Kuzum benimde aklim cok karisti ya zamanla acilir diye dusunuyorum ben ama
kararsızlıktan ölcem şimdi şöyle güvenebilceğimiz biri yokki sorsak ya. gerçi turgay beyin ne çıkarı olcak bu işten adam dio 6 aya acılır die ama.. öbür doktor da gelmen lazım dio valla şaşırdım napcagımı

Kuzum sana kendi doktorun 6 aya acilir demis sen niye halaa dusunup kendini geriyosunki kendi doktorun demis bunu diger doktor tabi gel der hemen

Kuzum sana kendi doktorun 6 aya acilir demis sen niye halaa dusunup kendini geriyosunki kendi doktorun demis bunu diger doktor tabi gel der hemen
canım manolya daha önce bunu yasayan biri olduğu için ona baya güvendim ben gerçi doktoru farklıydı ama ne bilim ya

canım manolya daha önce bunu yasayan biri olduğu için ona baya güvendim ben gerçi doktoru farklıydı ama ne bilim ya
Cnm ben etkilemek istemem ama ben olsam kendi doktoruma iyice danışıp ona göre hareket ederdim muayenede sorun olur mu vs hepsini sorardım açılacak derse zaten açılır muayene konusunda o daha iyi bilir belli olur mu fln

Cnm ben etkilemek istemem ama ben olsam kendi doktoruma iyice danışıp ona göre hareket ederdim muayenede sorun olur mu vs hepsini sorardım açılacak derse zaten açılır muayene konusunda o daha iyi bilir belli olur mu fln
yok canm onlarda hiçbi sorun olmaz dio sakaryaya kırk tane vajina şekli var doktor öyle bişey diyemez demiş.. aman ne bileyim ya beklicem bikaç gün daha bakalım..

şimdi turgay beye de resim attım bu biraz dar actrsan iyi olur dio kızlar ben kesin giidyorum artık iki doktor da yanılıo olamaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…