- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Lekelenme kurumuş akıntıyla o süzülüyor bence canım bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle korkma güçlü ol geçecek her şey
Normal canim normal demek kanama kesilmis kahverengiye donmus artik o sonra akinti rengini alcakKizlar bi tutsa ya :/ agriyor orasi benim disari ciktim bugun oturamadim cafede kahverengi akinti olmus normal degil mi leke degil ama boyle akinti gelmis pedin tam ortasina
Insallah canim. Tam kurumus degil biraz islakti
Sorma canim sorma siz gulun bakalim sizi de gorcez bikac ay sonra kizlar kanadi ama aci cekiyorum diceksiniz o kedi buraya gelecekValla esine iyi ne kelime cok superdir garibim sende aci cek ciyak ciyak bagir
Normal canim normal demek kanama kesilmis kahverengiye donmus artik o sonra akinti rengini alcak
İşte normal olan akıntın kuruyanı yumuşatmış o kırmızı lekelenmenin rengi değişmiştir yani canım. Sakin ol oluyor böyle şeyler yaptıran arkadaşlar hep bahsetti bu tarz şeylerden. Tutsun da kurtul inşallah tez elden herkes de kurtulsun inşallah şu dertten :/Insallah canim. Tam kurumus degil biraz islakti
Seni okadar iyi anliyorumki herseyden korkuyosun kuzumTurgay beye sordum normal dedi ama insan korkuyor
İnşallah beni de görürsünüzSorma canim sorma siz gulun bakalim sizi de gorcez bikac ay sonra kizlar kanadi ama aci cekiyorum diceksiniz o kedi buraya gelecek
Benimde aklima o geldi biz simdi genis genis guluyoruz sana boyle sende bize gulceksin sanirim dersin sizmiydiniz bana gulenSorma canim sorma siz gulun bakalim sizi de gorcez bikac ay sonra kizlar kanadi ama aci cekiyorum diceksiniz o kedi buraya gelecek
Canim pansuman sivisiyla beraber de akinti gelio bazen korkma.Kizlar bi tutsa ya :/ agriyor orasi benim disari ciktim bugun oturamadim cafede kahverengi akinti olmus normal degil mi leke degil ama boyle akinti gelmis pedin tam ortasina
Aynen kuzum simdi icerde kalanlar akiyo sonra normal akinti rengi olcak bazen batikondan dolayida kahverengi gibi akiyo korkma cok normal bunlarHah evet kuzum kan rengi degil artik onceden pembemsiydi cunku demekki kalanlar akiyor
İnsallah sende bi an once olursun kurtulursun canimİşte normal olan akıntın kuruyanı yumuşatmış o kırmızı lekelenmenin rengi değişmiştir yani canım. Sakin ol oluyor böyle şeyler yaptıran arkadaşlar hep bahsetti bu tarz şeylerden. Tutsun da kurtul inşallah tez elden herkes de kurtulsun inşallah şu dertten :/
Senide gorezİnşallah beni de görürsünüz
İnşallah inşallah yaaa teorik olarak her şeyi öğrendim gibi bir şey ama bi uygulamaya geçemedim offf vallaİnsallah sende bi an once olursun kurtulursun canim
Sende gul bakalim.gul hepinjz gulunİnşallah beni de görürsünüz
Acısa da öldürmezSende gul bakalim.gul hepinjz gulunacı yo rockyler
Canim bak biz yaptrdk yaptrcaz derken bitti hersey senin de su gbi geccek sen bizim kadar acemi de degilsin kıdemli olarak atancaksin bebegim o yuzden rahat olİnşallah inşallah yaaa teorik olarak her şeyi öğrendim gibi bir şey ama bi uygulamaya geçemedim offf valla
Evet sen tecrube kazandin herseyi biliyosun artik oldugunda sknti yasamiycaksin:)İnşallah inşallah yaaa teorik olarak her şeyi öğrendim gibi bir şey ama bi uygulamaya geçemedim offf valla
Uygulama farklı bir şey canım ya bilmek bilmemek çok etkilemez bence o berbat psikolojiyiCanim bak biz yaptrdk yaptrcaz derken bitti hersey senin de su gbi geccek sen bizim kadar acemi de degilsin kıdemli olarak atancaksin bebegim o yuzden rahat ol
Biliyorum canim biliyorum öldürmeyen aci güclendirirAcısa da öldürmezbiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?