Arkadaslar okadar cok hapsurup oksuruyorumkii dikislerim tutmazsa bu yuzden tutmayacak
Ama dikislerimiz kopsa hissederiz heralde dimi
Canim bende alerjik nezle olmustum bende cok hapsirdim doktora sormustum bacaklarini iyce birlestir demisti sım sıki birlestiriyodum bacaklarimi bisey olmaz demisti

Siz evlisinix bisey sormak istiyorum
Doktorum bana iliskiye girene kadar ata bisiklete...binme dedi evlenene kadar bunlarin hicbirini yapmadinizmi?
Iliskiye girene kadar cokmu dikkat etmemiz gerekiyor
Canim yapmadim ama yapsam da bisey olmazmis cok cok saglam

ben miyim o yaaa
Sensin tabi :)
Tamam canim kefirle onu deneyeyim yarin doktorda kefir ic demisti
Canim cok da karistirma kefir icmeye alisik degilsen birden ishal olursun tek tek dene birden yüklenme söylenilenlerin hepsi etki eder bencede katikiyorum kizlara..

Arkadaslar okadar cok hapsurup oksuruyorumkii dikislerim tutmazsa bu yuzden tutmayacak
Ama dikislerimiz kopsa hissederiz heralde dimi
Korkma bende cok hapsuruyodum yaptrdgmda griptum hatta atesim fln vardi hey gidi hey nasil kotuydum psikolojik olarak surunuodum resmen hatrladim yine.. öyle hayatta bozulmaz biz iliskiye girdik bak hala dar yani bisikletten fln da bence hicbisey olmaz doktorlar sadece garanti olsun die dio bunu..

Ya ayni ben surekli atesim yukseliyor bazen hep operasyon yuzunden oluyor sanirim diyorum (sonucta kanimiz gidiyir dikis atiliyor falan )
2 dk sonra sacmalama kizim sen zTen hastasin bu yuzden domtorlar dinlenmeni istyor diyorum

N Nelizz C canommms kizlar siz ne zaman gitcektiniz aslinda bende bikac gunlugune gitme durumum var ara tatilde istanbula akrabalara. Ama denk gelebilirmiyiz bilmiyorum iyi olurdu sizinle beraber giderdik kontrole :) en gec ocak sonu subat basi giderim galiba ben

Ya ayni ben surekli atesim yukseliyor bazen hep operasyon yuzunden oluyor sanirim diyorum (sonucta kanimiz gidiyir dikis atiliyor falan )
2 dk sonra sacmalama kizim sen zTen hastasin bu yuzden domtorlar dinlenmeni istyor diyorum
Gecicek gecicek bunlar da gecicek canim merak etme.. kotu bi hatira olarak kalcak sadece

Yaa cok komik ama arkadaslar bana yaptirdigim tarihi soruyorlar o gunu nasıl hafizamdan silmek istemissem cuma gunu saat 11 hatirliyorum ama tarih yok:):) kontrol tarihimi allahtan unutmuyorum:):)
Unut unut kontrol sonrası da her şeyi unut inşallah :)

7 ocakta bizi kontrle cagirdi canim bilet bulabilirsek gidicez

Ayni zamanda gelseydin gorusurduk ne guzel

Yaa cok komik ama arkadaslar bana yaptirdigim tarihi soruyorlar o gunu nasıl hafizamdan silmek istemissem cuma gunu saat 11 hatirliyorum ama tarih yok:):) kontrol tarihimi allahtan unutmuyorum:):)
Canim zaten doktor yaptirdiktan iki gun sonra fln cagiriyo bizim oyle oldu seninde oyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…