- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Evet hayatim normalde siiznle gorusmemem lazim artik evli bi baaayan olaraktanAy senin havani yesinler esi olmadan gelcekmisbizler bekar bekar kuruduk kaldik benim arkadaslarimda evlendiler hepsinde hava bin bes yuz anlamadim bende
Evet hayatim normalde siiznle gorusmemem lazim artik evli bi baaayan olaraktansimdi dayagi yicem :))
Yok anam yok havani at bu gunlere gelmek icin cok cektin sorun degil hicEvet hayatim normalde siiznle gorusmemem lazim artik evli bi baaayan olaraktansimdi dayagi yicem :))
Kuzum ya bizde oyle olduk yapamadigimiz zamnlar oldu karnini ovala yuru evin icinde canim bide pskolojik olarak dusun geliyo yapcam fln diye bana faydasi oluyoduValla ne guzel canim bitti gitti senin ki allah bize de o gunleri gosterir insallah. Ymin ederim tuvalette hungur hungur agladim
Siz evlisinix bisey sormak istiyorumEvet bilseydim belki diktirmezdim bile.. gerci biraz da giremeyince güven geldi ona
Canlar selaml. Siz spreyi sıktiktan sonra yikiyor musunuz yoksa biraz bekledikten sonra siliyor musun. Tahris olacak diye korkuyorum bide pisik olmussun gibi bir yanma hissi var ama tabiki de dayanilmayacak gibi degil
Sabır cnm sabret sindirim kolaylaştırıcı şeyler de ye lifli gıdalar komposto vsValla ne guzel canim bitti gitti senin ki allah bize de o gunleri gosterir insallah. Ymin ederim tuvalette hungur hungur agladim
Ben hic yikamadim vucudum emiyodu hemen zaten bende tahris olmadi cok sukur ama zaten spreyden sonrada cok kez giriyodum tuvalete ve yikiyodum emse bile sonrasinda bisey kalmiyoduIlk hafta yikamadim ama ben vucudum cok hassas hemen tahris oldu doktouma sordum krem surmeme izin vermedi sakin sürme dikisler erken erirmis
2. Hafta itibariyle sıktım bekledim vucut emince hafif yikadim yada sildim
Ya bizim hallerimiz geldi aklima allah herkesin yardimcisi olsun allah herkese kolaylik versinSabır cnm sabret sindirim kolaylaştırıcı şeyler de ye lifli gıdalar komposto vs
U Umutsuzkadin34 canim iyi gelcek seyler sicak suyun icine seker koy ic yada bal koy ic kizlarin dedigi gibi komposto kayisi olabilir zeytinyagi icmek yada bitki caylarindan kayisi alabilirsin surubun etkisi olmasi gerekiyodu nasil olmadi anlamadim ya
Cikarsin canim korkmaBende hic anlamadim. Insallah yarin cikabilirim
Bir bardağa 2 tane sallama form çay at çok etkili oluyor canımTamam canim kefirle onu deneyeyim yarin doktorda kefir ic demisti
Evet cnm evlenene kdr yada ilişkiyi yaşayana kdr binilmemesi gerekiyorArkadaslar sizkeri doktorunuz bisiklete ata binmr diyr uyardimi?
Evet cnm evlenene kdr yada ilişkiyi yaşayana kdr binilmemesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?