Cnm eger bu Erkenlikle fln alakalıysa benimki de gayet erken du bakalım endişelenme hemenYa bizimkide mi oyle olcak canim ya bizde cok erken yaptirdik sonucta of ya bu nasil
İs ya
Korktuk canim ya bizde valalhi
Insallah degildir canim ya durun bakalim..Cnm eger bu Erkenlikle fln alakalıysa benimki de gayet erken du bakalım endişelenme hemen
Bisey diyimmi yaptirsan bi sknti iylesmesi bi sknti iliskiye girmesi bi sknti guya kurtulcaz diyoduk insallah zamanla fln alakasi yoktur yaCnm eger bu Erkenlikle fln alakalıysa benimki de gayet erken du bakalım endişelenme hemen
Bisey diyimmi yaptirsan bi sknti iylesmesi bi sknti iliskiye girmesi bi sknti guya kurtulcaz diyoduk insallah zamanla fln alakasi yoktur ya
Ya ne bileyim zamanla alakası olsa neden yapsın ki doktor bana sorduğunda ne zmn ilişkim diye ben söyledim mesela yaza olacak benim ilşkim diye bir sorun olcak olsa niye yapsınlar oyle deyince bilemedim ki yaaBisey diyimmi yaptirsan bi sknti iylesmesi bi sknti iliskiye girmesi bi sknti guya kurtulcaz diyoduk insallah zamanla fln alakasi yoktur ya
Bizede sormustu bizde soyledik zamanini bayagi zamani var cunku oyle bisey olsa uyarirdi gerci bizi boyle boyle diye acaba yapiylami alakali yaYa ne bileyim zamanla alakası olsa neden yapsın ki doktor bana sorduğunda ne zmn ilişkim diye ben söyledim mesela yaza olacak benim ilşkim diye bir sorun olcak olsa niye yapsınlar oyle deyince bilemedim ki yaa
Ben şöyle düşünüyorum yaa bizim ilk amacımız ne kanama o olsun da buna da boyle olursa ozmn bakarız gerekirse dişimizi sıkıp dayanacağız zamanla açılacakBizede sormustu bizde soyledik zamanini bayagi zamani var cunku oyle bisey olsa uyarirdi gerci bizi boyle boyle diye acaba yapiylami alakali ya
Evet yaptirip kurtulacagiz saniyorduk allahim bu ne
Ya ne bileyim zamanla alakası olsa neden yapsın ki doktor bana sorduğunda ne zmn ilişkim diye ben söyledim mesela yaza olacak benim ilşkim diye bir sorun olcak olsa niye yapsınlar oyle deyince bilemedim ki yaa
Kizlar sakin olun esra hanimla konustum baya rahatlatti beni bana guvenin zamanla acilir o hic gerek yok operasyona turgay bey siz aci cekmeyin die demistir dediBizede sormustu bizde soyledik zamanini bayagi zamani var cunku oyle bisey olsa uyarirdi gerci bizi boyle boyle diye acaba yapiylami alakali ya
Kuzum olur mu oyle sey ya birimiz derdi hepimizin sacmalamaz mısın lütfen hadi gül bakiyimmm sen neleri atlattın en önemlisi oldu geçti bitti gitti buna da bir çare bulunur elbetKizlar kusura bakmayin moralimin bozuklugunu size de yansittim ama napim
Disimizi sikariz ya dogru diyosun katlaniriz dayaniriz zamanlada acilir zaten mutlaka demirden zirh yapamdi yaBen şöyle düşünüyorum yaa bizim ilk amacımız ne kanama o olsun da buna da boyle olursa ozmn bakarız gerekirse dişimizi sıkıp dayanacağız zamanla açılacak
Kuzum bekliyodum seni aramak icin ben msj atmistim iyi konusmussun sen yani gerek yok o zaman iyi bari ya sende sk disini canim ya acilcak sonuctaKizlar sakin olun esra hanimla konustum baya rahatlatti beni bana guvenin zamanla acilir o hic gerek yok operasyona turgay bey siz aci cekmeyin die demistir dedi
He yaa Demirden zırh degil ya bu aynenDisimizi sikariz ya dogru diyosun katlaniriz dayaniriz zamanlada acilir zaten mutlaka demirden zirh yapamdi ya
Seni ıssirsakmi acaba ceza diyeKizlar kusura bakmayin moralimin bozuklugunu size de yansittim ama napim
Issırmayın beni durun zaten kac gundur kus gibi cıyaklatio benimki beni az dinleniyimSeni ıssirsakmi acaba ceza diye
ısırmak mi sence bununla kurtulabilir mi ? Canım da tam kahve istiyordu hani :)Seni ıssirsakmi acaba ceza diye
Kuzum olur mu oyle sey ya birimiz derdi hepimizin sacmalamaz mısın lütfen hadi gül bakiyimmm sen neleri atlattın en önemlisi oldu geçti bitti gitti buna da bir çare bulunur elbet
Disimizi sikariz ya dogru diyosun katlaniriz dayaniriz zamanlada acilir zaten mutlaka demirden zirh yapamdi ya
Ya siz ve esra hanimmm iyiki varlar valla o kadar icim rahatladiki :) kizlar sukür galiba kurtuldum ben :) ne bilim manolya actrmazsan sorun olcak fln diyince cok korktumKuzum bekliyodum seni aramak icin ben msj atmistim iyi konusmussun sen yani gerek yok o zaman iyi bari ya sende sk disini canim ya acilcak sonucta
Sizin de yureginizi nasil hoplattim ama aksam aksam iyi atraksiyon oldu size deısırmak mi sence bununla kurtulabilir mi ? Canım da tam kahve istiyordu hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?