Bence söylemez ve orası da açılır zaten canım zamanla. Ne 1000 tlnin günahına gir ne de strese kurtuldun gözünaydın sevin artık rahatla biya valla anlarsa bile söylemez heralde tam çoşuğum çocuğum olcak ne yani yuvamı mı yıkcak gerizekalı
yok kuzum girdikten sonra ıkınıodum ben ama o kadar darki işe yaradımı anlamıodum acıdan
o zaman harika benm kuzenimn muayenesine fln da almamışlardı.. yine de sorayım size de dedim tamam o zaman kuzum benimki zamanla acılır baktım şimdi hakkaten acılmış az da olsa zaten eşim kendi agzıyla diodu acıldı biraz ben daha rahat girebiliyorum die..Yok canim almiyolar erkegi cok arkadasim dogurdu sadece ultrsonda bakmak icin aliyolar
Hepimizda var o korku belli girmiycekKızlar siz böyle yazınca içime korku düşüyor yani yaptırınca ya diyorum giremezse falan oof
tamam bakalım rahatladım gitti madem :)Bence söylemez ve orası da açılır zaten canım zamanla. Ne 1000 tlnin günahına gir ne de strese kurtuldun gözünaydın sevin artık rahatla bi
noldu kuzum
Almiyolar kuzum eminim ondan doktor almiyoMus asla iceri hic bi sadece kalp atislarinda goruntusunu gormek icin aliyolarmis rahatla o yuzden korkma canim acilcak tabi ya kendine bukadar dert ettin her iliskide biraz daha acilcaktir gidip parandan olma bi kez dahada yatma orayao zaman harika benm kuzenimn muayenesine fln da almamışlardı.. yine de sorayım size de dedim tamam o zaman kuzum benimki zamanla acılır baktım şimdi hakkaten acılmış az da olsa zaten eşim kendi agzıyla diodu acıldı biraz ben daha rahat girebiliyorum die..
Kızlar siz böyle yazınca içime korku düşüyor yani yaptırınca ya diyorum giremezse falan oof
kızlar korkmayın evet ilk yapışınızda girmicek ama bu ck güzel bişey yani bütün şüpheleri ortadan kaldırıo ne diyorum size bikaç gün olmayınca kana bkmayı bile bıraktı benmki yani o derece. o yönden çok mutlu ettim içi rahattı onun güvendi bana şükürler olsunki.Hepimizda var o korku belli girmiycek
açıkcası yaptrasım yok cünkü biliosunuz dikim bile hem psikolojik travma hem maddi zor.. cinsellikten soğucam artık ya bıktım vallaAlmiyolar kuzum eminim ondan doktor almiyoMus asla iceri hic bi sadece kalp atislarinda goruntusunu gormek icin aliyolarmis rahatla o yuzden korkma canim acilcak tabi ya kendine bukadar dert ettin her iliskide biraz daha acilcaktir gidip parandan olma bi kez dahada yatma oraya
Oh cok şükür zamanla açıldıkça sen de acıdan kurtulursun daha güzel olacak her sey inştamam bakalım rahatladım gitti madem :)
Canim ilk gun girmedi ikincisindemi girdi okadar zorlanmis guvenir tabikikızlar korkmayın evet ilk yapışınızda girmicek ama bu ck güzel bişey yani bütün şüpheleri ortadan kaldırıo ne diyorum size bikaç gün olmayınca kana bkmayı bile bıraktı benmki yani o derece. o yönden çok mutlu ettim içi rahattı onun güvendi bana şükürler olsunki.
Hic gerek yok kendini sokma sitrese hayatini yasa artik mutlu olmana bak canim senaçıkcası yaptrasım yok cünkü biliosunuz dikim bile hem psikolojik travma hem maddi zor.. cinsellikten soğucam artık ya bıktım valla
Bence de cebine kalsın okdr para da az degil yani hem de ayrı bir psikolojik yükaçıkcası yaptrasım yok cünkü biliosunuz dikim bile hem psikolojik travma hem maddi zor.. cinsellikten soğucam artık ya bıktım valla
kuzum ilk gün girmedi ikinci gün cok cok az girebildik bide o da kıyamadı zorlamaya.. bi gün ara verdik yine ucu girdi bikaç gün son günler de işte daha baya girmeye başladı o zaman dedi zaten kızlık bozuldu galiba artık engel hissetmiyorum die..Canim ilk gun girmedi ikincisindemi girdi okadar zorlanmis guvenir tabiki
yok canm imkansız anlaması ben kıpkırmızı oldum korkudan o beni teselli etmeye basladı kasılırsan daha kötü olur ama fln dedi yani anlamazlar ondan korkmayınİnşallah kızlar yani benimkide çok şüpheci bir yapıya sahip ondan korkuyorum gerçi biz bunun paniğiyle bişey anlamazlar :))
bide yni benimkide şüphecidir emin ol bakma öyle seyler dediğine.. hareketlerimden bide dar olmasından inandı oİnşallah kızlar yani benimkide çok şüpheci bir yapıya sahip ondan korkuyorum gerçi biz bunun paniğiyle bişey anlamazlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?