Eeee iyi ozaman iste sorun yok o zaman
amaan ne bileyim kız korktum gerçi birincisi hemen çocuk düşünmüyorum ikincisi düğünden sonra diyelim hala acı cekiyorum bi doktora gtsem adet düzensizliğim var desem esşime nolurki.. çocuk olana kadar bi iki yıl gecer o zamana kadar acılırmıki ama bildiğin deri yani penis onu nasıl yırtcak

Onceden nasil yirttiysa yine oyle yirticak kuzum korkma bosuna yaptikca acilcaktir muayenede belli olmaz demis doktor hamile fln kalindiginda bi sorun teskil etmiyo demekki

Onceden nasil yirttiysa yine oyle yirticak kuzum korkma bosuna yaptikca acilcaktir muayenede belli olmaz demis doktor hamile fln kalindiginda bi sorun teskil etmiyo demekki
ya valla anlarsa bile söylemez heralde tam çoşuğum çocuğum olcak ne yani yuvamı mı yıkcak gerizekalı

Muayene açısından bir sorun olmuyorsa ben de zamanla geçmesinden yanayım en başta Turgay bey diyo zaten düzene girer diye elbet kolaylaşacaktır
bide canm alttan muayenede fln erkek aynı odada oluomuki ya sacma değilmi? bence eşim işte olur ne bilim gels ebile dısarda bklemezmi? alttan muayene olurken oturup izlemez heralde töbe töbe..ne bileyim ya
balbocegi35 sen evlisin bilirsin canm?

Yok canim almiyolar erkegi cok arkadasim dogurdu sadece ultrsonda bakmak icin aliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…