Tabiki acilcak canim okadar zamanda farkettiysen sonu daha guzel dakikalar

Sanki bize su sarkida uygun cekmedigim dertler cile kalmadi ferytasiz gunduzum gecem olmadi cok dertlendim kizlar

N Nelizz Daisyyg Bogazmanzarasi şarkılar mükemmel ruh halimiz artık Serdar Ortaç olsun istiyorum

Hangi sarkisi olsn istersin
Ya kizlar nolur susun cok afedersiniz altima isicem simdi gulmekten ya siznle ben gorusmek istiyorum vlla bak bu grubun enerjisi harika catladim gulmekten ya
Sarki olarak da mesafe sarkisi var eskilerden cok severim ama slow oldu bu bizim gbi delilere hareketli lazim seni cope atacagim posete yazik

Sana yemin ediyorum kahve iciyorum seni yuzunden kahveyi püskürtüp kahkaha attim ev arkadasim da noldu dio ya yapmayin böyle bak tutamiyorum batti her yer kahve oldu
Sefan olsun canım artık bundan sonra hep böyle ol :) biz ve bizim gibi olan herkesin bundan sonrası güzel olsun inşallah

Bak o son şarkı olur mikropları at mı vardı bi de yanlış hatırlıyor olabilirim. Hayata karşı hep pozitif oluruz dilerim güçlüyüz dediniz ya hakikaten öyle

Kesinlikle bizlerin gorusmesi lazim yani arasak bulamazdik birbirimizi ya agliyoruz guluyoruz butun tuh halini bi arada yasiyoruz cok hizli bi sekilde beceriyoruz bide bunu

Bak o son şarkı olur mikropları at mı vardı bi de yanlış hatırlıyor olabilirim. Hayata karşı hep pozitif oluruz dilerim güçlüyüz dediniz ya hakikaten öyle
Ya Allahim evde yalniz olsam da bi kahkaha atsam icime kacio kendimi tutuyorum su an evet mikrop var bide dansöz de harikaydi dur bakim dusunuyum az bisey bulcam bizlik sarkiyi ben eskileri seviyorum :)

İşlem yokken bu haldeyim bi de olsa oooo Allah esirgesin demek ki canım hadi siz normal
Olunca ehlilesiosun canim süt dokmus kedi moduna giriyosun hele yasayinca artik bitti hayatta kaybetcegim hicbisey yok gelin lan sikiosa moduna giriosun
Ama ilk iliskiden sonra ciyaklayan civciv cunku dar esimde gelmis taklidimi yapio sen ne guzel cigiriyosun öyle die salak sey

Orası bir genişlesin cıyyaklayan civcivden panter olurum ben deseydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…