Ne çektikk beee , hepp bayanlar çekio zatiiHersey bi aci hersey bi sknti bu nedir ya bende cok korkuyorum
benm de öyle oluodu daha önceki ilişkimde hiç bu kadar bagırdığımı hatrlamıyorum :))
amaan ne bileyim kız korktumEeee iyi ozaman iste sorun yok o zaman
Katiliyorum sana hersey hep bize hep bizeNe çektikk beee , hepp bayanlar çekio zatii
Canim tam o esnadami ikiniyosun ama orasi kasilmazmi o zaman hic girmezgeçer geçer ıkın bol bol
kız ıkıncak halmi kalıo bende bağırmaktan töbe töbe ayy mahvoldum ama mahvoldumgeçer geçer ıkın bol bol
yok kuzum girdikten sonra ıkınıodum ben ama o kadar darki işe yaradımı anlamıodum acıdanCanim tam o esnadami ikiniyosun ama orasi kasilmazmi o zaman hic girmez
Onceden nasil yirttiysa yine oyle yirticak kuzum korkma bosuna yaptikca acilcaktir muayenede belli olmaz demis doktor hamile fln kalindiginda bi sorun teskil etmiyo demekkiamaan ne bileyim kız korktumgerçi birincisi hemen çocuk düşünmüyorum ikincisi düğünden sonra diyelim hala acı cekiyorum bi doktora gtsem adet düzensizliğim var desem esşime nolurki.. çocuk olana kadar bi iki yıl gecer o zamana kadar acılırmıki ama bildiğin deri yani penis onu nasıl yırtcak
Sen aci dedikce burda bayilcak gibi oluyorum benyok kuzum girdikten sonra ıkınıodum ben ama o kadar darki işe yaradımı anlamıodum acıdan
ya valla anlarsa bile söylemez heralde tam çoşuğum çocuğum olcak ne yani yuvamı mı yıkcak gerizekalıOnceden nasil yirttiysa yine oyle yirticak kuzum korkma bosuna yaptikca acilcaktir muayenede belli olmaz demis doktor hamile fln kalindiginda bi sorun teskil etmiyo demekki
bayılma bayılma dayanıyosun :)Sen aci dedikce burda bayilcak gibi oluyorum benikinmak ise yariyosa demekki hep oyle yapilcak
yok kuzum orası açılıyor daha çokCanim tam o esnadami ikiniyosun ama orasi kasilmazmi o zaman hic girmez
Muayene açısından bir sorun olmuyorsa ben de zamanla geçmesinden yanayım en başta Turgay bey diyo zaten düzene girer diye elbet kolaylaşacaktırya valla anlarsa bile söylemez heralde tam çoşuğum çocuğum olcak ne yani yuvamı mı yıkcak gerizekalı
bide canm alttan muayenede fln erkek aynı odada oluomuki ya sacma değilmi? bence eşim işte olur ne bilim gels ebile dısarda bklemezmi? alttan muayene olurken oturup izlemez heralde töbe töbe..ne bileyim yaMuayene açısından bir sorun olmuyorsa ben de zamanla geçmesinden yanayım en başta Turgay bey diyo zaten düzene girer diye elbet kolaylaşacaktır
Kiz yok daha neler stresten kuruyosun sen kafanda kimse oyle bisey yapmaz kuzum sen niye dusunuyosun boyle seylerya valla anlarsa bile söylemez heralde tam çoşuğum çocuğum olcak ne yani yuvamı mı yıkcak gerizekalı
valla olmayan hayali doktora bide gerizekalı dedimKiz yok daha neler stresten kuruyosun sen kafanda kimse oyle bisey yapmaz kuzum sen niye dusunuyosun boyle seyler
Allah guc kuvvet versin hepimizebayılma bayılma dayanıyosun :)
Tamam anladim simdi bende yaparim o zamanyok kuzum orası açılıyor daha çok
Yok canim almiyolar erkegi cok arkadasim dogurdu sadece ultrsonda bakmak icin aliyolarbide canm alttan muayenede fln erkek aynı odada oluomuki ya sacma değilmi? bence eşim işte olur ne bilim gels ebile dısarda bklemezmi? alttan muayene olurken oturup izlemez heralde töbe töbe..ne bileyim ya
balbocegi35 sen evlisin bilirsin canm?
Su an gözlerimden yaş geldi yavalla olmayan hayali doktora bide gerizekalı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?