Bogazmanzarasi sen daraltmada yaptırmamıstın nıye böyle oldu yaa bız erken yaptırdık bızde de sıkıntı olursa ay napcaz yaa anlamıyorum gerçekten bırde bana resım atarmısın canım
Bilmiyorum canim esimle bikac gün gorusebildikya belki ondan oldu bi ay devamli beraber olsaydik daha cok acilirdi belki ne bilim.. benimki etlesmis bide yani baya artik elimle acmaya calisiyorum da baya bildigin et

Kendi doktorunda oyle dediyse eger git o zaman kuzum ya
Siz ne zaman turgay beye gitcektiniz aslinda ona gitsem ucak biletini uyguna getirip daha iyi olurdu ama ucak bileti yine bulur 700 u fln oyle olunca da anlami kalmio yakindakine gidip para vermek ayni hesap

Bilmiyorum canim esimle bikac gün gorusebildikya belki ondan oldu bi ay devamli beraber olsaydik daha cok acilirdi belki ne bilim.. benimki etlesmis bide yani baya artik elimle acmaya calisiyorum da baya bildigin et
Alla alla nasıl etleşmış anlamadım yaa ozaman bız bır sene sonra ılıskıye gırsek hıcmı acılmıcakkı kafam ıyıce allak bullak oldu

Alla alla nasıl etleşmış anlamadım yaa ozaman bız bır sene sonra ılıskıye gırsek hıcmı acılmıcakkı kafam ıyıce allak bullak oldu
Canim belki sürekli iliskiye girince aciliodur ben turgay beye tam soramiyorumki rahatsiz etmiyim die. Simdi tekrar yazdim donsün de bi.. o galiba canim acir die actirsan iyi olur dio yoksa iliskide problem yok giriyoruz yani bi haftanin son gunlerinde nerdeyse tamamen giriyoduk.. ha yavas olunca aci da cok yok..

Haa ben hic iliskiye giremiyorsun sandim. E canim giriyorsan daha sey yapma bence sabretsen biraz olmaz mi bencw hic istanbula gitme

Haa ben hic iliskiye giremiyorsun sandim. E canim giriyorsan daha sey yapma bence sabretsen biraz olmaz mi bencw hic istanbula gitme
Yok kuzum giriyorum iliskiye cok rahat.. son günler baya bi acilmis gibiydi ama sonucta diktigi zar duruyo orda.. ne bilim bi soruna yol acarmi acmazmi ondan korktum sadece..

Ya bizimkide mi oyle olcak canim ya bizde cok erken yaptirdik sonucta of ya bu nasil
İs ya

Gunubirlik gelmek de baya sikinti oluo gerci oraya kadar bana ya
Canim bilemedim hesapla iyce oraya gitmek sana ayni paraya geliyosa kendi sehrinde yaptir bence oraya kadar gitme kesin yapitrcaksan ama once iyce konus ogren mecburmusun yaptirmaya ondan emin ol zamanla aciliyosa gerek duymazssin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…