Senin varmi dugun fln yakinda canimKızlar başka yakında sonucu öğrenecek biri var mı :)
Elma sirkesimi üzümmü kız nie merak ettim bilmiyorum ama
Elma sirkesi kiz enfeksiyona iyiymiste allah korusun öyle biseyim yok heralde ama her ihtimale karsi iciyorumElma sirkesimi üzümmü kız nie merak ettim bilmiyorum ama
Ic ic sirke iyidirElma sirkesi kiz enfeksiyona iyiymiste allah korusun öyle biseyim yok heralde ama her ihtimale karsi iciyorum
Aynen mikroplarida atarIc ic sirke iyidir
iğrenç biliyorum ama şifa diyerek artık idare edeceksin
Haklisin sifa diye iciyoruz sifa diye herseyi yapariz o durumdayim beniğrenç biliyorum ama şifa diyerek artık idare edeceksin
Allahim herkes ayri telden ötüo bende acilsin die ugrasip duuryorum ne kadar normaliz hepimizHaklisin sifa diye iciyoruz sifa diye herseyi yapariz o durumdayim ben
Ay hepimizin derdi baska gercekten ya hic saglikli degiliz hic birimiz ya offff ama darlik iyidir iyidirAllahim herkes ayri telden ötüo bende acilsin die ugrasip duuryorum ne kadar normaliz hepimiz
Haklisin sifa diye iciyoruz sifa diye herseyi yapariz o durumdayim ben
Esime iyi bana fenalık gecirme sebebiAy hepimizin derdi baska gercekten ya hic saglikli degiliz hic birimiz ya offff ama darlik iyidir iyidir
Canim garanti olsun die 1 hafta gec kontrole gidersin o zaman.. bisey kaybetmezsin hemArkadaslae ben kendimce tarihlere bakarak 15 gun onludugunu hesapladim daha az gun olmamistir buna eminim ama belki 1 hafta az hesapliyorumdur diye dusunuyorum...
Ucak biletini fln atmadiysan tarihine baksana canim seni ne zaman randevuya cagirdiArkadaslae ben kendimce tarihlere bakarak 15 gun onludugunu hesapladim daha az gun olmamistir buna eminim ama belki 1 hafta az hesapliyorumdur diye dusunuyorum...
Valla esine iyi ne kelime cok superdir garibim sende aci cek ciyak ciyak bagirEsime iyi bana fenalık gecirme sebebi
Cok mantikli bencede..Ucak biletini fln atmadiysan tarihine baksana canim seni ne zaman randevuya cagirdi
Lekelenme kurumuş akıntıyla o süzülüyor bence canım bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle korkma güçlü ol geçecek her şeyKizlar bi tutsa ya :/ agriyor orasi benim disari ciktim bugun oturamadim cafede kahverengi akinti olmus normal degil mi leke degil ama boyle akinti gelmis pedin tam ortasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?