Heee bi kac denemeden sonra basardiniz anladimkuzum ilk gün girmedi ikinci gün cok cok az girebildik bide o da kıyamadı zorlamaya.. bi gün ara verdik yine ucu girdi bikaç gün son günler de işte daha baya girmeye başladı o zaman dedi zaten kızlık bozuldu galiba artık engel hissetmiyorum die..
tabi canım basarmasak zaten böyle rahat olmazdımHeee bi kac denemeden sonra basardiniz anladim
Darisi hepimizin basinatabi canım basarmasak zaten böyle rahat olmazdım
Amiin inşallahDarisi hepimizin basina
Amin canim amin insallah :)Darisi hepimizin basina
Darısı bizlere inştabi canım basarmasak zaten böyle rahat olmazdım
Aaaa niye gelmen gerek diyo para almak icin gel diyosaKızlar kontrole gittigim doktora fotograf attim gelmen gerek dio yamecbur gitcem ben actirmaya
Bende anlasilmiyo diye biliyodum canim yirtildiktan sonraYa kizlar iliskiden bir hafta sonra artik dikildigi anlasilmiyo diye biliyodum. Anlasiliyormu yani. Ozaman bosuna diktik omur bu korkuyla gecilmezki
Bende yirtildiktan sonra orda islem oldugu belli olmaz diyolardi ya neye inacigami bende bilemedimBi hafta sonra dogum doktoruna gitsen bile Anlasilmaz deniyordu
canm benm problem orda tam yırtılmadı işteBende anlasilmiyo diye biliyodum canim yirtildiktan sonra
valla o da aklıma gelmedi değil de ne bilim ya valla iki arada bi derede kaldım kime güvenceğimizi şaşırdık.. napsamki ya. offffffAaaa niye gelmen gerek diyo para almak icin gel diyosa
Canim iste oda zamanla yirtilcak her iliskiye girdiginde acilcak orasicanm benm problem orda tam yırtılmadı işte
valla bilemedim manolya da artık etleştio benmki de öyle olmuştu yırtılmaz actr dioCanim iste oda zamanla yirtilcak her iliskiye girdiginde acilcak orasi
Gitme bence ay bi milyar para az degil ya valla almak icin gel der yanivalla o da aklıma gelmedi değil de ne bilim ya valla iki arada bi derede kaldım kime güvenceğimizi şaşırdık.. napsamki ya. offffff
Of of zaman gectikce dahami kalinlasiyo bu nasil ks anlamadim benvalla bilemedim manolya da artık etleştio benmki de öyle olmuştu yırtılmaz actr diokaafyı yicem ne menem bişeymiş bu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?