiyodu zaten zaten sonrasinda yine tuvaleti geliyo insanin mutlaka tuvaletten cikinca yikamis oluyodum yok canim silmiyosun skyosun bekliyosun oyle emiyo vucut onu iki fis fis ck cok sikmadikca tahris olmaz
canım girdi hatta son günlerde nerdeyse tamamı giriodu acıo evet ama acısı hiç problem değil benm için.. açılmazsa doğuma kontrole gdnce alttan bakıolarya anlar doktr bişey der die korktum.. 1000 tl de hiç veresim yok ya acıkcasıHic mi giremedi? Yoksa girdi de senin canin hala cok mu yaniyor canim
açtırmadan olmuyor mu bu operasyonu olanlar bizi bilgilendirseler keşkeKızlar doktor actrmaya 1000 tl diyo ya offf biktim artik o da para
Ay dogru dedin katiliyorum sana ben disini sksin bencedekız azcık sık dişini , 1,5 ay sonra daha farklı olur ama hergün çalışma yapmanız gerekiyor. Canım acıya acıya hadi gel deneyelim diyodum eşim bana kıyamıyodu boşver diyodu , ben olsun yapalım diyodum Sonra laçkalaşıyo merak etmee , doktorlara gidip pskolojini bozma
Kiz hep oyle kapalimi kalcak sanki acilir canim yacanım girdi hatta son günlerde nerdeyse tamamı giriodu acıo evet ama acısı hiç problem değil benm için.. açılmazsa doğuma kontrole gdnce alttan bakıolarya anlar doktr bişey der die korktum.. 1000 tl de hiç veresim yok ya acıkcası
Canim bence acilir bak herkes ayni seyi diyo zamanla genisler iyceyollar fln da karlı hiç gidesim yok ya varya uğraştığımız şeylere bak
kızlar turgay beye yine sordum ne kadar sürede açılır die 6 ay düzenli ilişkiyle baya rahatlarsın dedi.. doğum için de sorun olmaz demiş..Kuzum ilk iliskimizde bile baya zorlaniyorduk girmesi icin ama zamanla aciliyor bence bu da boyle olacak zamanla esner sen merak etme
canm sana foto atsam yorum yaparmısın yaya normal değilki bizimki dikimya kuzum ondan korkuyorum ben kadın doğumcuya fln gtsem acaba anlarmı dikimi die.. çünkü altta oluo delik normalde benm altı kapalı ortası delik.. canm bi bak da fotoya belki gitmem kendim parmagımla alıştrma yapsam acılırmıki.. baya deri yani nasıl acılcak bilemedım
sakarya actrmadı manolya actrdı canm bende kararsız kaldımaçtırmadan olmuyor mu bu operasyonu olanlar bizi bilgilendirseler keşke
aaynen aynen , ayyy ben acıdan kıvranıyodum , dur diye bağrıyordum, acıdan bacaklarım titriyodu yok ya yapamıcam diyodum. Zamanla oldu ama geçti gittiAy dogru dedin katiliyorum sana ben disini sksin bencede
Rica ederim tatlimTamam canim cok sagol :)
Eeee iyi ozaman iste sorun yok o zamankızlar turgay beye yine sordum ne kadar sürede açılır die 6 ay düzenli ilişkiyle baya rahatlarsın dedi.. doğum için de sorun olmaz demiş..
canm konustuk da onun engelimi ne varmıs normal doğum yapamcagı için alttan baktrmam diodu.. bide benm bu kontrole gttgm doktora actrmaya gtti doktor hiç gerek yok bütünleşmiş zamanla esner o fln demiş acmamıştı..Cnm Sakarya bildigim kadarıyla actırmadı en son hamileydi cok kez de muayeneye gitmiştir acaba bir sıkıntı yaşadımı muayene esnasında fln biliyor musun hiç konuşmuş muydunuzBogazmanzarasi
Hersey bi aci hersey bi sknti bu nedir ya bende cok korkuyorumaaynen aynen , ayyy ben acıdan kıvranıyodum , dur diye bağrıyordum, acıdan bacaklarım titriyodu yok ya yapamıcam diyodum. Zamanla oldu ama geçti gitti
benm de öyle oluodu daha önceki ilişkimde hiç bu kadar bagırdığımı hatrlamıyorum :))aaynen aynen , ayyy ben acıdan kıvranıyodum , dur diye bağrıyordum, acıdan bacaklarım titriyodu yok ya yapamıcam diyodum. Zamanla oldu ama geçti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?