İnş öyledir başka bir sıkıntısı yoktur
İnsallah kuzum benim ben sürekli parmaklarimla accam gitmicem actrmaya az daha gidiyodum gercekten kafama koymustum..
Ama hilalden de bence kan gelmistir evliligin ilk zamanlari sürekli beraber oluo insan ondan yazamamstr insallah.. cunku kucucuk delik gelmemesi imkansiz bence zorlamakla bile gelir ucu girince geldi daha benim..

Anladım cnm sen daha iyi bilirsin tabi deneyimli olarak ben cok korkuyorum kanama olmazsa diye inş dedigin gibi olur bizim de
gitme ozmn cnm zamanla daha iyi olur orası

Yok kuzum ya niye sorun olsun yapa yapa acilcaktir orasi
Aynen canim en kotu sorun olursa da actrrim dugubden sonra esime de adet oldum derim iyilesirken aslinda olay bu kadar basit biz abartiyoruz biraz gercekten hayatimizin merkezinde bu konu yani normalde takmaz kimse bu kadar bizim durumumuzu kimseyi de ilgilendirmez zaten. Esra hanim baya rahatlatti beni Allah razi olsun :)

Allah razi olsun kadindan keske daha once sorsaydin butun kendini yedin bitirdin okadar ya

Ay bu arada olsaydik ya kahvelerimizi de alsaydik dedikodu yapsaydik
Ayy keske canim keske belki bigün olur :)
Allah razi olsun kadindan keske daha once sorsaydin butun kendini yedin bitirdin okadar ya
Numarasini silmistimya ona sormak aklima gelmedi direkt turgay beye yazdim..millet hic acilmasin böyle dar kalsin diomus bide

Ayy dur hele kız bi hayirlisiyla su meseleler kapansin da bebis daha iki yili bulur hemen istemiym ben viyak viyak aglamasin zaten dertliyim bende onunla oturur aglarim
Beraber karsilikli aglasirsiniz haklisin kendine gel biraz evliligin tadini cikar su pskolojiyi at ustunden rahatla hersey olur insallah zamanla

Beraber karsilikli aglasirsiniz haklisin kendine gel biraz evliligin tadini cikar su pskolojiyi at ustunden rahatla hersey olur insallah zamanla
Aynen kuzum valla mutlulugumu yasayamiyorum her an ataktayim iste yillarin travmasi atilmiyo gercekten biliyomusun Allah belasini versin bu duruma sebep olanlarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…