ya valla anlarsa bile söylemez heralde tam çoşuğum çocuğum olcak ne yani yuvamı mı yıkcak gerizekalı
Bence söylemez ve orası da açılır zaten canım zamanla. Ne 1000 tlnin günahına gir ne de strese kurtuldun gözünaydın sevin artık rahatla bi

Yok canim almiyolar erkegi cok arkadasim dogurdu sadece ultrsonda bakmak icin aliyolar
o zaman harika benm kuzenimn muayenesine fln da almamışlardı.. yine de sorayım size de dedim tamam o zaman kuzum benimki zamanla acılır baktım şimdi hakkaten acılmış az da olsa zaten eşim kendi agzıyla diodu acıldı biraz ben daha rahat girebiliyorum die..

Almiyolar kuzum eminim ondan doktor almiyoMus asla iceri hic bi sadece kalp atislarinda goruntusunu gormek icin aliyolarmis rahatla o yuzden korkma canim acilcak tabi ya kendine bukadar dert ettin her iliskide biraz daha acilcaktir gidip parandan olma bi kez dahada yatma oraya

Kızlar siz böyle yazınca içime korku düşüyor yani yaptırınca ya diyorum giremezse falan oof

Hepimizda var o korku belli girmiycek
kızlar korkmayın evet ilk yapışınızda girmicek ama bu ck güzel bişey yani bütün şüpheleri ortadan kaldırıo ne diyorum size bikaç gün olmayınca kana bkmayı bile bıraktı benmki yani o derece. o yönden çok mutlu ettim içi rahattı onun güvendi bana şükürler olsunki.

açıkcası yaptrasım yok cünkü biliosunuz dikim bile hem psikolojik travma hem maddi zor.. cinsellikten soğucam artık ya bıktım valla

Canim ilk gun girmedi ikincisindemi girdi okadar zorlanmis guvenir tabiki

Canim ilk gun girmedi ikincisindemi girdi okadar zorlanmis guvenir tabiki
kuzum ilk gün girmedi ikinci gün cok cok az girebildik bide o da kıyamadı zorlamaya.. bi gün ara verdik yine ucu girdi bikaç gün son günler de işte daha baya girmeye başladı o zaman dedi zaten kızlık bozuldu galiba artık engel hissetmiyorum die..

İnşallah kızlar yani benimkide çok şüpheci bir yapıya sahip ondan korkuyorum gerçi biz bunun paniğiyle bişey anlamazlar :))
yok canm imkansız anlaması ben kıpkırmızı oldum korkudan o beni teselli etmeye basladı kasılırsan daha kötü olur ama fln dedi yani anlamazlar ondan korkmayın

balbocegi35 ya canm sana da ayrıyeten teşekkürler evli barklısın burda derdimize ortak oluosun hemde zerre yargılamadan Allah razı olsun bazı insanlar ilaç gibi gelio bana burası olmasaydı ben kafayı yerdim kesin yani ağlaya ağlaya helak olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…