- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kuzum bnce yeter artik onu yerine kayisi dur fln ye onlar da bagirsaklarini calistirir surekli surup da kotu etkiler bence.Cicisler bisey daha sorcam size benim kabizlik surubum bitmisti ikinciyi almistim ikincide az kaldi bitince tekrar almama gerek varmiki
Normal normal canim iyilestogi zaman dikis duscegi zaman baslar artik :) benim de dikis dusmeye yakin olmstu dusunce rahatladim kimininki erio kimininki dusuo benim bi kismi eridi bi kismi düstu sormadan söylüyüm panik olmaKizlar iki gundur kasintim var ya enfeksiyon fln kapmamisimdir degilmi kizlar ya
Bende 3 hafta kullandim bu saatten sonra zaten tutmusturBatikonu 3 haftadan sonra kullanmak zararliymis degilmi kizlar sadece 3 hafta kullanmak gerekiyodu degilmi
Himmm anladim kuzum tamam o zaman bitince bende icmiyim artikSanmıyorum cnm bence vücudunuzu cok da buna alıştırmayın zaten bıraktıktan sonra da etkisi biraz daha devam etmişti bende sanki kullanıyormuşum gibi 1 ay kullanıp bıraktım ben
İyiki dedin ben dikis fln gorsem bir ay dolmasina ragmen yigilir kalirim orayaKuzum bnce yeter artik onu yerine kayisi dur fln ye onlar da bagirsaklarini calistirir surekli surup da kotu etkiler bence.
Normal normal canim iyilestogi zaman dikis duscegi zaman baslar artik :) benim de dikis dusmeye yakin olmstu dusunce rahatladim kimininki erio kimininki dusuo benim bi kismi eridi bi kismi düstu sormadan söylüyüm panik olma
Bende 3 hafta kullandim bu saatten sonra zaten tutmustur
Belki düsmez erimistir canim gec dusmesi daha iyi diolardi ama bilmiyorum.. benim elime gelmisti pecete gbi böyle eriyodu hemen.İyiki dedin ben dikis fln gorsem bir ay dolmasina ragmen yigilir kalirim orayabi ay oldu artik iylesmistir kaynamistir heralde ya gerci daha hic dikis fln dusmedi gormedik bakamadigimiz icin ne durumda dikisler orasi fln bilmiyorum
Alala gec dusmesi iyidir heralde canim senin ne kadar zamanda olmustu canimBelki düsmez erimistir canim gec dusmesi daha iyi diolardi ama bilmiyorum.. benim elime gelmisti pecete gbi böyle eriyodu hemen.
Benim 18.günde düsmeye basladi ama galiba bünye meseleesi baksana zarin tutup tutmamasi fazla tutmasi darligi hersey kisinin yapisina göre degisio benimki baya tutmus esra hanim bünye meselesi dediAlala gec dusmesi iyidir heralde canim senin ne kadar zamanda olmustu canim
Sanirim bunyeyele yapiyla alakali bu ya herkeste degisiyo gercekten demekki bayagi bayagi tutmus ne guzelBenim 18.günde düsmeye basladi ama galiba bünye meseleesi baksana zarin tutup tutmamasi fazla tutmasi darligi hersey kisinin yapisina göre degisio benimki baya tutmus esra hanim bünye meselesi dedi
Keşke tek tip birsey olsaymış herkesde aynı sonuç aynı etkiler fln biz de boyle düşünmezdik oyle mi boyle mi diyeBenim 18.günde düsmeye basladi ama galiba bünye meseleesi baksana zarin tutup tutmamasi fazla tutmasi darligi hersey kisinin yapisina göre degisio benimki baya tutmus esra hanim bünye meselesi dedi
Evet keske oyle olsaydi ya insan ne dusuncegini bilemiyoKeşke tek tip birsey olsaymış herkesde aynı sonuç aynı etkiler fln biz de boyle düşünmezdik oyle mi boyle mi diye
Keşke tek tip birsey olsaymış herkesde aynı sonuç aynı etkiler fln biz de boyle düşünmezdik oyle mi boyle mi diye
Ortak yönümüz hepimizin kanamasi oluyo kizlar bundan güzel ortak yön mü olur :) taktiginiz seye bakin bi :)Evet keske oyle olsaydi ya insan ne dusuncegini bilemiyo
Valla ben tutup tutmamasina takiyorum su an kanamayi fln dusenmiyorum ben yaOrtak yönümüz hepimizin kanamasi oluyo kizlar bundan güzel ortak yön mü olur :) taktiginiz seye bakin bi :)
İşte buranın en iyi yanı biri umutsuz yada düşünceli olunca bir diğeri ona destek olup moral veriyo iyi ki varsınız bayılıyorum size :)Ortak yönümüz hepimizin kanamasi oluyo kizlar bundan güzel ortak yön mü olur :) taktiginiz seye bakin bi :)
Sen bi tuttuğunu duy biraz geçsin sonra da kanamayı düşğnceksin cnm ama olur heralde bizim ya kanama ben bazen cok Ümit doluyum bazen bişiler düşünüyorum işte ister istemezValla ben tutup tutmamasina takiyorum su an kanamayi fln dusenmiyorum ben ya
Tutmuştur artık kuzum çoktanValla ben tutup tutmamasina takiyorum su an kanamayi fln dusenmiyorum ben ya
Sen de iyi ki varsın canım benim Biz de sana bayılıyoruzİşte buranın en iyi yanı biri umutsuz yada düşünceli olunca bir diğeri ona destek olup moral veriyo iyi ki varsınız bayılıyorum size :)
Evet biri cok kotuyken hemen digerleri pskolojisini toparliyo bu cok guzel bisey sende iyiki varsinİşte buranın en iyi yanı biri umutsuz yada düşünceli olunca bir diğeri ona destek olup moral veriyo iyi ki varsınız bayılıyorum size :)
Ah ah tuttugunu bi duysam benSen bi tuttuğunu duy biraz geçsin sonra da kanamayı düşğnceksin cnm ama olur heralde bizim ya kanama ben bazen cok Ümit doluyum bazen bişiler düşünüyorum işte ister istemez
Agzinizdan bal damliyor resmenTutmuştur artık kuzum çoktan
Sen de iyi ki varsın canım benim Biz de sana bayılıyoruz
Bencede oldu sizin merak etmeyin güzel haberler e alacaksınız inşAgzinizdan bal damliyor resmen
Aminn canim benim insallah insallahBencede oldu sizin merak etmeyin güzel haberler e alacaksınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?