- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Canim zaten doktor yaptirdiktan iki gun sonra fln cagiriyo bizim oyle oldu seninde oyle olabilir
İşlem tarihinden sonraki ayın aynı gününden 2 gün geçmesinden bahsetti galiba canım :)Nasil iki gun sonra kuzum
Evet canim ama o tarihte gelemem :/Ayni zamanda gelseydin gorusurduk ne guzel
Canim haslanmis patates ye. O yüzden yuklenme fazla demistimKizlar ayiptir soylemesi beni bir ishal tuttu bu saatte uykumdan uyandim zor yetistim simdi de midem durmuyor sinirlerim bozuldu
Canim zaten doktor yaptirdiktan iki gun sonra fln cagiriyo bizim oyle oldu seninde oyle olabilir
Ayini tamamadiktan sonra demek istedim mesela 5 indemi yaptirdin diger ayin 7 inde anladinmiNasil iki gun sonra kuzum
Evet tam ondan bahsettim kuzum sen cok yasa :))İşlem tarihinden sonraki ayın aynı gününden 2 gün geçmesinden bahsetti galiba canım :)
İshal olman kabiz olmandan daha iyi bisey olmaz ishal olKizlar ayiptir soylemesi beni bir ishal tuttu bu saatte uykumdan uyandim zor yetistim simdi de midem durmuyor sinirlerim bozuldu
nasıl ya ben yıllarca bu tarz bir şeyi yapamayacak mıyım üstelik evlenip evlwnmeyeceğim bile belli değilCanim yapmadim ama yapsam da bisey olmazmis cok cok saglam
Yaaaaa biz sana dediik korkma diyeCok sukur allahima rahatladim valla. Zaman gectikce daha da iyilesiyor ve insan pratiklesiyor
Hepimizin hayırlı uzun ömrü olsun :))Evet tam ondan bahsettim kuzum sen cok yasa :))
Kiz oyle degil allah seni islem oldugun gun var ya bi ay sonra islem oldugun tarihten iki gun sonra fln cagiriyo kontrle ordan anlarsin ne zaman islem yaptirdginiAa yok beni 2 gun sonra cagirmadi 4 yada 5 hafta snra cagirdi
Ben de ocak sonu orada olacağım inşallah belki tanışma fırsatımız olur
Ay yapmayin ata motora binmeyi verin cokmu onemli canim bundan daha onemli degilnasıl ya ben yıllarca bu tarz bir şeyi yapamayacak mıyım üstelik evlenip evlwnmeyeceğim bile belli değil
Amin canim insallahHepimizin hayırlı uzun ömrü olsun :))
Canim doktor bana soylerken normal bakirelik de bozulabilio bisiklete binince fln sürtünmeyle.. yani sen nolur nolmaz die garanti olsun die dikkat etceksin yapcak bisey yok bence hocbisey olmaz ama yapi meselesi bakarsin senin yapin hassastir bozuluverir bilemeyizBen de ocak sonu orada olacağım inşallah belki tanışma fırsatımız olur
Evet canim yazmio ya
İnşallah canım gidebilirsem kısmetBen de ocak sonu orada olacağım inşallah belki tanışma fırsatımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?