- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Evet canim orijinal halimiz deli yani valla delirmenin en guzel hali sizinle olanmıs ya sizinle valla bulusasim var benim nie ayni ya da yakin yerlerde degilizki sanki :) ama mutlaka buluscam bikac kisi beraber insallah cok istiyorum koydum kafaya :) resmen doping gibisiniz ya bi saat once dokunsan aglicktim simdi gulmem icime kacioKim dedi kafayı yedik diyenormal değildik zaten akıl kafa yerinde değildi
Onu demiyorum canim malesef biliosun oglan milletini bizim panter olmaya hakkimiz yok bize kedi gorevi bicilmis onlar olsun panter amanOrası bir genişlesin cıyyaklayan civcivden panter olurum ben deseydin :)
Kaçmasın içine sen onu çoktan hakettin gül gelebildiğini kdrEvet canim orijinal halimiz deli yani valla delirmenin en guzel hali sizinle olanmıs ya sizinle valla bulusasim var benim nie ayni ya da yakin yerlerde degilizki sanki :) ama mutlaka buluscam bikac kisi beraber insallah cok istiyorum koydum kafaya :) resmen doping gibisiniz ya bi saat once dokunsan aglicktim simdi gulmem icime kacio
Canim benim hepimiz coktan hakettikKaçmasın içine sen onu çoktan hakettin gül gelebildiğini kdr
Ben demistim haklisin geeci cokta normal degildik ama bu konuda kendimi hep yalniz hissetmistim degilmisimKim dedi kafayı yedik diyenormal değildik zaten akıl kafa yerinde değildi
Ay ben su an koptum yerlere yaticamOrası bir genişlesin cıyyaklayan civcivden panter olurum ben deseydin :)
Valla bende öyle benden birsuru oldugunu bilmek harika dostumBen demistim haklisin geeci cokta normal degildik ama bu konuda kendimi hep yalniz hissetmistim degilmisim
Sanki cogunluk ankarada gibi bu tarafa gelin hepinizEvet canim orijinal halimiz deli yani valla delirmenin en guzel hali sizinle olanmıs ya sizinle valla bulusasim var benim nie ayni ya da yakin yerlerde degilizki sanki :) ama mutlaka buluscam bikac kisi beraber insallah cok istiyorum koydum kafaya :) resmen doping gibisiniz ya bi saat once dokunsan aglicktim simdi gulmem icime kacio
Ben kahveyi püskürttum hala da icemiyorum isin kotusu her kahve icisimde artik aklima gelir bu benim hey Allahim yaAy ben su an koptum yerlere yaticam
Bu arada turgay bey de donus yapti son mesajima.. ben demistim actrmicam esra hanim böyle dedi öylemi die o da demis iste yolun düserse ugrarsin kontrol etmis olurum dedi yani zorunlu bi durum yokmus ben bi ara gitcem zaten istanbula gidince ugrarim iyi oldu esimle de mesafe koyarim o zamana kadar acilmmais olup operasyon gerekirse :)Sanki cogunluk ankarada gibi bu tarafa gelin hepinizevet bi kac saat once nasildin simdi nasilsin
Haha aynen insan kendini yalniz hissetmiyoValla bende öyle benden birsuru oldugunu bilmek harika dostum
Bende hic unutmuycam panteriBen kahveyi püskürttum hala da icemiyorum isin kotusu her kahve icisimde artik aklima gelir bu benim hey Allahim ya
Insallah canim ankaraya bi gelsem yikcaz orayı valla gerci esimsiz gelmem lazim artik evli bi kadinim da ben tatlislar öhöm öhöm havami da atarim yeni gelin havasi pardon da sizi pis bekarlarHaha aynen insan kendini yalniz hissetmiyo
İyi bari artik tamamen rahatla hic aklina bisey getirme canim allah hepimizi mutlu etsin insallahBu arada turgay bey de donus yapti son mesajima.. ben demistim actrmicam esra hanim böyle dedi öylemi die o da demis iste yolun düserse ugrarsin kontrol etmis olurum dedi yani zorunlu bi durum yokmus ben bi ara gitcem zaten istanbula gidince ugrarim iyi oldu esimle de mesafe koyarim o zamana kadar acilmmais olup operasyon gerekirse :)
Aynen canim kisa süreli bi kalp krizinden sonra kendime geldim sükür acisa da oldurmez napalim acirsa acisin artikİyi bari artik tamamen rahatla hic aklina bisey getirme canim allah hepimizi mutlu etsin insallah
Ay senin havani yesinler esi olmadan gelcekmisInsallah canim ankaraya bi gelsem yikcaz orayı valla gerci esimsiz gelmem lazim artik evli bi kadinim da ben tatlislar öhöm öhöm havami da atarim yeni gelin havasi pardon da sizi pis bekarlar
Cevremde her evlenen bi havalara giriyo noluosa sanki evlenince gerizekali gibi te Allahim ya
Bu gunlere zor geldik acisinada katlanicaz artik heralde baska caremiz yokAynen canim kisa süreli bi kalp krizinden sonra kendime geldim sükür acisa da oldurmez napalim acirsa acisin artik
İyi ozmn oyle yaparsın cnm oh bitti gitti ne güzelBu arada turgay bey de donus yapti son mesajima.. ben demistim actrmicam esra hanim böyle dedi öylemi die o da demis iste yolun düserse ugrarsin kontrol etmis olurum dedi yani zorunlu bi durum yokmus ben bi ara gitcem zaten istanbula gidince ugrarim iyi oldu esimle de mesafe koyarim o zamana kadar acilmmais olup operasyon gerekirse :)
İnş dedigin gibi olur cnmCanim benim hepimiz coktan hakettikvalla bana birazcik guveniosaniz artik takmayin ben inaniodum sakaryaya fln ama kendim yasamadan once yine de icimde bisey vardi su an artik tamamim yani kanicak o sizinde. Imkansiz kanamamasi.. hemde benimki cidden kizlik gbi kanadi esime de o kadar saydirdim burda gecmiste ona da uzuldum kiz bana kiyamayinca yerim ben onu cok vicdan yaptim saydirdigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?