- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Bilmiyorum da kemdi doktoruma gtmicem ben bana yakin bi ozel hastanedekidoktora gtcemKızlar bu açtırma olayını normal kadındoğumcu yapamıyor muu illa doktorumuzamı yaptırmak lazım mesela devletin doktorları
Bilmiyorum canim esimle bikac gün gorusebildikya belki ondan oldu bi ay devamli beraber olsaydik daha cok acilirdi belki ne bilim.. benimki etlesmis bide yani baya artik elimle acmaya calisiyorum da baya bildigin etBogazmanzarasi sen daraltmada yaptırmamıstın nıye böyle oldu yaa bız erken yaptırdık bızde de sıkıntı olursa ay napcaz yaa anlamıyorum gerçekten bırde bana resım atarmısın canım
Siz ne zaman turgay beye gitcektiniz aslinda ona gitsem ucak biletini uyguna getirip daha iyi olurdu ama ucak bileti yine bulur 700 u fln oyle olunca da anlami kalmio yakindakine gidip para vermek ayni hesapKendi doktorunda oyle dediyse eger git o zaman kuzum ya
Alla alla nasıl etleşmış anlamadım yaa ozaman bız bır sene sonra ılıskıye gırsek hıcmı acılmıcakkı kafam ıyıce allak bullak olduBilmiyorum canim esimle bikac gün gorusebildikya belki ondan oldu bi ay devamli beraber olsaydik daha cok acilirdi belki ne bilim.. benimki etlesmis bide yani baya artik elimle acmaya calisiyorum da baya bildigin et
Canim belki sürekli iliskiye girince aciliodur ben turgay beye tam soramiyorumki rahatsiz etmiyim die. Simdi tekrar yazdim donsün de bi.. o galiba canim acir die actirsan iyi olur dio yoksa iliskide problem yok giriyoruz yani bi haftanin son gunlerinde nerdeyse tamamen giriyoduk.. ha yavas olunca aci da cok yok..Alla alla nasıl etleşmış anlamadım yaa ozaman bız bır sene sonra ılıskıye gırsek hıcmı acılmıcakkı kafam ıyıce allak bullak oldu
Canim belki sürekli iliskiye girince aciliodur ben turgay beye tam soramiyorumki rahatsiz etmiyim die. Simdi tekrar yazdim donsün de bi.. o galiba canim acir die actirsan iyi olur dio yoksa iliskide problem yok giriyoruz yani bi haftanin son gunlerinde nerdeyse tamamen giriyoduk.. ha yavas olunca aci da cok yok..
Aldın mı randevu cnmBilmiyorum da kemdi doktoruma gtmicem ben bana yakin bi ozel hastanedekidoktora gtcem
Kuzum zaten kayit alinmadigi icin direkt gidiyosun da bakalim hala dusunuyorum turgay beye sordum mutlaka kesinlkle yaptirayimmi yoksa benim açimdan mi yaptrmami söylüosunuz die bi cevap versin deAldın mı randevu cnm
Yok kuzum giriyorum iliskiye cok rahat.. son günler baya bi acilmis gibiydi ama sonucta diktigi zar duruyo orda.. ne bilim bi soruna yol acarmi acmazmi ondan korktum sadece..Haa ben hic iliskiye giremiyorsun sandim. E canim giriyorsan daha sey yapma bence sabretsen biraz olmaz mi bencw hic istanbula gitme
Yok kuzum giriyorum iliskiye cok rahat.. son günler baya bi acilmis gibiydi ama sonucta diktigi zar duruyo orda.. ne bilim bi soruna yol acarmi acmazmi ondan korktum sadece..
Bi tane daha ic canim stresten oldun demekki karnini ovala ve evin icinde yuru yavas yavas yurumekte calistiririr bagirsaklariTuvalete cikamiyorum arka taraf catlayacak bence az kaldi bir olcek ictim surubu neden etkili olmadi anlamadim
Canim ilacin bi zarari olmaz yan etksiinde yan etki bile yok dogru duzgun ic bi tane dahaBi zarari olur mu?
Ya bizimkide mi oyle olcak canim ya bizde cok erken yaptirdik sonucta of ya bu nasilBilmiyorum canim esimle bikac gün gorusebildikya belki ondan oldu bi ay devamli beraber olsaydik daha cok acilirdi belki ne bilim.. benimki etlesmis bide yani baya artik elimle acmaya calisiyorum da baya bildigin et
7 ocakta cagirmisti bizi kuzum indirimli bulabilsen ucak bileti aslindaSiz ne zaman turgay beye gitcektiniz aslinda ona gitsem ucak biletini uyguna getirip daha iyi olurdu ama ucak bileti yine bulur 700 u fln oyle olunca da anlami kalmio yakindakine gidip para vermek ayni hesap
Gunubirlik gelmek de baya sikinti oluo gerci oraya kadar bana ya7 ocakta cagirmisti bizi kuzum indirimli bulabilsen ucak bileti aslinda
Canim bana turgay beyin asistaninin numarasini özelden atsana bi7 ocakta cagirmisti bizi kuzum indirimli bulabilsen ucak bileti aslinda
Canim bilemedim hesapla iyce oraya gitmek sana ayni paraya geliyosa kendi sehrinde yaptir bence oraya kadar gitme kesin yapitrcaksan ama once iyce konus ogren mecburmusun yaptirmaya ondan emin ol zamanla aciliyosa gerek duymazssin yoksaGunubirlik gelmek de baya sikinti oluo gerci oraya kadar bana ya
Atiyim kuzumCanim bana turgay beyin asistaninin numarasini özelden atsana bi
Bu arada kayisi hosafi cok iyi gelir dene benceHaa ben hic iliskiye giremiyorsun sandim. E canim giriyorsan daha sey yapma bence sabretsen biraz olmaz mi bencw hic istanbula gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?