Bisey diyimmi yaptirsan bi sknti iylesmesi bi sknti iliskiye girmesi bi sknti guya kurtulcaz diyoduk insallah zamanla fln alakasi yoktur ya
Ya ne bileyim zamanla alakası olsa neden yapsın ki doktor bana sorduğunda ne zmn ilişkim diye ben söyledim mesela yaza olacak benim ilşkim diye bir sorun olcak olsa niye yapsınlar oyle deyince bilemedim ki yaa

Ya ne bileyim zamanla alakası olsa neden yapsın ki doktor bana sorduğunda ne zmn ilişkim diye ben söyledim mesela yaza olacak benim ilşkim diye bir sorun olcak olsa niye yapsınlar oyle deyince bilemedim ki yaa
Bizede sormustu bizde soyledik zamanini bayagi zamani var cunku oyle bisey olsa uyarirdi gerci bizi boyle boyle diye acaba yapiylami alakali ya

Bizede sormustu bizde soyledik zamanini bayagi zamani var cunku oyle bisey olsa uyarirdi gerci bizi boyle boyle diye acaba yapiylami alakali ya
Ben şöyle düşünüyorum yaa bizim ilk amacımız ne kanama o olsun da buna da boyle olursa ozmn bakarız gerekirse dişimizi sıkıp dayanacağız zamanla açılacak

Evet yaptirip kurtulacagiz saniyorduk allahim bu ne

Kizlar sakin olun esra hanimla konustum baya rahatlatti beni bana guvenin zamanla acilir o hic gerek yok operasyona turgay bey siz aci cekmeyin die demistir dedi

Ben şöyle düşünüyorum yaa bizim ilk amacımız ne kanama o olsun da buna da boyle olursa ozmn bakarız gerekirse dişimizi sıkıp dayanacağız zamanla açılacak
Disimizi sikariz ya dogru diyosun katlaniriz dayaniriz zamanlada acilir zaten mutlaka demirden zirh yapamdi ya

Kizlar sakin olun esra hanimla konustum baya rahatlatti beni bana guvenin zamanla acilir o hic gerek yok operasyona turgay bey siz aci cekmeyin die demistir dedi
Kuzum bekliyodum seni aramak icin ben msj atmistim iyi konusmussun sen yani gerek yok o zaman iyi bari ya sende sk disini canim ya acilcak sonucta

Kuzum olur mu oyle sey ya birimiz derdi hepimizin sacmalamaz mısın lütfen hadi gül bakiyimmm sen neleri atlattın en önemlisi oldu geçti bitti gitti buna da bir çare bulunur elbet

Disimizi sikariz ya dogru diyosun katlaniriz dayaniriz zamanlada acilir zaten mutlaka demirden zirh yapamdi ya

Kuzum bekliyodum seni aramak icin ben msj atmistim iyi konusmussun sen yani gerek yok o zaman iyi bari ya sende sk disini canim ya acilcak sonucta
Ya siz ve esra hanimmm iyiki varlar valla o kadar icim rahatladiki :) kizlar sukür galiba kurtuldum ben :) ne bilim manolya actrmazsan sorun olcak fln diyince cok korktum

ısırmak mi sence bununla kurtulabilir mi ? Canım da tam kahve istiyordu hani :)
Sizin de yureginizi nasil hoplattim ama aksam aksam iyi atraksiyon oldu size de bu arada delik.benim ortdaa fln diodum ama herkeste farkli yerde oluomus doktor anlamaz hadi anladi diyelim ese soylemesi suc dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…