- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Evet insallah kurtulmustur o da canim benim korkuodu.Hilallll nerdesin seni çok merak ediyoruz inş bir sorun yoktur @hilal8535
ya inş her sey yolunda gitmiştir bukdr zamandır yazmaması cok garipEvet insallah kurtulmustur o da canim benim korkuodu.
Canim belki zaten zor oldu bide yakalanmiyim die korkuodur aslinda zor olmasi bence esinin hosuna gitmistir yani benimki o kadar dar goruslu biri olmadigi halde hosuna gitti..ya inş her sey yolunda gitmiştir bukdr zamandır yazmaması cok garip
İnş öyledir başka bir sıkıntısı yokturCanim belki zaten zor oldu bide yakalanmiyim die korkuodur aslinda zor olmasi bence esinin hosuna gitmistir yani benimki o kadar dar goruslu biri olmadigi halde hosuna gitti..
İnsallah kuzum benim ben sürekli parmaklarimla accam gitmicem actrmaya az daha gidiyodum gercekten kafama koymustum..İnş öyledir başka bir sıkıntısı yoktur
Anladım cnm sen daha iyi bilirsin tabi deneyimli olarak ben cok korkuyorum kanama olmazsa diye inş dedigin gibi olur bizim deİnsallah kuzum benim ben sürekli parmaklarimla accam gitmicem actrmaya az daha gidiyodum gercekten kafama koymustum..
Ama hilalden de bence kan gelmistir evliligin ilk zamanlari sürekli beraber oluo insan ondan yazamamstr insallah.. cunku kucucuk delik gelmemesi imkansiz bence zorlamakla bile gelir ucu girince geldi daha benim..
Ya kiyamam ya dinlen kuzum dinlen kendine gel kiyamayiz sanaIssırmayın beni durun zaten kac gundur kus gibi cıyaklatio benimki beni az dinleniyim
Aaaaa cok guzel fikirmis bencs bende cok severimısırmak mi sence bununla kurtulabilir mi ? Canım da tam kahve istiyordu hani :)
Kıymayın bana ya yeni bi kalp krizi gecirdim geldimYa kiyamam ya dinlen kuzum dinlen kendine gel kiyamayiz sana
Yok kuzum ya niye sorun olsun yapa yapa acilcaktir orasiYa siz ve esra hanimmm iyiki varlar valla o kadar icim rahatladiki :) kizlar sukür galiba kurtuldum ben :) ne bilim manolya actrmazsan sorun olcak fln diyince cok korktum
Kız valla benimde canim istio bu ara kafein komasina giresim var :))Aaaaa cok guzel fikirmis bencs bende cok severim
Kahve
Ay bu kiza noldu gercekten yaHilallll nerdesin seni çok merak ediyoruz inş bir sorun yoktur @hilal8535
Allah korusun canim allah saklasin korusun seni daha bebis yapcan senKıymayın bana ya yeni bi kalp krizi gecirdim geldim
Aynen canim en kotu sorun olursa da actrrim dugubden sonra esime de adet oldum derim iyilesirken aslinda olay bu kadar basit biz abartiyoruz biraz gercekten hayatimizin merkezinde bu konu yani normalde takmaz kimse bu kadar bizim durumumuzu kimseyi de ilgilendirmez zaten. Esra hanim baya rahatlatti beni Allah razi olsun :)Yok kuzum ya niye sorun olsun yapa yapa acilcaktir orasi
Ay bu arada olsaydik ya kahvelerimizi de alsaydik dedikodu yapsaydikKız valla benimde canim istio bu ara kafein komasina giresim var :))
Allah razi olsun kadindan keske daha once sorsaydin butun kendini yedin bitirdin okadar yaAynen canim en kotu sorun olursa da actrrim dugubden sonra esime de adet oldum derim iyilesirken aslinda olay bu kadar basit biz abartiyoruz biraz gercekten hayatimizin merkezinde bu konu yani normalde takmaz kimse bu kadar bizim durumumuzu kimseyi de ilgilendirmez zaten. Esra hanim baya rahatlatti beni Allah razi olsun :)
Ayy dur hele kız bi hayirlisiyla su meseleler kapansin da bebis daha iki yili bulur hemen istemiym ben viyak viyak aglamasin zaten dertliyim bende onunla oturur aglarimAllah korusun canim allah saklasin korusun seni daha bebis yapcan sen
Ayy keske canim keske belki bigün olur :)Ay bu arada olsaydik ya kahvelerimizi de alsaydik dedikodu yapsaydik
Numarasini silmistimya ona sormak aklima gelmedi direkt turgay beye yazdim..millet hic acilmasin böyle dar kalsin diomus bideAllah razi olsun kadindan keske daha once sorsaydin butun kendini yedin bitirdin okadar ya
Beraber karsilikli aglasirsinizAyy dur hele kız bi hayirlisiyla su meseleler kapansin da bebis daha iki yili bulur hemen istemiym ben viyak viyak aglamasin zaten dertliyim bende onunla oturur aglarim
Aynen kuzum valla mutlulugumu yasayamiyorum her an ataktayim iste yillarin travmasi atilmiyo gercekten biliyomusunBeraber karsilikli aglasirsinizhaklisin kendine gel biraz evliligin tadini cikar su pskolojiyi at ustunden rahatla hersey olur insallah zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?