Ay senin havani yesinler esi olmadan gelcekmis bizler bekar bekar kuruduk kaldik benim arkadaslarimda evlendiler hepsinde hava bin bes yuz anlamadim bende
Evet hayatim normalde siiznle gorusmemem lazim artik evli bi baaayan olaraktan simdi dayagi yicem :))

Valla ne guzel canim bitti gitti senin ki allah bize de o gunleri gosterir insallah. Ymin ederim tuvalette hungur hungur agladim
Kuzum ya bizde oyle olduk yapamadigimiz zamnlar oldu karnini ovala yuru evin icinde canim bide pskolojik olarak dusun geliyo yapcam fln diye bana faydasi oluyodu

Evet bilseydim belki diktirmezdim bile.. gerci biraz da giremeyince güven geldi ona
Siz evlisinix bisey sormak istiyorum
Doktorum bana iliskiye girene kadar ata bisiklete...binme dedi evlenene kadar bunlarin hicbirini yapmadinizmi?
Iliskiye girene kadar cokmu dikkat etmemiz gerekiyor

Canlar selaml. Siz spreyi sıktiktan sonra yikiyor musunuz yoksa biraz bekledikten sonra siliyor musun. Tahris olacak diye korkuyorum bide pisik olmussun gibi bir yanma hissi var ama tabiki de dayanilmayacak gibi degil

Ilk hafta yikamadim ama ben vucudum cok hassas hemen tahris oldu doktouma sordum krem surmeme izin vermedi sakin sürme dikisler erken erirmis
2. Hafta itibariyle sıktım bekledim vucut emince hafif yikadim yada sildim

Ilk hafta yikamadim ama ben vucudum cok hassas hemen tahris oldu doktouma sordum krem surmeme izin vermedi sakin sürme dikisler erken erirmis
2. Hafta itibariyle sıktım bekledim vucut emince hafif yikadim yada sildim
Ben hic yikamadim vucudum emiyodu hemen zaten bende tahris olmadi cok sukur ama zaten spreyden sonrada cok kez giriyodum tuvalete ve yikiyodum emse bile sonrasinda bisey kalmiyodu

U Umutsuzkadin34 canim iyi gelcek seyler sicak suyun icine seker koy ic yada bal koy ic kizlarin dedigi gibi komposto kayisi olabilir zeytinyagi icmek yada bitki caylarindan kayisi alabilirsin surubun etkisi olmasi gerekiyodu nasil olmadi anlamadim ya

Bende hic anlamadim. Insallah yarin cikabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…