Aynen kuzum valla mutlulugumu yasayamiyorum her an ataktayim iste yillarin travmasi atilmiyo gercekten biliyomusun Allah belasini versin bu duruma sebep olanlarin.
Bi anda zaten mumkun olmaz senelerin agirligi var ustunde resmen cok haklisin ama duzeliceksin tabiki biraz daha acilsa icin daha cok rahat eder kafanida takmazssin artik olcak oda insallah amin ya amin hepsinin belasini versin

Ay insallah ya erkekler oyle olsun ister heralde pskopotlar ya aci olmasa sknti degilde aslinda aci var
Kusum evet keyif aliolar onlar baya :) aslinda aci var ama benim aci esigim yuksek hatta ona ragmen var ama dayanabiliyorum yillar yili dert yolunda ne acilar cektik bu nedirki aci yok rocky

Bi anda zaten mumkun olmaz senelerin agirligi var ustunde resmen cok haklisin ama duzeliceksin tabiki biraz daha acilsa icin daha cok rahat eder kafanida takmazssin artik olcak oda insallah amin ya amin hepsinin belasini versin
Evet kızlar beddualarimiza cümleten amin dermisiniz lutfen buyrun cemaat
Eevt canim insallah bi haftada bile ilk gun giremezken 8. Gün cok rahat giriyodum tabiki acili ama o umrumda degil.. artik acilmisti az da olsa bende hissediodum esim de yani.. demekki zaman gectikce iyice acilcak hakkaten. Bi haftada bile belli bi yere geldiysek

Kusum evet keyif aliolar onlar baya :) aslinda aci var ama benim aci esigim yuksek hatta ona ragmen var ama dayanabiliyorum yillar yili dert yolunda ne acilar cektik bu nedirki aci yok rocky
Kendi kendime bende aci yok rocky diye gecirdim icimden tam aci esigin yukse olmasina ragmen acidiysa kizlar hadi hep beraber ruhumuzu teslim edelimdogru biz ne acilar cektik bize boyle seyler koymaz

Kendi kendime bende aci yok rocky diye gecirdim icimden tam aci esigin yukse olmasina ragmen acidiysa kizlar hadi hep beraber ruhumuzu teslim edelimdogru biz ne acilar cektik bize boyle seyler koymaz
Size yillar yili dert yolundaa ne ilk nede sonuncuyum acilarin kadiniyim sarkisini armagan ediyorum kucuk emrahtan

Tabiki acilcak canim okadar zamanda farkettiysen sonu daha guzel dakikalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…