Cicisler bisey daha sorcam size benim kabizlik surubum bitmisti ikinciyi almistim ikincide az kaldi bitince tekrar almama gerek varmiki
Kuzum bnce yeter artik onu yerine kayisi dur fln ye onlar da bagirsaklarini calistirir surekli surup da kotu etkiler bence.
Kizlar iki gundur kasintim var ya enfeksiyon fln kapmamisimdir degilmi kizlar ya
Normal normal canim iyilestogi zaman dikis duscegi zaman baslar artik :) benim de dikis dusmeye yakin olmstu dusunce rahatladim kimininki erio kimininki dusuo benim bi kismi eridi bi kismi düstu sormadan söylüyüm panik olma

Batikonu 3 haftadan sonra kullanmak zararliymis degilmi kizlar sadece 3 hafta kullanmak gerekiyodu degilmi
Bende 3 hafta kullandim bu saatten sonra zaten tutmustur

İyiki dedin ben dikis fln gorsem bir ay dolmasina ragmen yigilir kalirim oraya bi ay oldu artik iylesmistir kaynamistir heralde ya gerci daha hic dikis fln dusmedi gormedik bakamadigimiz icin ne durumda dikisler orasi fln bilmiyorum

İyiki dedin ben dikis fln gorsem bir ay dolmasina ragmen yigilir kalirim oraya bi ay oldu artik iylesmistir kaynamistir heralde ya gerci daha hic dikis fln dusmedi gormedik bakamadigimiz icin ne durumda dikisler orasi fln bilmiyorum
Belki düsmez erimistir canim gec dusmesi daha iyi diolardi ama bilmiyorum.. benim elime gelmisti pecete gbi böyle eriyodu hemen.

Alala gec dusmesi iyidir heralde canim senin ne kadar zamanda olmustu canim
Benim 18.günde düsmeye basladi ama galiba bünye meseleesi baksana zarin tutup tutmamasi fazla tutmasi darligi hersey kisinin yapisina göre degisio benimki baya tutmus esra hanim bünye meselesi dedi

Benim 18.günde düsmeye basladi ama galiba bünye meseleesi baksana zarin tutup tutmamasi fazla tutmasi darligi hersey kisinin yapisina göre degisio benimki baya tutmus esra hanim bünye meselesi dedi
Sanirim bunyeyele yapiyla alakali bu ya herkeste degisiyo gercekten demekki bayagi bayagi tutmus ne guzel

Keşke tek tip birsey olsaymış herkesde aynı sonuç aynı etkiler fln biz de boyle düşünmezdik oyle mi boyle mi diye

Valla ben tutup tutmamasina takiyorum su an kanamayi fln dusenmiyorum ben ya
Tutmuştur artık kuzum çoktan
İşte buranın en iyi yanı biri umutsuz yada düşünceli olunca bir diğeri ona destek olup moral veriyo iyi ki varsınız bayılıyorum size :)
Sen de iyi ki varsın canım benim Biz de sana bayılıyoruz

Sen bi tuttuğunu duy biraz geçsin sonra da kanamayı düşğnceksin cnm ama olur heralde bizim ya kanama ben bazen cok Ümit doluyum bazen bişiler düşünüyorum işte ister istemez
Ah ah tuttugunu bi duysam ben seninkide kaniycak seninkide ne guzel tuttu oldu kaniycak tabiki herkesinki kaniyo sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…