Canim bize 3 hafta dedi sadece sonra birakin dedi cok kullaninca tahris oluyomus dikislere zarar veriyomus sen sor ama bi yinede

Lütfen rica ediyorum bir daha benım adım burda gecmesın? Çözüme kavuşulan bir konu hakkında yorum yapmanız hala ısrarla aynı seyı tekrarlamınız hiç hos degıl cok yanlıs algılanıyorsunuz haberınız olsun
Dıger kızlara sözüm yok ama doktor fanatıklıgı yapınca yanlıs anlasılıyorsunuz herkes herseyın farkında zaten benım gibi bu işlemı yaptıranlarada gecmıs olsun artık burayada yazmam lütfen cevap yazmayın calısan bir insanım zamanım yok böyle şeylere iyi günler..

Bizde çalışıyoruz canım merak etme boş gezip burda çene çalan insanlar değiliz hepimiz kimseye açamadığımız derdimizi anlatıp rahatlayıp biraz da olsun mutlu olup umutlu bakmaya çalışıyoruz.

Bi de vajinal enfeksiyona doğal yoğurt yemek iyi geliyor diye biliyorum canım
Ya kuzum oyle bisey degildir insallah yoksa ben mahvoldum demektir ya insallah iylesiyo diyedir kasinti oluyodu fln diyolardir ben suyun icine sirke koyuyim iciyim yogurtta yerim ben

Ya kuzum oyle bisey degildir insallah yoksa ben mahvoldum demektir ya insallah iylesiyo diyedir kasinti oluyodu fln diyolardir ben suyun icine sirke koyuyim iciyim yogurtta yerim ben
Değildir inşallah korkma canım yaptıran arkadaşlar kaşıntı batma ara ara normal diyor hep zaten

Benim bi dun oldu bide bugun ama oyle dayanilmiycak bisey degil allah korusun oyle bisey olsa cok fazla akintimda olmazmi herkes iylesmeye yakin kasinti oluyo diyolar
Doğrudur canım söylediğin gibi çok kaşınır çok da akıntın olurdu kötü kokulu

Aynen canim bende oyle dusundum ya allah korusun

Ben kum dokuyorum buda idrar yolu enfeksiyonuyla baglantili aslinda
Kasiklarinda siddetli sancı olur ve surekki tuvalete gitme ihtiyacin olur atesin olur bunun gibi belirtiler varmı?
Antibiyotik baslatiyor ve yaninda bi kac ilac daha

Ama ben cok korkmadım daha öncede döktüğüm icin tecrubrliyim:):):)

Ve nacizane düşüncem ilk hafta dikisler oatlayabilir evet ama ilk haftadan snra dikisler erimeye baskiyor yaa oatlama durumu söz kinusu olmaz gibime geliyor (bu bir dusunce tabi sadece) cunku insanlarin sikayetleri zorlugu hep ilk hafta

Canim benim bi ayim dolcak yarin benim oyle bisey degil canim kum dokme fln degil ara ara batma gibi kasinmaya benzer bisey oluyo geciyo sonra boyle biseyin olucagini normal oldugunu soylemislerdi sana da cok gecmis olsun canim

1
Canim benim bi ayim dolcak yarin benim oyle bisey degil canim kum dokme fln degil ara ara batma gibi kasinmaya benzer bisey oluyo geciyo sonra boyle biseyin olucagini normal oldugunu soylemislerdi sana da cok gecmis olsun canim
1 ay doluyor ne guzel:):) nelizz artik rahat oturuyormusun nasıl:)

1

1 ay doluyor ne guzel:):) nelizz artik rahat oturuyormusun nasıl:)
Dolduda tuttumu tutmadimi bilmiyoruz canim ben ustune hic oturmuyorum halaa hep yan oturyorum oturup kalkarken cok rahat kalkamiyorum tabiki oturup kalkmalara ben halaa dikkat ediyorum canim ya oturmak nasil bi duygu unuttum

Cicisler bisey daha sorcam size benim kabizlik surubum bitmisti ikinciyi almistim ikincide az kaldi bitince tekrar almama gerek varmiki

Cicisler bisey daha sorcam size benim kabizlik surubum bitmisti ikinciyi almistim ikincide az kaldi bitince tekrar almama gerek varmiki
Sanmıyorum cnm bence vücudunuzu cok da buna alıştırmayın zaten bıraktıktan sonra da etkisi biraz daha devam etmişti bende sanki kullanıyormuşum gibi 1 ay kullanıp bıraktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…