- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Sende iyiki varsin kuzucukSagolun kizlar cansiniz valla iyiki varsiniz :)
Eşiyle beraberse yazamıyordur belki
En son pazar sabahi girmisEşiyle beraberse yazamıyordur belki
Elma sirkeli su iç istersen canın inşallah değildir öyle bir şeyKizlar iki gundur kasintim var ya enfeksiyon fln kapmamisimdir degilmi kizlar ya
İnşallah ondandır valla kötü düşünmeye başladım kaç gündür yok. İnşallah iyi haberle dönerEşiyle beraberse yazamıyordur belki
Normal cnmKizlar iki gundur kasintim var ya enfeksiyon fln kapmamisimdir degilmi kizlar ya
İnş cnm yaa ben de korkmaya başladım yani elbet bize haber vermek için bir fırsat bulup yazar diye düşünüyordum benİnşallah ondandır valla kötü düşünmeye başladım kaç gündür yok. İnşallah iyi haberle döner
İnsallah canim ya off yapiyim iciyimElma sirkeli su iç istersen canın inşallah değildir öyle bir şey
Normaldir heralde bende oyle diyorum ya bilemedimNormal cnm
Benimde aklima kotu kotu seyler geliyo yaİnş cnm yaa ben de korkmaya başladım yani elbet bize haber vermek için bir fırsat bulup yazar diye düşünüyordum ben
Evet sadece 3 haftaBatikonu 3 haftadan sonra kullanmak zararliymis degilmi kizlar sadece 3 hafta kullanmak gerekiyodu degilmi
Merhaba kızlar benim okul yoğunluğumdan dolayı çok giremiyorum buraya ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı iyiki varsınız neliz benimde bugün tam 3 hafta oldu bırakayımmı yoksa doktora sorayımmı acabaBatikonu 3 haftadan sonra kullanmak zararliymis degilmi kizlar sadece 3 hafta kullanmak gerekiyodu degilmi
Tamam canim benimEvet sadece 3 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?