Aynen cnm normalKizlar hafif kanamalarin olmasi normal bir durum demi?
Sana yemin ediyorum kahve iciyorum seni yuzunden kahveyi püskürtüp kahkaha attim ev arkadasim da noldu diobenim aklımda itirazım var şarkısı vardı
Hepsi olur müzik ile sözlerin bağımsız olduğuHangi sarkisi olsn istersin
Tabiki acilcak canim okadar zamanda farkettiysen sonu daha guzel dakikalar
Sanki bize su sarkida uygun cekmedigim dertler cile kalmadi ferytasiz gunduzum gecem olmadi cok dertlendim kizlar
Ya kizlar nolur susun cok afedersiniz altima isicem simdi gulmektenHangi sarkisi olsn istersin
Sefan olsun canım artık bundan sonra hep böyle ol :) biz ve bizim gibi olan herkesin bundan sonrası güzel olsun inşallahSana yemin ediyorum kahve iciyorum seni yuzunden kahveyi püskürtüp kahkaha attim ev arkadasim da noldu dioya yapmayin böyle bak tutamiyorum batti her yer kahve oldu
Ya sen bi geldin pir geldin masallah nie gulduruyn beni bak kahveyi burnuma bile kacrdim mutlu muusnHepsi olur müzik ile sözlerin bağımsız olduğu
Tutamiyorum emin agabeeyy dayanamiym o videoyu biliyn mu o hesap gulmemi tutamiyorum su anSefan olsun canım artık bundan sonra hep böyle ol :) biz ve bizim gibi olan herkesin bundan sonrası güzel olsun inşallah
Bak o son şarkı olurYa kizlar nolur susun cok afedersiniz altima isicem simdi gulmektenya siznle ben gorusmek istiyorum vlla bak bu grubun enerjisi harika catladim gulmekten ya
Sarki olarak da mesafe sarkisi var eskilerden cok severim ama slow oldu bu bizim gbi delilere hareketli lazim seni cope atacagim posete yazik
Ya sen bi geldin pir geldin masallah nie gulduruyn beni bak kahveyi burnuma bile kacrdim mutlu muusnicemiyorum su an yanmda duruyo yine püskürtcem die cok korkuyorum
Hadi gozumuz aydin toplu sekilde kafayi yedikHepsi olur müzik ile sözlerin bağımsız olduğu
İşlem yokken bu haldeyim bi de olsa oooo Allah esirgesin demek ki canım hadi siz normalHadi gozumuz aydin toplu sekilde kafayi yedik
Kesinlikle bizlerin gorusmesi lazim yani arasak bulamazdik birbirimizi ya agliyoruz guluyoruz butun tuh halini bi arada yasiyoruz cok hizli bi sekilde beceriyoruz bide bunuYa kizlar nolur susun cok afedersiniz altima isicem simdi gulmektenya siznle ben gorusmek istiyorum vlla bak bu grubun enerjisi harika catladim gulmekten ya
Sarki olarak da mesafe sarkisi var eskilerden cok severim ama slow oldu bu bizim gbi delilere hareketli lazim seni cope atacagim posete yazik
Ya Allahim evde yalniz olsam da bi kahkaha atsam icime kacio kendimi tutuyorum su an evet mikrop var bide dansöz de harikaydiBak o son şarkı olurmikropları at mı vardı bi de yanlış hatırlıyor olabilirim. Hayata karşı hep pozitif oluruz dilerim güçlüyüz dediniz ya hakikaten öyle
Ya susun nolur susun ya yalvariyorum bak tutamiyorumHadi gozumuz aydin toplu sekilde kafayi yedik
Haha ben islemden sonra seni dusunemiyorum allah korusunİşlem yokken bu haldeyim bi de olsa oooo Allah esirgesin demek ki canım hadi siz normal
Bende gülmekten altima edicemYa susun nolur susun ya yalvariyorum bak tutamiyorum
Kim dedi kafayı yedik diyeBende gülmekten altima edicem
Olunca ehlilesiosun canim süt dokmus kedi moduna giriyosun hele yasayinca artik bitti hayatta kaybetcegim hicbisey yok gelin lan sikiosa moduna giriosunİşlem yokken bu haldeyim bi de olsa oooo Allah esirgesin demek ki canım hadi siz normal
Ben de edicem az kaldı şimdi okudum hepsini tutamıyorum kendimiBende gülmekten altima edicem
Orası bir genişlesin cıyyaklayan civcivden panter olurum ben deseydin :)Olunca ehlilesiosun canim süt dokmus kedi moduna giriyosun hele yasayinca artik bitti hayatta kaybetcegim hicbisey yok gelin lan sikiosa moduna giriosun
Ama ilk iliskiden sonra ciyaklayan civciv cunku daresimde gelmis taklidimi yapio sen ne guzel cigiriyosun öyle die salak sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?